jim_p Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Καλησπερα. Προσπαθω να εγκαταστησω το παραπανω "πακετο" σε windows 7 professional και παιρνω το παρακατω σφαλμα (εικονα). Ειναι μεγαλη αναγκη να εγκαταστησω το συγκεκριμενο, οχι το 2005, για μια εργασια. Δεν νομιζω να εινια ηδη προεγκατεστημενο στα 7, μιας και ειναι "dependency" που χρειαζεται και δεν την εχω.
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Εριξα μια ματια στην δικια μου λιστα με τα installed και ειδα πως εχω 3 διαφορετικες εκδοσεις του συγκεκριμενου(2 για την ακριβεια,με χ64 και χ86 εκδοση για μια απο αυτες).Δεν εχω ιδεα τι παιζει,αλλα λεω μηπως σε βοηθησει το συγκεκριμενο.
jim_p Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δεν με βοηθαει. Και δεν μπορω να βρω πουθενα και το ATL update για να δοκιμασω.
The_Fake Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Τσεκαρε το παρακατω αρθρο http://forums.techarena.in/vista-setup-install/959047.htm Φενεται να ειναι για Vista, αλλα λιγο πολυ τα ιδια προβληματα βγαζουν και τα 2, αρα θα ισχυει και για γουιν 7.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.