vasilisga Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Καλησπερα παιδια. Μετα απο αρκετο καιρο ενασχολησης με laptop (τα οποια δεν μου βγηκαν και σε πολυ καλο) σκεφτομαι να το γυρισω σε desktop. Budget εχω βαλει ως μεγιστο οριο 700e χωρις σε αυτα να συμπεριλαμβανονται οθονες και software Μονος γνωμονας αγορας ειναι οι επιδοσεις στα παιχνιδια και και η αξιοπιστια, καθως θελω να εχω το κεφαλι μου ησυχο μετα απο τοσο καιρο. Θελω να φτιαξω μια καλη βαση οσο γινεται και στην πορεια βαζουμε και κατι παραπανω αν χρειαστει. Ευχαριστω
moldovan20 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Οριστε μια συνθεση απο amd πολυ δυνατη .Ειναι οτι καλυτερο μπορεις να παρεις σε αυτο το budget .
vasilisga Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Σε ευχαριστω φιλε, φαινεται αρκετα καλο
pcos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 τροφοδτικο καλυτερα 500w με αυτην την καρτα γραφικων http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/OCZ-500W-500Sxs-Stealthxstream-500SXS-EU.htm αν θες να κοψεις χρηματα μπορεις να βρεις φθηνοτερο κουτι ή ακομα και αυτη τη CPU http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/with%28MPT=AM3%20Phenom%20X3-X4%29.htm και προτεινω 4GB μνημης με αυτο το συστημα θα σε "κοβουν" τα 2GB, ειδικα στα games
vasilisga Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 τροφοδτικο καλυτερα 500w με αυτην την καρτα γραφικωνhttp://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/OCZ-500W-500Sxs-Stealthxstream-500SXS-EU.htm αν θες να κοψεις χρηματα μπορεις να βρεις φθηνοτερο κουτι ή ακομα και αυτη τη CPU http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/with%28MPT=AM3%20Phenom%20X3-X4%29.htm και προτεινω 4GB μνημης με αυτο το συστημα θα σε "κοβουν" τα 2GB, ειδικα στα games σε ευχαριστω φιλε, για τροφοδοτικο μαλλον θα βαλω αυτο που προτεινεις, οπως ισως βαλω και φθηνοτερο κουτι. Για το επεξεργαστη πιστευω αξιζει να δωσω 14e παραπανω και να παρω τον amd στα 3,2. Για την μνημη τωρα ισως εχεις δικιο σε αυτο που λες αλλα λεω να παω αρχικα στα 2gb και σε κανενα μηνα πεταω και αλλα 2gb καθως και αυτο το budget που βαζω ειναι υπερβαση για μενα
moldovan20 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 4 gb ειναι η μνημη στη συνθεση . Και με αυτο το τροφοδοτικο επισης ειναι μια χαρα.
vasilisga Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 4 gb ειναι η μνημη στη συνθεση . Και με αυτο το τροφοδοτικο επισης ειναι μια χαρα. ουπς σωστος ο moldovan:o για το τροφοδοτικο τωρα δεν μπορω να πω τιποτα μιας και ειμαι λιγο ασχετος
Kleos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Καλησπερα παιδια. Μετα απο αρκετο καιρο ενασχολησης με laptop (τα οποια δεν μου βγηκαν και σε πολυ καλο) σκεφτομαι να το γυρισω σε desktop.Budget εχω βαλει ως μεγιστο οριο 700e χωρις σε αυτα να συμπεριλαμβανονται οθονες και software Μονος γνωμονας αγορας ειναι οι επιδοσεις στα παιχνιδια και και η αξιοπιστια, καθως θελω να εχω το κεφαλι μου ησυχο μετα απο τοσο καιρο. Θελω να φτιαξω μια καλη βαση οσο γινεται και στην πορεια βαζουμε και κατι παραπανω αν χρειαστει. Ευχαριστω τι παιχνιδια παιζεις ομως?
KleKoR Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Βασικά αυτή την σύνθεση την ψήνω και εγώ για έναν φίλο μου... Απλά γλυκοκοιτάζω τον 965 με 14 ευρώ επιπλέον.. και μιας και η χρήση του θα είναι επί το πλείστον για football manager μια πιο φθηνή κάρτα γραφικών... Και φθηνότερο case αν είναι δυνατόν... To football manger θα εκμεταλλεύεται και τους 4 πυρήνες;
vasilisga Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 τι παιχνιδια παιζεις ομως? Κυριως Flight Simulator το οποιο οτι μηχανημα και να εχεις ποτε δεν ειναι αρκετο, και FM το οποιο ομως δεν χρειαζεται και τιποτα το φοβερο ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:24 ---------- Βασικά αυτή την σύνθεση την ψήνω και εγώ για έναν φίλο μου... Απλά γλυκοκοιτάζω τον 965 με 14 ευρώ επιπλέον.. και μιας και η χρήση του θα είναι επί το πλείστον για football manager μια πιο φθηνή κάρτα γραφικών... Και φθηνότερο case αν είναι δυνατόν... To football manger θα εκμεταλλεύεται και τους 4 πυρήνες; Καλα αμα ειναι για manager κυριως γιατι δεν κοιτας κατι πιο οικονομικο?
KleKoR Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Καλα αμα ειναι για manager κυριως γιατι δεν κοιτας κατι πιο οικονομικο? 8 πρωταθλήματα large database και load all players from τουλαχιστον 20 κράτη.... σε διπύρηνο 2,5Ghz και ψιλοσέρνεται... Στο καινούριο μηχάνημα τα πρωταθλήματα θα γίνουν 15 τουλάχιστον.... και load all players from 30+ κράτη + περιοχές... Πανικός..... θέλει δύναμη το μηχάνημα.... εεε και όλο και κάποιο άλλο παιχνίδι θα του βάλλει επάνω...
vasilisga Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 8 πρωταθλήματα large database και load all players from τουλαχιστον 20 κράτη.... σε διπύρηνο 2,5Ghz και ψιλοσέρνεται... Στο καινούριο μηχάνημα τα πρωταθλήματα θα γίνουν 15 τουλάχιστον.... και load all players from 30+ κράτη + περιοχές... Πανικός..... θέλει δύναμη το μηχάνημα.... εεε και όλο και κάποιο άλλο παιχνίδι θα του βάλλει επάνω... ε ενταξει τοτε ρε φιλε αμα θες να φορτωνεις τα πρωταθληματα ολου το κοσμου τοτε δικαιολογημενα θελει δυναμη
nikos21aek Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Ότι επεξεργαστή και να βάλει το ίδιο θα σέρνεται.Σιγά που εκμεταλλεύεται το manager quad επεξεργαστές.Γρήγορο σκληρό να βάλει αν θέλει να φορτώνουν πιο γρήγορα και μπόλικη vram.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.