Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Οι μνημες σου ειναι ρυθμισμενες σωστα να υποθεσω, ετσι? Δηλαδη τα volt και τα LAtencies.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Κακως. Μπορει να μην παιρνουν σωστο ρευμα ή να ειναι λαθος ρυθμισμενα απο το default και γιαυτο να δινουν σφαλματα. Δωσε ενα screenshot απο το CPU-Z στη καρτελα που φαινονται τα Mhz της μνημης.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Οχι, τρεχουν στα σωστα Mhz και τα timings ειναι σωστα. (Νταξει αντι για 18 το tRAS ειναι 24. Δεν εχει καμια διαφορά αυτο). Και απ οτι βλεπω τρεχουν και με τα default DDR3 voltages (1,5v). Αρα οντως εχουν προβλημα. Αρα πας για αλλαγη
mathsdim Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Σας ευχαριστω πολυ ολους για το χρονο σας , αυριο θα παω πλαισιο. Να τους βρισω για τον υποτιθεμενο ελεγχο που προφανως ποτε δεν εγινε ?
orion1986 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 καλησπερα mathsdim ποτε κολλαει το pc σου?οταν τρεχεις βαριες εφαρμογες?παντως και γω νομιζω 99,9 η μνημη ειναι προβληματικη.α και οσο για το πλαισιο να εισαι σιγουρος οτι δεν τσεκαρουν τα μηχανηματα που στηνουν.οποτε βριστους γιατι το pc σου ειναι και καινουριο οποτε ενας λογος παραπανω να εισαι θυμωμενος
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Βρισε αναλογα τη διαθεση της στιγμης Αλλα βρισε το σωστο τμημα. Ο τυχαιος πωλητακος που θα βρεθει μπροστα σου δε φταιει σε τιποτα...
mathsdim Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Τελικα πηγα στο πλαισιο και μου αλλαξαν τη μνημη, μαλιστα μου εβαλαν Transcend χωρις να με χρεωσουν παραπανω, μου ζητησαν και χιλια συγνωμη κτλ οποτε τελος καλο ολα καλα
orion1986 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 παλι καλα που σου εβαλαν καλη μαρκα μνημης γιατι απο adata ειμαι και εγω καμμενος.απο e-shop τις ειχα παρει και εβγαλαν αμεσως προβλημα.η transcend σε καθε περιπτωση ειναι καλη μαρκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.