PaokToTheBone Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 To Θέμα είναι οτι για να κάνει shut down ο υπολογιστής το καλοκαίρι παεί στους 100C......... Δεν ξερω που αρχιζει και throttlaρει αλλα νομιζω λιγο πριν τους 90 κλεινει... Τωρα μιλαμε για να μιλαμε... Το ζητημα ειναι να δεις αν κανει σωστη δουλεια το e shop και το κα8ε e shop?η να απαλαγεις απο το προβλημα? Ολοι μας εχουμε τα παραπονα μας σαν καταναλωτες με αρκετα μαγαζια.Σιγουρα πρεπει κατι να γινει αλλα τωρα σε αυτο το thread νομιζω οτι ειναι καλυτερο να βρεις λυση για το θεμα σου.
alex89 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Τη μητρική με τον επεξεργαστή δοκίμασες να τα δουλέψεις έξω από το κουτί και εκεί να δεις τι θερμοκρασία έχει; Ή αν δοκίμασες με ανοιχτό το πλαϊνό καπάκι στο κουτί να δεις αν υπάρχει διαφορά στη θερμοκρασία του επεξεργαστή σου. Το τροφοδοτικό είναι καλής μάρκας ή noname;
oneofthem Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 από όσο κατάλαβα το pc είναι στο eshop τώρα έτσι? όταν πας να το πάρεις και σου πει ότι είναι εντάξει οι θερμοκρασίες πες του να το βάλει μπροστά με το prime για να δεις κι εσύ και αν δε θέλει και σου πει πως μετά από μια ώρα δεν ξεπέρασε τους 68C πάλι να τον βρίσεις, γιατί idle 68 C σημαίνει load 80+ C επίσης πρέπει να ελέγξεις και αυτά που είπε ο alex89 το πιο απλό σενάριο για μένα θα ήταν να μην έβαλες σωστά την ψύκτρα και αυτοί να μην κάτσανε να την ξαναβάλουν καθόλου εάν δεν είναι αυτό τότε κάποιο πρόβλημα έχει ψύκτρα ή ο ανεμιστήρας αφού λες ότι την έβαλες καλά και αφού την έβαλαν και αυτοί μια φορά ή ο επεξεργαστής είναι αποτυχημένο κομμάτι που δεν θα πρεπε να είναι στην αγορά, δεν ξέρω πόσο πιθανό είναι αυτό από όσο γνωρίζω τους μετράνε και κατανέμονται σε μοντέλα οπότε η περίπτωση να μην έχει ελεγχθεί είναι δύσκολη
ekpemba Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δεν ξερω που αρχιζει και throttlaρει αλλα νομιζω λιγο πριν τους 90 κλεινει...Τωρα μιλαμε για να μιλαμε... Το ζητημα ειναι να δεις αν κανει σωστη δουλεια το e shop και το κα8ε e shop?η να απαλαγεις απο το προβλημα? Ολοι μας εχουμε τα παραπονα μας σαν καταναλωτες με αρκετα μαγαζια.Σιγουρα πρεπει κατι να γινει αλλα τωρα σε αυτο το thread νομιζω οτι ειναι καλυτερο να βρεις λυση για το θεμα σου. Εχεις δίκιο φίλε μου αλλά λόγω του οτι έμενα στο εξωτερικο για κάποιο καιρό έχω ψιλοφρικάρει στο οτι για απλά πράγματα στην Ελλάδα, πραγματα δηλαδη που που για άλλες χώρες είναι δεδομένα έδω στην ελλάδα δεν είναι....δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις και φυσικά δεν θέλω να ξεφύγω από το θέμα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:20 ---------- από όσο κατάλαβα το pc είναι στο eshop τώρα έτσι?όταν πας να το πάρεις και σου πει ότι είναι εντάξει οι θερμοκρασίες πες του να το βάλει μπροστά με το prime για να δεις κι εσύ και αν δε θέλει και σου πει πως μετά από μια ώρα δεν ξεπέρασε τους 68C πάλι να τον βρίσεις, γιατί idle 68 C σημαίνει load 80+ C επίσης πρέπει να ελέγξεις και αυτά που είπε ο alex89 το πιο απλό σενάριο για μένα θα ήταν να μην έβαλες σωστά την ψύκτρα και αυτοί να μην κάτσανε να την ξαναβάλουν καθόλου εάν δεν είναι αυτό τότε κάποιο πρόβλημα έχει ψύκτρα ή ο ανεμιστήρας αφού λες ότι την έβαλες καλά και αφού την έβαλαν και αυτοί μια φορά ή ο επεξεργαστής είναι αποτυχημένο κομμάτι που δεν θα πρεπε να είναι στην αγορά, δεν ξέρω πόσο πιθανό είναι αυτό από όσο γνωρίζω τους μετράνε και κατανέμονται σε μοντέλα οπότε η περίπτωση να μην έχει ελεγχθεί είναι δύσκολη - ναι τώρα είναι στο E-shop- - τους 68 μου είπε οτι του βλέπει σε full