sakis17 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Λοιπον πρωτα απο ολα καλησπερα.... Λοιπον εχουμε και λεμε εδω και καρο προσπα8ω να βαλω τα Windows 7 αλλα δν μπορω.. :( :( Δν μπορω να περασω τα windows 7 γιατι την ωρα που τα κανω install κανει κανονικα install αλλα οταν φθασει στο τελευταιο σταδιο δηλ σε αυτο.. ο υπολογιστης μ κανει κατι σαν επανεκινιση αλλα ποτε δν ξεκιναει και μενει νεκρος δηλ σβηνει η οθονη δν κανει καμια διεργασια(το βλεπω απο το λαμπακι) και μενει εκει.. Εκανα πολλες προσπαθειες αλλα καμια με επιτιχια.... Ο υπολογιστης μ ειναι αυτος ( σας παραθετω φωτο απο προγραμμα) Μοbo:EP31-DS3L Cpu:Intel Core 2 Duo Quad 9550 Gpu:Nvidia GeForce 9800 GT-X+ Ram:4gb Οποιος Εχει καποια λυση στο τη συμβαινει.... Και μπορει να μου προτεινη κατι (λογισμικο,λυση,κατι εστω και το παραμικρο) (παιδια ειμαι απελπισμενος δν μπορω αλλο..) ειναι παντα ευπροσδεκτη...!!! :)
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Το dvd σου ειναι ΟΚ ????? Ο δισκος μηπως εχει προβλημα ????
nick#18 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Το dvd που εχεις τα 7 ειναι οκ? μηπως ειναι του "θειου" εχουν προβλημα?
solidas18 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 φιλε εχς το ιδιο προβλημα και το dvd σοθ ειναι οκ το δοκιμασα σε pc με 4gb ram και amd64x2 και εχω ακριβος το ιδιο προβλημα ......επισεισ ανοιγωντασ σε σαφε μοδε λεει πωσ η πρωτη φορα ποθ 8α ανοιξει δεν γινεται να ειναι σε safe mode για να ολοκληρωθει η εγκατασταση [το δοκιμασα με τρια διαφορετικα dvd και κανοντασ 4 προσπαθιες ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:03 ---------- μεσα απο το live cd μπορς να δω τα αρχεια κανονικα [τησ εγκαταστασησ]
sakis17 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Παιδια εχω δοκιμασει 6 DVD των windows 7 στο pc μου και δν δουλευουν και εχω δοκιμασει αυτα τα 6 dvd σε εναν αλλο υπολογιστη και τα 6 δουλεψαν.... :( εχω απελπιστει πραγματικα...
nick#18 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 μηπως το drive εχει καπιο προβλημα? δοκιμασε να κανεις εγκατασταση με καπιο αλλο...
sakis17 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 αυτο δεν μπορω να το ξερω γιατι δν εχω 2ο drive...
nick#18 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δεν νομιζω να μενει κατι αλλο...παρε απο καπιο φιλο σου ενα δανεικο και δοκιμασε...
solidas18 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Νομιζω το εντοπισα τα dvd των 7 που εχετε προσπα8ουν να εγκαταστησουν τουσ εταιριακους drivers των vista..... το ανακαλιψα καθως δουλευαν τα rc7 στο pc μου και πιγα να εγκαταστισω τουσ drivers που ειχε το cd τισ καρτας μου και μου δημηουργισε το αρχικα αναφερομενο προβλημα του post στο pc μου και κανοντας επαναφορα δουλεψε.......Αν μπορει καποιος με ανωτερες γνωσεις επι του θεματος με αυτες τις πλιροφοριες να βοηθησει......ασ το κανει Αυτα απο μενα, ελπιζω να βοηθησα
Apose Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 φιλε μπορεις μπορεις να με βοηθησεις εχω σχεδον ιδιο μηχανιμα με το δικο σου..Δεν μπορω να να μπω στα windows 7 η εγκατασταση γινεται μια χαρα μου βγαζει μπλε σκουρη οθονη.Εχω εγκαταστησει πολλα windows7 αλλα το ιδιο πραγμα συνεχεια....
simplemind79 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπον πρωτα απο ολα καλησπερα.... Λοιπον εχουμε και λεμε εδω και καρο προσπα8ω να βαλω τα Windows 7 αλλα δν μπορω.. :( :( Δν μπορω να περασω τα windows 7 γιατι την ωρα που τα κανω install κανει κανονικα install αλλα οταν φθασει στο τελευταιο σταδιο δηλ σε αυτο.. ο υπολογιστης μ κανει κατι σαν επανεκινιση αλλα ποτε δν ξεκιναει και μενει νεκρος δηλ σβηνει η οθονη δν κανει καμια διεργασια(το βλεπω απο το λαμπακι) και μενει εκει.. Εκανα πολλες προσπαθειες αλλα καμια με επιτιχια.... Ο υπολογιστης μ ειναι αυτος ( σας παραθετω φωτο απο προγραμμα) Μοbo:EP31-DS3L Cpu:Intel Core 2 Duo Quad 9550 Gpu:Nvidia GeForce 9800 GT-X+ Ram:4gb Οποιος Εχει καποια λυση στο τη συμβαινει.... Και μπορει να μου προτεινη κατι (λογισμικο,λυση,κατι εστω και το παραμικρο) (παιδια ειμαι απελπισμενος δν μπορω αλλο..) ειναι παντα ευπροσδεκτη...!!! :) και σε μένα το κάνει αυτό! Ίσως συμβαίνει αυτό με τα 7 αν δεν είναι νεά κόπια αυθεντική και έχουν ξαναπεραστεί γιατί διαβάζει το hardware απο τον υπολογιστή που εχει γίνει η αρχική εγκατάσταση, και δεν επιτρέπει να περαστούν σε άλλο μηχάνημα μήπως αν αναβαθμίσουμε το βιος ίσως γίνει κατι αν ξέρει κάποιος περισσότερα ας μας διαφωτίσει!ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.