Riquelme10 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 σκέφτομαι να ανοίξω λογαριασμό σε κάποια εταιρεία στοιχήματος στο internet...αλλά δε ξέρω με ποιο τρόπο να πληρώνω......δε θέλω να μπλέξω με πιστωτικές κάρτες....μου πρότειναν να πάρω μια προπληρωμένη...το θέμα μου είναι ότι θέλω να ξεκινήσω με ένα ποσό και όταν μαζεύεται κάποιο μεγαλύτερο να τα τραβάω από εκεί και να τα μεταφέρω σε άλλο λογαριασμό....τι μου προτείνετε???please help....
antonl Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Είχα λογαριασμό σε τράπεζα Κύπρου (φαντάζομαι τα όσα λέω γίνονται σε όλες τις τράπεζες) και άνοιξα έναν ακόμα για να τον χρησιμοποιώ για online αγορές (με ενεργοποιημένο το e-banking προφανώς). Οι δυο λογαριασμοί είναι συνδεδεμένοι, αφού και οι δύο είναι στ όνομά μου, και κάνω αυτό που ακριβώς περιγράφεις. Όποτε χρειάζεται πηγαινοφέρνω χρήματα απ τον έναν στον άλλον.
ilakast Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 http://www.paysafecard.com/gr/ τωρα οταν με το καλο κερδισεις λεφτα και θελησεις να κανεις αναληψη, θα χρειαστει να δωσεις καποιο λογαριασμο τραπεζας
CROM271 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Για μενα paysafecard να μην χρησιμοποιησεις. Τα πιο πολλα site οταν χρησιμοποιεις paysafecard σου ζητανε να κανεις πληρη ταυτοποιηση στοιχειων. Δηλ. σου ζητανε να τους στειλεις ταυτοτητα, αντιγραφο της καρτας που χρησιμοποιεις και να επιβεβαιωσεις τη διευθυνση σου. Οσο για μενα χρησιμοποιω χρεωστικη της Πειραιως χωρις κανενα προβλημα σε κανενα site μεχρι τωρα.
antonisid Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Κι εγω με την χρεωστικη της Πειραιως παιζω.Δεν εχεις λογο να φοβασαι για κατι οταν παίζεις σε μια μεγαλη στοιχηματικη εταιρεια....
Riquelme10 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Είχα λογαριασμό σε τράπεζα Κύπρου (φαντάζομαι τα όσα λέω γίνονται σε όλες τις τράπεζες) και άνοιξα έναν ακόμα για να τον χρησιμοποιώ για online αγορές (με ενεργοποιημένο το e-banking προφανώς). Οι δυο λογαριασμοί είναι συνδεδεμένοι, αφού και οι δύο είναι στ όνομά μου, και κάνω αυτό που ακριβώς περιγράφεις. Όποτε χρειάζεται πηγαινοφέρνω χρήματα απ τον έναν στον άλλον. είναι ασφαλές όλο αυτό???υπάρχουν κάποιες άλλες χρεώσεις προς την τράπεζα που πρέπει να πληρώσω????? Για μενα paysafecard να μην χρησιμοποιησεις. Τα πιο πολλα site οταν χρησιμοποιεις paysafecard σου ζητανε να κανεις πληρη ταυτοποιηση στοιχειων. Δηλ. σου ζητανε να τους στειλεις ταυτοτητα, αντιγραφο της καρτας που χρησιμοποιεις και να επιβεβαιωσεις τη διευθυνση σου. Οσο για μενα χρησιμοποιω χρεωστικη της Πειραιως χωρις κανενα προβλημα σε κανενα site μεχρι τωρα. επειδή δε τα ξέρω καλά αυτά η χρωστική είναι η prepaid που λένε????αν όχι πως την χρησιμοποιώ???? σας έχω ζαλίσει λίγο αλλά έχω αγχωθεί μη γίνει τίποτα και χάσω τα λεφτά......
2arkoudi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 +1 Tράπεζα Κύπρου prepaid Χρεωστικη= Κάρτα στην οποια εχεις συνδεδεμενο λογαριασμο ταμιευτηριου κ εαν εχεις χρηματα αγοραζεις εαν δεν εχεις δεν αγοραζεις Προπληρωμενη ή Prepaid= Καρτα που ειναι σαν τις καρτες των καρτοκινητων δηλαδη πας στην Τραπεζα κ αγοραζεις μια καρτα των 100ευρω οταν τα ξοδεψεις πας κ την ξαναγεμιζεις στην τραπεζα Pay Safe Card = Την πουλανε παντου απο περιπτερα εως super market , π.χ πας λες θελω μια καρτα των 100 ευρω σου δινουν μια αποδειξη οτι πληρωσες 100ευρω κ αυτη επανω εχει ενα μοναδικο 16αψηφιο αριθμο και ετσι πας κ κανεις εγγραφη στις εταιριες η αγοραζεις απο το web , οταν θα κερδισεις κ θες να κανεις αναληψη χρηματων θα δηλωσεις ενα τραπεζικο λογαριασμο σου προκειμενου να σου βαλουν τα χρηματα http://www.paysafecard.com/gr/
Riquelme10 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 +1 Tράπεζα Κύπρου prepaid Χρεωστικη= Κάρτα στην οποια εχεις συνδεδεμενο λογαριασμο ταμιευτηριου κ εαν εχεις χρηματα αγοραζεις εαν δεν εχεις δεν αγοραζεις Προπληρωμενη ή Prepaid= Καρτα που ειναι σαν τις καρτες των καρτοκινητων δηλαδη πας στην Τραπεζα κ αγοραζεις μια καρτα των 100ευρω οταν τα ξοδεψεις πας κ την ξαναγεμιζεις στην τραπεζα Pay Safe Card = Την πουλανε παντου απο περιπτερα εως super market , π.χ πας λες θελω μια καρτα των 100 ευρω σου δινουν μια αποδειξη οτι πληρωσες 100ευρω κ αυτη επανω εχει ενα μοναδικο 16αψηφιο αριθμο και ετσι πας κ κανεις εγγραφη στις εταιριες η αγοραζεις απο το web , οταν θα κερδισεις κ θες να κανεις αναληψη χρηματων θα δηλωσεις ενα τραπεζικο λογαριασμο σου προκειμενου να σου βαλουν τα χρηματα http://www.paysafecard.com/gr/ σ΄ευχαριστώ πολύ....τώρα τα έμαθα....δηλαδή μου προτείνετε prepaid???prepaid κύπρου????
