DjElf Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Καλησπερα, χρησημοποιω το ρουτερ asus wl-600g το οποιο εχει τη δυνατοτητα εισοδου usb θυρας στην οποια εχω συνδεσει ενα εξωτερικο σκληρο δισκο. Για να δω τα περιεχομενα του εχω το CuteFtp Pro. Η ερωτηση μου ειναι η εξης Για να ακουσω τα mp3 που εχω στο σκληρο πρεπει πρωτα να τα κατεβασει το cuteftp στο laptop μου και μετα να τα ανοιξω με winamp. Υπαρχει τροπος να ανοιξω τα αρχεια κατευθειαν απο το usb hard drive ????
parsifal Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 1. Όχι τίτλους του στυλ "How play/stream music from ftp server(usb hard drive))". Το forum είναι Ελληνικό. Την επόμενη φορά, έχει λουκέτο 2. Σε αυτό που ρωτάς: Υπάρχει τρόπος, αρκεί το router σου να δίνει εκτός του FTP και πρόσβαση στον USB δίσκο μέσω SMB πρωτοκόλλου, ώστε να μετατρέπεται ο δίσκος σε δικτυακό share. Αν πληρείται αυτή η προϋπόθεση, τότε θα μπορείς να κάνεις αυτό το share map σε ένα drive letter και να το χειρίζεσαι (περίπου) σαν να ήταν ένας δίσκος τοπικά συνδεδεμένος στο PC/laptop σου.
DjElf Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 το ρουτερ μου ειναι αυτο http://asus.com/product.aspx?P_ID=ecjk8UCkALyocP9C&templete=2 υποστιριζει η οχι smb? αν ναι δωσε μου περισσοτερες πληροφοριες για το πως να το κανω . Αω θες παραθεσε μου ενα Link να το βρω μονος μου
parsifal Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Αν κρίνω από αυτό: ASUS WL-600g hacking ...το μηχάνημα δεν πρέπει να υποστηρίζει «από τη μάνα του» κάποια υπηρεσία SMB, καθώς ο τύπος στο link κάνει ολόκληρη επέμβαση στο embedded Linux που τρέχει το ρουτεράκι για να σηκώσει Samba service...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.