Προς το περιεχόμενο

External monitor και Apple Macbook

jstark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετε,

προσπαθω και εδω και 2-3 ωρες να δωσω σημα σε εξωτερικό monitor (Samsung 2233bw) από τη mini-dvi θύρα του macbook, αλλά ως στιγμής έχουμε πλήρη αποτυχία. Έχω αγοράσει mini-dvi -> Dvi adaptor. Μπορει κανείς να βοθήσει; Ειδικά με τα καλώδια dvi εχω χάσει τη μπάλα.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

η οθονη εχει υποδοχη dvi να υποθεσω ετσι??Αν ναι απλα συνδεεις το καλωδιο πανω στον ανταπτορα και μετα συνδεεις τη μια ακρη στο λαπτοπ και τ αλλο στην οθονη..Απο το system preferences >displays θα κανεις ενα detect στην χειροτερη ..το πιο λογικο ειναι να δωσει σημα αμεσως ..

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το monitor (οθονη δηλαδη) την εχεις ρυθμισει να εχει ως input source το dvi port, ετσι?

δηλαδη παιζει το μακ να τα κανει ολα καλα, το σημα να "ταξιδευει" στο καλωδιο, αλλα να σταματαει στην οθονη.........

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν τη βάλεις να δείχνει ταυτόχρονα ό,τι δείχνει και η 13" οθόνη του MacBook, θα δουλεύει στην ίδια ανάλυση με αυτή.

Αλλιώς θα δουλεύει σε ό,τι ανάλυση υποστηρίζει η εξωτερική οθόνη. Το ίδιο το MacBook δεν θέτει περιορισμό.

Δημοσ.

Thx man, ήρθε επιτέλους ο αντάπτορας και είναι έτσι ακριβώς.

Εχω άλλες 2 ερωτήσεις :-)

Την έχω βάλει αριστερά, όπως και το dock, αλλά το menu του κάθε προγράμματος εμφανίζεται στο mbp και όχι στην οθόνη. Αυτό γίνεται να αλλάξει κάπως;

Επίσης αν κάνω mirroring, θα πρέπει να είναι πάντα ανοιχτό; Οταν το κλείνω μπαίνει στο sleep mode. Αν πάρω το apple keyboard και magic mouse θα δουλεύουν κανονικά έτσι; Χωρίς αντάπτορες κτλ...?

Thx again :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...