Προς το περιεχόμενο

Πληροφορική

assasinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεία σας παιδιά.είμαι νέος εδώ.ειμαί φοιτητής στην χιο και υπάρχει πιστέβω δυνατότητα να παω αλλού να σπουδάσω.θέλω αθήνα σ κανα αεί πληροφορικής.μ προτεένεται κανένα;

Δημοσ.
γεία σας παιδιά.είμαι νέος εδώ.ειμαί φοιτητής στην χιο και υπάρχει πιστέβω δυνατότητα να παω αλλού να σπουδάσω.θέλω αθήνα σ κανα αεί πληροφορικής.μ προτεένεται κανένα;

Σε πιο τμήμα είσαι τώρα???

Δημοσ.

Για να μπεις σε ΑΕΙ Πληροφορικης κιολας, καλο ειναι να εξασκησεις αρκετα την ορθογραφια και το συντακτικο σου.

Δημοσ.

Αν δεν απατωμαι οι σχολες που υπαρχουν στη ΧΙΟ ειναι αυτες:

# Διοίκησης Επιχειρήσεων

# Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών

# Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης.

Αρα, δεν γινεται να μεταγραφεις σε τμημα Πληροφορικης. Μονο με κατατακτηριες, που προυποθετουν πτυχιο απτη σχολη, αλλα καθως εισαι νεος φοιτητης δεν γινεται προς το παρον. Αλλη λυση ειναι οι Πανελληνιες.

ΥΓ. Με τι βαση μπηκες στη σχολη assasinos?

Δημοσ.

Μια χαρά είναι οι σχολές εκεί ρε σύ. Και έχει γίνει και Πολυτεχνική Σχολή στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου αν θυμάμαι καλά....

Δημοσ.

συγνώμη για τήν καθηστέρηση.είμαι με το 5 %.με αυτούς πού έχουν ασθένια....εδώ πέρασα μηχανικός οικονομίας.μπορεί να με δεκτούν όμως σε κάποιο αει η τει στην αθήνα.μπορείεται να μ προτείνεται κάποιο;

Υ.Γ. ευχαριστώ

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:17 ----------

Μια χαρά είναι οι σχολές εκεί ρε σύ. Και έχει γίνει και Πολυτεχνική Σχολή στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου αν θυμάμαι καλά....

σχέδον πολλυτεχνική..δεν μ αρέσουν πολλύ τ μαθηματά..κοίτα παρακάτω τ έγραπσα

Δημοσ.

Συνήθως οι μεταγραφές γίνονται σε παρομοιες σχολές αν όχι ακριβώς ίδιες.. Πρέπει να ρωτησεις περισσότερα στη γραμματεία της καθε σχολής.. Πιθανολογώ ότι αν εχεις σοβαρό λόγο θα σε δεχτούν οπουδήποτε.

Δημοσ.
Συνήθως οι μεταγραφές γίνονται σε παρομοιες σχολές αν όχι ακριβώς ίδιες.. Πρέπει να ρωτησεις περισσότερα στη γραμματεία της καθε σχολής.. Πιθανολογώ ότι αν εχεις σοβαρό λόγο θα σε δεχτούν οπουδήποτε.

Δέν ειναί μετεγραφή.είναι με τα άτομα που εχουν ασθένιες και δεν είναι απο πανελλήνιες..εχώ στείλει χαρτιά και θα ξαναστείλω απο νοσοκομείο..δεν μού έχουν απαντήσει άκομα...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:41 ----------

Αν δεν απατωμαι οι σχολες που υπαρχουν στη ΧΙΟ ειναι αυτες:

# Διοίκησης Επιχειρήσεων

# Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών

# Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης.

Αρα, δεν γινεται να μεταγραφεις σε τμημα Πληροφορικης. Μονο με κατατακτηριες, που προυποθετουν πτυχιο απτη σχολη, αλλα καθως εισαι νεος φοιτητης δεν γινεται προς το παρον. Αλλη λυση ειναι οι Πανελληνιες.

ΥΓ. Με τι βαση μπηκες στη σχολη assasinos?

12741 απο οτι θυμάμαι πέρασα

Δημοσ.
Δέν ειναί μετεγραφή.είναι με τα άτομα που εχουν ασθένιες και δεν είναι απο πανελλήνιες..εχώ στείλει χαρτιά και θα ξαναστείλω απο νοσοκομείο..δεν μού έχουν απαντήσει άκομα...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:41 ----------

12741 απο οτι θυμάμαι πέρασα

Οκ συγνωμη φιλε assasinos θεωρουσα οτι περασες με το κανονικο συστημα και ρωτησα για αλλο λογο, αλλα εφοσον μπηκες με 5% το θεμα αλλαζει. Σχολες πληροφορικης ειναι ζορικες γενικα. Τωρα καλυτερα μην σε καιει τοσο πολυ ποια ειναι η καλυτερη. Ολες πανω κατω στα ιδια μετρια επιπεδα κινουνται. Οι γνωσεις που θα αποκτησεις ειναι δικο σου θεμα. Οποτε εσυ διαλεξε μια σχολη που σε βολευει απλα για να παρεις το πτυχιο.

Δημοσ.
Οκ συγνωμη φιλε assasinos θεωρουσα οτι περασες με το κανονικο συστημα και ρωτησα για αλλο λογο, αλλα εφοσον μπηκες με 5% το θεμα αλλαζει. Σχολες πληροφορικης ειναι ζορικες γενικα. Τωρα καλυτερα μην σε καιει τοσο πολυ ποια ειναι η καλυτερη. Ολες πανω κατω στα ιδια μετρια επιπεδα κινουνται. Οι γνωσεις που θα αποκτησεις ειναι δικο σου θεμα. Οποτε εσυ διαλεξε μια σχολη που σε βολευει απλα για να παρεις το πτυχιο.

οκ φίλε.ξέρεις δεν μου βαλαν κάλους βαθμούς στο σχολείο και δεν ξέρω αν με δεχτεί κανένας...λογικά ναι...εδώ πέρασα με πανελλήνιες.μέτα τ έμαθα οτι έχω άυτο τ πράγμα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...