Προς το περιεχόμενο

ειναι καλη εποχη να αλλαξεις ΑΜD επεξεργαστη...??

doctor444

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε τότε αυτός θα ήταν..Λογικά θα τον βάλαν στη σελίδα χωρίς καν να ξέρουν πότε θα τον φέρουν,θα έπεσε κίνηση και τον βγάλαν..:-)

Δημοσ.
Ε τότε αυτός θα ήταν..Λογικά θα τον βάλαν στη σελίδα χωρίς καν να ξέρουν πότε θα τον φέρουν,θα έπεσε κίνηση και τον βγάλαν..:-)

και ειπα να τους στειλω μαϊλ να δω αν ειναι αυτος αλλα ειπα να το δειτε εσεις πρωτα εδω και μετα βλεπουμε...:lol:αλλα δεν προλαβαμε....:mad:

να σε ρωτησω κιολας nikos21aek μιας και με βοηθας(thanks a lot!!!)καποια σωστη μητρικη για να παρω εχεις κατα νου σου...?:-D

Δημοσ.
Για τι χρήση;για τον 965;Μέχρι πόσα λεφτά;

ναι για τον 965.για gaming βασικα :P μεχρι τα 110-120 θα υπαρχει τπτ??σορρυ που αργησα να απαντησω,εβλεπα μια σειρα....:confused:

Δημοσ.
Θα τον κλοκάρεις;Και πόσο;

να σου πω την αληθεια οσα χρονια εχω pc δεν εχω ασχοληθει με κλοκαρισμα...αλλα θελοντας και μη εδω στο insomnia den το γλυτωνεις το κλοκαρισμα:-D....στον 5600 που εχω τωρα δεν εχω ασχοληθει καθολου παραδειγμα...δεν ξερω και πολλα απο κλοκαρισμα..:o

Δημοσ.
Και μου θες και 965 C3;:P

απο την αρχη της ολης συζητησης αυτο αναρωτιεμαι...!!!γιαυτο ρωταγα αν εχουν τοσο μεγαλη διαφορα...οποτε ξεχναω τον C3 μιας και απ'οτι καταλαβα ειναι για πιο expert χρηστες και παιρνω τον απλο...δεν με χαλαει πιστευω!!

Δημοσ.

Μεγάλη διαφορά έχουν.Αλλά ξεχνάς και τον 965.

Πας για 955 μη σου πω και 925 και τα ρέστα τα κρατάς για τον σκληρό που σου έγραψα στο άλλο thread..;)

Δημοσ.
Μεγάλη διαφορά έχουν.Αλλά ξεχνάς και τον 965.

Πας για 955 μη σου πω και 925 και τα ρέστα τα κρατάς για τον σκληρό που σου έγραψα στο άλλο thread..;)

ο 955 ειναι σε πολυ καλη τιμη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559961 :-D και αυτον θα παρω

καποια στιγμη θα παρω και εναν SSD μιας και η τεχνολογια προς SSD παει,μαλλον το πασχα που θα εχω και πιο μεγαλη οικονομικη ανεση....τωρα ισα ισα μου βγαινουν και ακομα δεν εχω αποφασησει για μητρικη κλπ.....

τωρα δεν ξερω,απο που να τα παραγγειλω....???πλαισιο ή e-shop

me to plaisio δεν ειχα και τις καλυτερες εντυπωσεις παλιοτερα ειδικα απο ον-λαίν παραγγελειες....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...