load με ένα άλλο πρόγραμμα - το prime μου είπε οτι κάνει ακραία stressing test και δεν το παραδέχονται - η ψύκτρα παιδία είναι σωστά βαλμένη σίγουρα (εάν δεν την έβαλα εγώ καλά σίγουρα αυτοί την δεύτερη φορά την βάλανε) - με το ζόρι το κρατήσανε την δεύτερη φορά και μου αφήσανε να εννοηθεί οτι και που τα αφήνω δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι - μου είπε ο τεχνικός ότι έβαλε στην μητρική μου και άλλο ίδιο επεξεργαστή και έιχε τις ίδιες θερμοκρασίες- ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:24 ---------- Τη μητρική με τον επεξεργαστή δοκίμασες να τα δουλέψεις έξω από το κουτί και εκεί να δεις τι θερμοκρασία έχει; Ή αν δοκίμασες με ανοιχτό το πλαϊνό καπάκι στο κουτί να δεις αν υπάρχει διαφορά στη θερμοκρασία του επεξεργαστή σου. Το τροφοδοτικό είναι καλής μάρκας ή noname; -Δοκίμασα με ανοιχτό πλαϊνο καπάκι και είδα τις θερμοκρασίες προς τα πάνω ελαφρά +2C. - To τροφοδοτικό είναι chieftec....δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:25 ---------- Τους είπα να δοκιμάσουν τον επεξεργαστή σε άλλη μητρική να δούνε.....αλλά ρε παιδιά δεν ύπηρχε καμία διάθεση από μέρους τους μα καμία..........
PaokToTheBone Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Εχεις δίκιο φίλε μου αλλά λόγω του οτι έμενα στο εξωτερικο για κάποιο καιρό έχω ψιλοφρικάρει στο οτι για απλά πράγματα στην Ελλάδα, πραγματα δηλαδη που που για άλλες χώρες είναι δεδομένα έδω στην ελλάδα δεν είναι....δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις και φυσικά δεν θέλω να ξεφύγω από το θέμα. welcome back λοιπον... Σιγουρα η κα8ημερινη πραγματικοτητα στην Ελλαδα δν ειναι και ο ονειρεμενος τροπος ζωης,και οπως λες πραγματα που εινα δεδομενα αλλου εδω δεν ειναι.Σιγουρα εχει και τα καλα της αλλα οπως ειπες να μην ξεφυγουμε. - ναι τώρα είναι στο E-shop- - τους 68 μου είπε οτι του βλέπει σε full load με ένα άλλο πρόγραμμα - το prime μου είπε οτι κάνει ακραία stressing test και δεν το παραδέχονται - η ψύκτρα παιδία είναι σωστά βαλμένη σίγουρα (εάν δεν την έβαλα εγώ καλά σίγουρα αυτοί την δεύτερη φορά την βάλανε) - με το ζόρι το κρατήσανε την δεύτερη φορά και μου αφήσανε να εννοηθεί οτι και που τα αφήνω δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι - μου είπε ο τεχνικός ότι έβαλε στην μητρική μου και άλλο ίδιο επεξεργαστή και έιχε τις ίδιες θερμοκρασίες- Καλα αυτο με το prime που κανει ακραια stressing test ειναι αστειο.Ε αυτο δεν 8ελουμε?Ενα στα8ερο συστημα ακομα και σε ακραια stressing test? Τελος παντων. Πιστευω οτι καταλαβες οτι ακρη δεν βγαινει στην περιπτωση σου με το eshop οποτε παρε την ψυκτρα που προτεινε ο liopyr τοπο8ετησε την και 8α εχεις το κεφαλι σου ησυχο. -Δοκίμασα με ανοιχτό πλαϊνο καπάκι και είδα τις θερμοκρασίες προς τα πάνω ελαφρά +2C. - To τροφοδοτικό είναι chieftec....δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό. Τους είπα να δοκιμάσουν τον επεξεργαστή σε άλλη μητρική να δούνε.....αλλά ρε παιδιά δεν ύπηρχε καμία διάθεση από μέρους τους μα καμία.......... Ε ενταξει δεν νομιζω να προκαλει overheating ενα fail απο το τροφοδοτικο. Αυτο που τονιζω οτι εχεις να κανεις ειναι να πας για aftermarket ψυκτρα και να προσπα8ησεις να βελτιωσεις την ροη αερα μεσα στο κουτι σου.Αυτο μπορεις να το πετυχεις συμαζευοντας τα καλωδια και προσ8ετοντας ,αν υπαρχουν δια8εσιμες θεσεις,ανεμηστηρες κουτιου. Τωρα για το αν εχουν δια8εση να βοηθησουν δν σχολιαζω γιατι εχω πεσει και σε ανθρωπο που δεν η8ελε να ακουσει για το προβλημα μου αλλα και σε αν8ρωπο που εκανε λες και το pc ηταν δικο του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.