antonl Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 είναι ασφαλές όλο αυτό???υπάρχουν κάποιες άλλες χρεώσεις προς την τράπεζα που πρέπει να πληρώσω?????[...] Όχι δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη χρέωση. Φυσικά όμως χρειάζεται να κατατεθεί κάποιο standard ελάχιστο ποσό για ν ανοίξεις λογαριασμό.
CROM271 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Με prepaid δεν ξερω αν μπορεις να κανεις αναληψη τα χρηματα σε αυτην. Παντως και με χρεωστικη δεν χρειαζεται να φοβασαι μηπως υπερχρεωθει κ.τ.λ. Δεν ειναι πιστωτικη.
pagman Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Η καλύτερη λύση είναι να βγάλεις μια προπληρωμένη κάρτα (Κύπρου, Eurobank κλπ.) και να γραφτείς σε ένα e-wallet όπως το Neteller. Εκεί θα κάνεις ταυτοποίηση των στοιχείων σου μια φορά και μετά θα μπορείς να παίζεις σε δεκάδες στοιχηματικά sites με ταχύτατες αναλύψεις και καταθέσεις. Τα χρήματά σου τα συγκεντρώνεις στο Neteller και όταν αποφασίσεις να κάνεις ανάληψη τότε στα βάζουν σε τραπεζικό σου λογαριασμό σε 2-3 εργάσιμες. Δες ένα review εδώ: http://www.CLICKnBET.gr/article10.php
Riquelme10 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Η καλύτερη λύση είναι να βγάλεις μια προπληρωμένη κάρτα (Κύπρου, Eurobank κλπ.) και να γραφτείς σε ένα e-wallet όπως το Neteller. Εκεί θα κάνεις ταυτοποίηση των στοιχείων σου μια φορά και μετά θα μπορείς να παίζεις σε δεκάδες στοιχηματικά sites με ταχύτατες αναλύψεις και καταθέσεις. Τα χρήματά σου τα συγκεντρώνεις στο Neteller και όταν αποφασίσεις να κάνεις ανάληψη τότε στα βάζουν σε τραπεζικό σου λογαριασμό σε 2-3 εργάσιμες. Δες ένα review εδώ: http://www.CLICKnBET.gr/article10.php και είναι σίγουρα ασφαλές αυτό????????
pagman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 To neteller κατά τη γνώμη μου είναι ο ασφαλέστερος και ταχύτερος τρόπος μεταφοράς χρημάτων. Το ότι το χρησιμοποιούν εκατομμύρια χρήστες στον κόσμο για τόσα χρόνια και όλες οι μεγάλες εταιρείες στοιχήματος δεν είναι τυχαίο. Και μόνο ότι γλυτώνεις την πιστοποίηση στοιχείων σε κάθε site που γράφεσε νομίζω αξίζει τον κόπο. Εγώ στα 5 χρόνια που το χρησιμοποιώ, μόνο θετικά έχω να πω και ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα.
Riquelme10 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 To neteller κατά τη γνώμη μου είναι ο ασφαλέστερος και ταχύτερος τρόπος μεταφοράς χρημάτων. Το ότι το χρησιμοποιούν εκατομμύρια χρήστες στον κόσμο για τόσα χρόνια και όλες οι μεγάλες εταιρείες στοιχήματος δεν είναι τυχαίο. Και μόνο ότι γλυτώνεις την πιστοποίηση στοιχείων σε κάθε site που γράφεσε νομίζω αξίζει τον κόπο. Εγώ στα 5 χρόνια που το χρησιμοποιώ, μόνο θετικά έχω να πω και ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. ωραία..λογικά αυτό θα χρησιμοποιήσω...σ'ευχαριστώ πολύ...
Fugee Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 http://www.paysafecard.com/gr/ τωρα οταν με το καλο κερδισεις λεφτα και θελησεις να κανεις αναληψη, θα χρειαστει να δωσεις καποιο λογαριασμο τραπεζας Ναι! διότι με την paysafecard δεν μπορείς να κάνεις αναλύψεις από στοιχηματικά site.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.