pantsax Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Γεια σε ολους! Θα ήθελα να μου προτεινετε αν ξερετε,καποιο full tower το οποιο στην αριστερη του πλευρα να ειναι προσβασιμο το πισω μερος του επεξεργαστη,ωστε να ειναι ευκολοτερη η τοποθετηση backplate για fan,χωρισ να χρειαζεται η εξαγωγη του mobo. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Coolermaster HAF 932. Δεν νομίζω να παίζει κάτι καλύτερο σε αυτό το price range. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iron_man21 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 +1 απο εμένα για την πρόταση του Tenshi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μέχρι πόσα λεφτά διαθέτεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziggy_stardust Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 εψαχνα ένα τέτοιο τοπικ: "προτασεις για full tower" όχι με τα δεδομένα του φιλου που ανοιξε το topic, αλλά εγω θα έβαζα μεσα το θέμα ησυχία.. και γενικά να ρωτησω σαν γνωμη, ανεξαρτητως οικονομικου θέματος, υπαρχει άλλος λόγος να μην προτιμησει κανείς full tower ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Μπορώ να εντοπίσω έναν: τη μεγαλύτερη δυσκολία στην ψύξη του, κάτι που όμως τείνει να αλλάξει τον τελευταίο καιρό με κουτιά που έχουν πολύ μεγάλους ανεμιστήρες μπροστά (200/230mm), πίσω και πάνω. Θα μπορούσε να είναι επίσης ο περισσότερος απαιτούμενος χώρος και το αυξημένο βάρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lizardking Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Μπορώ να εντοπίσω έναν: τη μεγαλύτερη δυσκολία στην ψύξη του, κάτι που όμως τείνει να αλλάξει τον τελευταίο καιρό με κουτιά που έχουν πολύ μεγάλους ανεμιστήρες μπροστά (200/230mm), πίσω και πάνω. Θα μπορούσε να είναι επίσης ο περισσότερος απαιτούμενος χώρος και το αυξημένο βάρος. φιλε αυτο ειναι απο τα καλυτερα lian Li http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/Lian-Li-Pc-X2000B-Black-C99-X2000B-10.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 φιλε αυτο ειναι απο τα καλυτερα lian Lihttp://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/Lian-Li-Pc-X2000B-Black-C99-X2000B-10.htm Με βρίσκεις σύμφωνο. Γιατί το λες όμως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziggy_stardust Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 χαχα-θα θελα καμια χρηματομηχανή για να αγόραζα κατι τέτοιο. με τοσα παίρνεις αλλο ένα PC να βρισκεται.. καμία προταση λοιπόν.. ;; ανεξαρτήτως χώρου.. βάρους.. και όχι σε εξωφρενικές τιμές.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Το θέμα είναι: γιατί οπωσδήποτε Full; Κάτι τέτοιο δε σε καλύπτει ας πούμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oneofthem Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Μπορώ να εντοπίσω έναν: τη μεγαλύτερη δυσκολία στην ψύξη του, κάτι που όμως τείνει να αλλάξει τον τελευταίο καιρό με κουτιά που έχουν πολύ μεγάλους ανεμιστήρες μπροστά (200/230mm), πίσω και πάνω. Θα μπορούσε να είναι επίσης ο περισσότερος απαιτούμενος χώρος και το αυξημένο βάρος. +1000εκτός από αυτά που έχουν μπροστά ανεμιστήρες τα μεγαλύτερα κουτιά είναι λιγότερο αποδοτικά στην ψύξη με default setup αλλά από την άλλη έχουν αρκετό χώρο για να φτιάξεις κάτι δικό σου ειδικότερα κόβοντας και ράβοντας σημειώστε ότι αρκετά LL έχουν το εξής πρόβλημα, επειδή χωρίζουν το κουτί σε τομείς συνήθως βάζουν τη μητρική τέρμα άκρη στα χωρίσματα με αποτέλεσμα δυσκολίες στην τοποθέτηση μέχρι και έλλειψη χώρου για ψύκτρες, είναι λίγο σπαστικό σε μερικά μοντέλα το έχουν διορθώσει πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziggy_stardust Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 δεν θελω όπως και να χει Full.. απλά ισως λανθασμενα μου είχε δημιουργηθει η εντυπωση ότι έχουν καταλυτερη κατανομή τοθ αέρα - περισσοτερος χώρος άρα καλυτερη ροή. τες πα.. άρα για ένα μηχάνημα με AMD x4 955/65, mobo asus M4A79XTD, VGA 250GTS, 550 power supply, 4/8 RAM και 1-1,5 TB αποθηκη που θα τρέχει 24/7 τι κουτί προτεινουμε; Υ.Γ.: στο θεμα με τισ αναβαθμισεις υπάρχει τοπικ για τη σύνθεση μου, απλά ήθελα λίγη κουβέντα πανω στο κουτι γιατι μπερδεύτηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lizardking Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Με βρίσκεις σύμφωνο. Γιατί το λες όμως; έχω ένα παρόμοιο κουτί και από χώρους είναι τέλειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
le_bron Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Παρε full απο τωρα γιατι θα το μετανιωσεις μετα και θα το πουλησεις για να παρεις φουλ και να κανεις μοντες και θα σου βγει πιο ακριβα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Πάντως παίζουν πολλά midi στην αγορά που μόνο midi δεν είναι.. περισσότερο σε full φέρνουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.