Προς το περιεχόμενο

Sapphire 5870 SVGA-gainward gtx 285 2gb(Ποια απο τις δυο?)

apoxa2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!Εχω την gainward gtx 285 2gb http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=113 και σκεφτομαι να την αλλαξω χωρις να δωσω χρηματα με καινουργια http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-5870-SVGA-(PCI-Express--1GB).htm ati 5870 την συγκεκριμενη.Tι λετε?Αξιζει να παω σε ati?:mad:

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι αλλα η μια ειναι 2gb και η αλλη 1gb..Πιο καλη ειναι δηλαδη η ati?Εγω για την sapphire μιλαω..Οι αλλες 5870 που ειναι πιο ακριβες τι διαφορα εχουν?:rolleyes:

Δημοσ.

αμα δεν δοσεις χρηματα τοτε παρε την 5870 πολυ καλυτερη και βρες την ποιο φτηνη

και που τα εχει τα 2gb τα χρησιμοποιει καθολου ;)

ΥΓ και η 5850 ειναι καλυτερη απο την gtx 285

• Super Moderators
Δημοσ.

πως θα την αλλάξεις χωρίς να δώσεις χρήματα?

(συμφωνώ και εγώ ότι οι 5870/5850 είναι καλύτερες από την GTX285)

Δημοσ.

Ειναι ενας φιλος που την πηρε και επειδη χρειαζεται το cuda και θα το συνδεσει σε 26" οθονη μου ζητησε αμα μπορω να του την δωσω την gtx 285 και να μου δωσει την ati..Η ati δεν εχει κατι αντιστοιχο (cuda)?

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι έχει αντίστοιχο και επιπλέον υποστηρίζει τα νέα ανοικτά πρότυπα που λογικά θα επικρατήσουν...(θα τα υποστηρίξει και η Nvidia στην νέα γενιά ασφαλώς)

Δημοσ.

Ωραιος.Περιμενουμε εντυπωσεις :-D

Α!! και η sapphire απο τις υπολκοιπες υλοποιησεις δεν εχουνε καμια απολυτως διαφορα εκτος απο το συστημα ψυξης το οποιο αν δεν εχεις σκοπο να κανεις oc τοτε δεν σε πολυ απασχολει ;)

Δημοσ.

Μολις την πηρα..:-)Ρε παιδια παρατηρησα μερικα περιεργα πραματα:

Καταρχην ετρεξα το cpu-z και δειχνει μονο core 157mhz και memory 300mhz τιποτα αλλο.Λιγο δεν ειναι?

Και στο system στην βαθμολογηση των windows εχει 6 με την ati 5870 ενω πριν 7.3 με την gtx 285.

• Super Moderators
Δημοσ.

τρέχουν σε 2D Mode τα clocks για οικονομία...

έβαλες τους τελευταίους drivers από το site της AMD/ATI?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...