Pirancha Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Λοιπον... σε μια συνδεση Tellas double play εχω ενα desctop pc με XP συνδεδεμενο κανονικοτατα με ethernet καλωδιο , ενα laptop με Vista που συνδεεται ασυρματα κανονικοτατα κι αυτο και ακομα ενα desctop pc με Windows 7 και ασυρματη καρτα δικτυου το οποιο αρνειται πεισματικα να συνδεθει. Βλέπει το δυκτιο κανονικα και αλλες φορες λεει οτι δεν μπορει να συνδεθει καθολου σε αυτο , και αλλες φορες συνδεεται στο δυκτιο αλλα δεν εχει internet. Να σημειώσω οτι μαλλον δεν εχει να κανει με την καρτα δικτυου , διοτι σε καποια "γειτονικη" συνδεση μπαινει κανονικα. Επίσης να σημειώσω οτι στο ιδιο Pc που εχει το προβλημα , αν μπω με το δευτερο λειτουργικο ( ΧΡ ) και παλι συνδεομαι κανονικα!! Το router ειναι ενα GENNET της Tellas και αν καποιος μπορει να βοηθήσει θα το εκτιμουσα αφανταστα.!!!
giorgoslouk Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Μήπως να το πετάξεις και να βάλεις ένα ρούτερ της προκοπής;
Kryptonite Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Άρα το πρόβλημα δεν το έχει η σύνδεσή σου, ούτε το ρούτερ..Είναι καθαρά θέμα του τρίτου υπολογιστή με τα win7, μιας και όλοι οι άλλοι συνδέονται κανονικά και έχουν νετ (αν έχω καταλάβει σωστά)..Άρα κάτι πρόβλημα υπάρχει με τη ρύθμισή του..Δεν έχω καθόλου ιδέα από τα 7άρια και δεν ξέρω πως είναι το περιβάλον που ρυθμίζεις τις επιλογές για το δίκτυο και αν πρέπει να ρυθμίσεις manually ορισμένα στοιχεία της σύνδεσης.Τσέκαρε πάντως αυτές τις ρυθμίσεις αν είναι όντως σωστές καθώς επίσης και τον κωδικό για τυχόν λάθη..Επίσης απο σήμα πως τα πάει?Μήπως είναι πολύ χαμηλό?
Pirancha Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Άρα το πρόβλημα δεν το έχει η σύνδεσή σου, ούτε το ρούτερ..Είναι καθαρά θέμα του τρίτου υπολογιστή με τα win7, μιας και όλοι οι άλλοι συνδέονται κανονικά και έχουν νετ (αν έχω καταλάβει σωστά)..Άρα κάτι πρόβλημα υπάρχει με τη ρύθμισή του..Δεν έχω καθόλου ιδέα από τα 7άρια και δεν ξέρω πως είναι το περιβάλον που ρυθμίζεις τις επιλογές για το δίκτυο και αν πρέπει να ρυθμίσεις manually ορισμένα στοιχεία της σύνδεσης.Τσέκαρε πάντως αυτές τις ρυθμίσεις αν είναι όντως σωστές καθώς επίσης και τον κωδικό για τυχόν λάθη..Επίσης απο σήμα πως τα πάει?Μήπως είναι πολύ χαμηλό? Ναι, το σημα ειναι οντως καπως χαμηλο.( 1-2 γραμμες) Ο κωδικος ειναι σιγουρα σωστος. Για manually ρυθμισεις το σκεφτηκα..αλλα δεν τα παω καλα με αυτες. Ασ πουμε δεν ξερω ακριβως τι να βαλω στο IP adress kai στο αλλο απο κατω (Default Gateway). ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:50 ---------- Μήπως να το πετάξεις και να βάλεις ένα ρούτερ της προκοπής; Κι αυτο σωστο.
