Προς το περιεχόμενο

Αγορα pc εως 700e

vasilisga

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Μετα απο αρκετο καιρο ενασχολησης με laptop (τα οποια δεν μου βγηκαν και σε πολυ καλο) σκεφτομαι να το γυρισω σε desktop.

Budget εχω βαλει ως μεγιστο οριο 700e χωρις σε αυτα να συμπεριλαμβανονται οθονες και software

Μονος γνωμονας αγορας ειναι οι επιδοσεις στα παιχνιδια και και η αξιοπιστια, καθως θελω να εχω το κεφαλι μου ησυχο μετα απο τοσο καιρο. Θελω να φτιαξω μια καλη βαση οσο γινεται και στην πορεια βαζουμε και κατι παραπανω αν χρειαστει. Ευχαριστω:-)

Δημοσ.

τροφοδτικο καλυτερα 500w με αυτην την καρτα γραφικων

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/OCZ-500W-500Sxs-Stealthxstream-500SXS-EU.htm

αν θες να κοψεις χρηματα μπορεις να βρεις φθηνοτερο κουτι ή ακομα και αυτη τη CPU

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/with%28MPT=AM3%20Phenom%20X3-X4%29.htm

και προτεινω 4GB μνημης με αυτο το συστημα θα σε "κοβουν" τα 2GB, ειδικα στα games

Δημοσ.
τροφοδτικο καλυτερα 500w με αυτην την καρτα γραφικων

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/OCZ-500W-500Sxs-Stealthxstream-500SXS-EU.htm

αν θες να κοψεις χρηματα μπορεις να βρεις φθηνοτερο κουτι ή ακομα και αυτη τη CPU

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/with%28MPT=AM3%20Phenom%20X3-X4%29.htm

και προτεινω 4GB μνημης με αυτο το συστημα θα σε "κοβουν" τα 2GB, ειδικα στα games

σε ευχαριστω φιλε, για τροφοδοτικο μαλλον θα βαλω αυτο που προτεινεις, οπως ισως βαλω και φθηνοτερο κουτι. Για το επεξεργαστη πιστευω αξιζει να δωσω 14e παραπανω και να παρω τον amd στα 3,2. Για την μνημη τωρα ισως εχεις δικιο σε αυτο που λες αλλα λεω να παω αρχικα στα 2gb και σε κανενα μηνα πεταω και αλλα 2gb καθως και αυτο το budget που βαζω ειναι υπερβαση για μενα

Δημοσ.
4 gb ειναι η μνημη στη συνθεση . Και με αυτο το τροφοδοτικο επισης ειναι μια χαρα.

ουπς σωστος ο moldovan:o

για το τροφοδοτικο τωρα δεν μπορω να πω τιποτα μιας και ειμαι λιγο ασχετος

Δημοσ.
Καλησπερα παιδια. Μετα απο αρκετο καιρο ενασχολησης με laptop (τα οποια δεν μου βγηκαν και σε πολυ καλο) σκεφτομαι να το γυρισω σε desktop.

Budget εχω βαλει ως μεγιστο οριο 700e χωρις σε αυτα να συμπεριλαμβανονται οθονες και software

Μονος γνωμονας αγορας ειναι οι επιδοσεις στα παιχνιδια και και η αξιοπιστια, καθως θελω να εχω το κεφαλι μου ησυχο μετα απο τοσο καιρο. Θελω να φτιαξω μια καλη βαση οσο γινεται και στην πορεια βαζουμε και κατι παραπανω αν χρειαστει. Ευχαριστω:-)

τι παιχνιδια παιζεις ομως?

Δημοσ.

Βασικά αυτή την σύνθεση την ψήνω και εγώ για έναν φίλο μου...

Απλά γλυκοκοιτάζω τον 965 με 14 ευρώ επιπλέον..

και μιας και η χρήση του θα είναι επί το πλείστον για football manager μια πιο φθηνή κάρτα γραφικών...

Και φθηνότερο case αν είναι δυνατόν...

To football manger θα εκμεταλλεύεται και τους 4 πυρήνες;

Δημοσ.
τι παιχνιδια παιζεις ομως?

Κυριως Flight Simulator το οποιο οτι μηχανημα και να εχεις ποτε δεν ειναι αρκετο, και FM το οποιο ομως δεν χρειαζεται και τιποτα το φοβερο

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:24 ----------

Βασικά αυτή την σύνθεση την ψήνω και εγώ για έναν φίλο μου...

Απλά γλυκοκοιτάζω τον 965 με 14 ευρώ επιπλέον..

και μιας και η χρήση του θα είναι επί το πλείστον για football manager μια πιο φθηνή κάρτα γραφικών...

Και φθηνότερο case αν είναι δυνατόν...

To football manger θα εκμεταλλεύεται και τους 4 πυρήνες;

Καλα αμα ειναι για manager κυριως γιατι δεν κοιτας κατι πιο οικονομικο?

Δημοσ.
Καλα αμα ειναι για manager κυριως γιατι δεν κοιτας κατι πιο οικονομικο?

8 πρωταθλήματα large database και load all players from τουλαχιστον 20 κράτη....

σε διπύρηνο 2,5Ghz και ψιλοσέρνεται...

Στο καινούριο μηχάνημα τα πρωταθλήματα θα γίνουν 15 τουλάχιστον.... και load all players from 30+ κράτη + περιοχές...

Πανικός.....

θέλει δύναμη το μηχάνημα....

εεε και όλο και κάποιο άλλο παιχνίδι θα του βάλλει επάνω...

Δημοσ.
8 πρωταθλήματα large database και load all players from τουλαχιστον 20 κράτη....

σε διπύρηνο 2,5Ghz και ψιλοσέρνεται...

Στο καινούριο μηχάνημα τα πρωταθλήματα θα γίνουν 15 τουλάχιστον.... και load all players from 30+ κράτη + περιοχές...

Πανικός.....

θέλει δύναμη το μηχάνημα....

εεε και όλο και κάποιο άλλο παιχνίδι θα του βάλλει επάνω...

ε ενταξει τοτε ρε φιλε αμα θες να φορτωνεις τα πρωταθληματα ολου το κοσμου:lol: τοτε δικαιολογημενα θελει δυναμη

Δημοσ.

Ότι επεξεργαστή και να βάλει το ίδιο θα σέρνεται.Σιγά που εκμεταλλεύεται το manager quad επεξεργαστές.Γρήγορο σκληρό να βάλει αν θέλει να φορτώνουν πιο γρήγορα και μπόλικη vram.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...