Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά έχω ένα usb stick sony vaio, 16gb.. Ότι και αν βάλω μέσα, στην αρχή το παίρνει κανονικά..Μόλις το βγάλω και το ξαναβάλω, μέσα περιέχει μόνο άδειους τους φακέλους..Δίχως τα αρχεία.. Ότι αρχεία και αν έχω βάλει, συμβαίνει αυτό.. Έχω δοκιμάσει *.exe , *.jpg , *.png , και γενικά τα πάντα.. Το μόνο που κράτησε ήταν ένα *.msi Αν μπορείτε βοήθηστε πριν το πετάξω.. Σημειώνω ότι αυτό συμβαίνει με οποιοδήποτε φορμάτ, είτε ntfs είτε fat32...
esertas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Μήπως δεν το κάνεις όταν το αφαιρείς "ασφαλής κατάργηση";
xaniamike Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 κανε ενα scan με το avira γιατι μου μοιαζει με εναν ιο που κυκλοφορει τωρα τελευταια... επισης δες τα αρχεια αν τα εχει κανει κρυφα μεσα στο φλασακι
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δεν έχει κρυφά αρχεία, και τώρα που επιχείρησα να μεταφέρω κάτι μεγάλο, μου έβγαλε το παρακάτω μνμ...
Alexisssss Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Κανε μια διαμορφωση απο το "υπολογιστης μου" και θα στρωσει...
phanispal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Εδώ λέει ότι του αλλάζει file system και δεν..
tarantules Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Είναι το μαγικό stick της ΝΔ....Μόλις αντιληφθεί αλλαγή κυβέρνησης σβήνει όλα του τα περιεχόμενα.....:lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.