Kryptonite Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Απο ρυθμίσεις αν δεν τις έχεις πειράξει (κρίνοντας απ' τα vista, και υποθέτοντας οτι δεν έχουν τόσο τραγικές διαφορές με τα 7) δε νομίζω να έχεις πρόβλημα εκεί εφόσων χρησιμοποιείς τις προκαθορισμένες.Αν και ο κωδικός είναι σωστός και όπως λές δεν έχεις καλό σήμα ίσως να είναι αυτό είναι το θέμα.Τώρα θα μου πεις γιατί όταν μπαίνεις με XP συνδέεται..Έλα ντε!Πάντως δοκίμασε να φέρεις το pc και το ρούτερ πιο κοντά για αρχή να δείς μήπως με καλύτερο σήμα μπορέσει να συνδεθεί..Άν φταίει αυτό μετά κινείσαι ανάλογα.. Τώρα όσο για να το πετάξεις δε ξέρω...Δεν το γνωρίζω το ρούτερ και δε ξέρω τις δυνατότητές του..Πάντως αν φταίει η απόσταση και κάποιο άλλο να πάρεις, υπάρχει πιθανότητα να μη βοηθήσει ιδιαίτερα.
messltoI Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Λοιπον...σε μια συνδεση Tellas double play εχω ενα desctop pc με XP συνδεδεμενο κανονικοτατα με ethernet καλωδιο , ενα laptop με Vista που συνδεεται ασυρματα κανονικοτατα κι αυτο και ακομα ενα desctop pc με Windows 7 και ασυρματη καρτα δικτυου το οποιο αρνειται πεισματικα να συνδεθει. Βλέπει το δυκτιο κανονικα και αλλες φορες λεει οτι δεν μπορει να συνδεθει καθολου σε αυτο , και αλλες φορες συνδεεται στο δυκτιο αλλα δεν εχει internet. Να σημειώσω οτι μαλλον δεν εχει να κανει με την καρτα δικτυου , διοτι σε καποια "γειτονικη" συνδεση μπαινει κανονικα. Επίσης να σημειώσω οτι στο ιδιο Pc που εχει το προβλημα , αν μπω με το δευτερο λειτουργικο ( ΧΡ ) και παλι συνδεομαι κανονικα!! Το router ειναι ενα GENNET της Tellas και αν καποιος μπορει να βοηθήσει θα το εκτιμουσα αφανταστα.!!! Ποια κάρτα δικτύου έχεις;
poulinos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 μαλλον ισως μικρη ασυμβατοτητα.δοκιμασε καρφωτα Ip.δες με ipconfig τι Ip παιρνει το Pc το ιδιο οταν ξεκινας με xp και βαλε τις ιδιες στα 7.δες και για firmware update και δοκιμαστικα βαλε αλλο καναλι
DDoS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Μπορει να εισαι και το δεκατο ατομο αυτες τις μερες που λεει αυτο το προβλημα με την TELLAS. Παρτους
Kryptonite Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Να τους πάρει να τους πεί τι? -"Ναι γεια σας..Έχω κανονικά internet και τα 2 από τα 3 μου pc συνδέονται χωρίς πρόβλημα, αλλά το τρίτο δε μπορώ να το συνδέσω ασύρματα με τίποτα.Επίσης, αφού θα έρθετε, μπορείτε να βάλετε το δωμάτιό μου πιο κοντά στο σαλόνι που έχω το ρούτερ για να έχω καλύτερο σήμα?" Αφού το λέει καθαρά οτι δεν έχει πρόβλημα η γραμμή μιας και τα 2 pc μπαίνουν κανονικά net.Η tellas τι σχέση μπορεί να έχει?
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 ειδικα οταν μπαινει με xp τι να τους πει οτι εχω θεμα με τα 7?θα σου πουν νωρις ειναι ακομα ασυμβατοτητες υπαρχουν.και δεν ξερουμε αν καν η καρτα του παιζει και αν εχει drivers για 7 Η αν ειναι συμβατοι για τα 7
Pirancha Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 μαλλον ισως μικρη ασυμβατοτητα.δοκιμασε καρφωτα Ip.δες με ipconfig τι Ip παιρνει το Pc το ιδιο οταν ξεκινας με xp και βαλε τις ιδιες στα 7.δες και για firmware update και δοκιμαστικα βαλε αλλο καναλι Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια , ακομα δεν βρηκα λυση γιατι δεν ειχα χρονο να ασχοληθω. Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει πιο αναλυτικα , σχετικα με τις manual ρυθμισεις γιατι ειμαι λιγο ασχετος?
Pirancha Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 τι δεν καταλαβες απο ολα αυτα? Εννοω , τι πρεπει να βαλω στις ρυθμισεις του δικτυου. Στο TCP/IP δηλαδη Διευθυνση IP Προεπιλεγμενη πυλη και DNS
poulinos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 πηγαινε στα xp πηγαινε σε command prompt γραψε ipconfig /all και οτι δεις εκει θα το βαλεις στα vista
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.