mathsdim Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 παιδια καλησπερα, πηρα το συστημα της φωτογραφιας με κουτι το lancool k62 ,εβαλα τα windows 7 ultimate edition , περασα τους drivers απο καρτα γραφικων και μητρικη απο το internet, μεχρι εδω ολα καλα. Εβαλα lineage2 , crysis και call of duty 5 , στα παιχνιδια η κολλαει και δεν πιανει τιποτα η μου βγαζει μπλε οθονη και λεει memory dumb , εκανα φορματ αλλα τα ιδια, καμια ιδεα ?
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Τι μηνυμα σου εβγαζε η μπλε οθονη?Οι drivers που περασες πριν και μετα το format,ειναι οι ιδιοι για ολο το hardware?
mathsdim Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Της Mobo απο το site της msi και της gpu απο το site της Nvidia, το μνμ δεν προλαβαινω να το διαβασω γιατι περναει γρηγορα στο τελος λεει για memory dumbing παντως
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Της Mobo απο το site της msi και της gpu απο το site της Nvidia, το μνμ δεν προλαβαινω να το διαβασω γιατι περναει γρηγορα στο τελος λεει για memory dumbing παντως Κανε τον κοπο να απενεργοποιησεις τα αυτοματα restart σε περιπτωση bsod.Πριν αρχισουμε να ψαχνουμε αν προκειται για software προβλημα,ελεγξε οτι hardware μπορεις.Memtest για τις μνημες,σκληρους κλπ.Επισης αν εχεις κανει overclocking,"χαλαρωσε το"λιγο.
mathsdim Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Ετρεξα τελικα το Eurosoft pc check και μου εβγαλε στο system memory προβλημα στο microtopology και λεει coupled bits detected , αν θες εχω και φωτο να ανεβασω. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:55 ---------- πως απενεργοποιεις το restart ?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Αν σου εβγαλε προβλημα με τη μνημη μπορεις πολυ ευκολα να το δεις κανοντας ενα memtest. Κατεβασε το memtest απο εδω. Ειναι δωρεαν. Ειναι .iso αρχειο. Καψε το εικονικο αρχειο δισκου σε ενα cdάκι, και μετα βαλτο στο pc και κανε boot απο αυτο. Ασε να κανει 1-2 passes, και αν σου βγαλει σφαλματα σημαινει οτι εχεις προβλημα στη μνημη ραμ.
mathsdim Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 το pc check δεν ειναι καλο ? τι ειναι το error που εβγαλε ? το memcheck μου κολλαει στο 35%
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Βαλε το memtest σε παρακαλω και κανε ενα τεστ. Εχει την ιδιοτητα, επειδη ειναι bootable cd, να ελεγχει ΟΛΗ τη ραμ (και οχι μονο οση περισσευει απο τα windows). Μαλλον πας για αλλαγη μνημων παντως.
mathsdim Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Το τρεχω αλλα στο 5ο τεστ κολλαει και δεν παει παρακατω καινουργιος υπολογιστης γαμωτο
koumos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Το προβλημα σου ειναι οι RAM σιγουρα λοιπον...Σε τι συχνοτητα δουλευουν οι RAM σου? 1333Mhz ή 1067Mhz?
mathsdim Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 adata 1333 2gb ram ... αυριο θα παω τον υπολογιστη στο πλαισιο να τις αλλαξουν και να τους βρισω, υποτιθετε τις ελεγξαν
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Το τρεχω αλλα στο 5ο τεστ κολλαει και δεν παει παρακατω καινουργιος υπολογιστης γαμωτο Το τρεχεις τι εννοεις? Ελπιζω αυτο που σου εδωσα στο λινκ, απο το bootable cd. Γιατι υπαρχει και memtest που τρεχει στα windows και δεν ειναι τοσο αξιοπιστο. Επισης, τι εννοεις οταν λες οτι "κολλαει". Αν ειναι χαλασμενες οι ραμ, απλα επρεπε να βγαλει χιλιαδες errors και κοκκινες εγγραφες. Παντως σχεδον σιγουρα φταινε οι ραμ σου. Απλα διευκρινισε τα παραπανω λιγο αν θες.
mathsdim Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Βεβαια θελω, το τρεχω απο το hiren's boot cd, περιλαμβανετε εκει και το τρεχω απο boot οχι μεσα απο τα windows, οταν φτασει στο 5ο test block pass test , δηλαδη δεν παει παρακατω, στο 32 - 35%
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Χωρις να βγαλει κοκκινες εγγραφες ή να απαριθμήσει errors στο αντιστοιχο πεδιο? Αυτη δεν ειναι συνηθισμενη συμπεριφορά του memtest. (Σε καθε περιπτωση παντως, εχουν προβλημα οι μνημες σου. Πας στο Πλαισιο και ζητας αλλαγη λεγοντας "εκανα memtest και εμφανισαν λαθη"). Τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο.
mathsdim Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Και εμενα μου εκανε εντυπωση, τεσπα θα το παω αυριο, ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια και θα πω τι μου ειπαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.