Kaka7 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Χθές πέρασα καινούρια κάρτα γραφικών στον υπολογιστή μου και συγκεκριμένα την Sapphire 4670 HD 512. Σήμερα με το που τον άνοιξα παρατήρησα ότι έκανε παρά πολύ ώρα να μπεί στα windows. Επίσης με το everest είδα ότι η cpu πιάνει 49-52 βαθμούς κελσιού με ελάχιστη χρήση του υπολογιστή. Σαν πληροφορία αναφέρω ότι έχω τροφοδοτικό 420 watt.Επιπλέον με το που περάστηκε η καινούρια κάρτα το ποντίκι ώρες ώρες πάει λίγο σπαστά. Φαίνεται ότι ο υπολογιστής ζορίζεται για να σηκώσει αυτήν την κάρτα. Τι μπορώ να κάνω σε αυτήν την περίπτωση..? Μπορώ από κάπου να κατεβάσω της απαιτήσεις της σε επεξεργαστική ισχύ...? (ΠΧ από το Catalyst Control Center)
oneofthem Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 δεν ξέρω να σε βοηθήσω αλλά επειδή έχω ένα περίπου παρόμοιο πρόβλημα (μόνο που πιστεύω πως έχει σχέση με το BIOS) ήθελα να σε ρωτήσω για την καθυστέρηση, σε ποιο ακριβώς σημείο το κάνει, μετά το post και πριν τα windows ακριβώς ή έχει καθυστέρηση από τη στιγμή που πατάς το κουμπί μέχρι να ανάψουν τα numlock στο πληκτρολόγιο?
kingnick 999 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Drivers έχεις περάσει;Αν ναι ποιούς; τουσ παλιουσ τους εβγαλες??
Kaka7 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 δεν ξέρω να σε βοηθήσω αλλά επειδή έχω ένα περίπου παρόμοιο πρόβλημα (μόνο που πιστεύω πως έχει σχέση με το BIOS) ήθελα να σε ρωτήσω για την καθυστέρηση, σε ποιο ακριβώς σημείο το κάνει, μετά το post και πριν τα windows ακριβώς ή έχει καθυστέρηση από τη στιγμή που πατάς το κουμπί μέχρι να ανάψουν τα numlock στο πληκτρολόγιο? Η καθυστέρηση δημιουργείται μετά το post και πριν τα windows ακριβώς. Το numlock ανάβει κατευθείαν στο πληκτρολόγιο. Drivers έχεις περάσει;Αν ναι ποιούς; Έχω περάσει τους drivers που ήταν μαζί με την κάρτα γραφικών τουσ παλιουσ τους εβγαλες?? Τους παλιούς τους έχω βγάλει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.