maryactr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Γειας σας.. Θέλω να αγοράσω μια ακουστική κιθάρα της οποίας η τιμή να είναι γύρω στα 150 με 250 ευρώ.. (Δεν προορίζεται για επαγγελματικό σκοπό αλλά πιο πολύ για την παρέα και για μενα..!!!) Μπήκα σ' ένα site (δεν ξέρω να επιτρέπεται να το αναφέρω οπότε το αφήνω καλύτερα..) και βρήκα την Yamaha F-370 με 200 περίπου ευρώ.. Όποιος γνωρίζει ας μου πει τη γνώμη του για τη συγκεκριμένη.. ή και για άλλες ακουστικές...σε τέτοιες τιμές και γι' αυτό το σκοπό.. *Ααα.. Να σημειώσω ότι έπαιζα περίπου 2 χρόνια ηλεκτρική, έκανα 1 χρόνο κλασική αλλά το στιλ μου, τα τραγούδια που μου αρέσουν και θέλω να παίζω ανήκουν σ' αυτό το είδος (ακουστική). Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
ilakast Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 εχω την ιδια ακριβως, την ειχα παρει πριν 3-4 χρονια γυρω στα 300 ευρω, οποτε απο αποψης τιμης νομιζω ειναι καλα απο αποψης ποιοτητας ειμαι ευχαριστημενος, ερασιτεχνικα παιζω, μου αρεσει ο ηχος που βγαζει... αυτα
maryactr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 εχω την ιδια ακριβως, την ειχα παρει πριν 3-4 χρονια γυρω στα 300 ευρω, οποτε απο αποψης τιμης νομιζω ειναι καλα απο αποψης ποιοτητας ειμαι ευχαριστημενος, ερασιτεχνικα παιζω, μου αρεσει ο ηχος που βγαζει... αυτα Σε ευχαριστώ πολύ.. Ίσως να πάρω αυτή.. εφόσον και η ποιότητα της είναι καλή... Είναι μια καλή περίπτωση νομίζω.. :-)
blashyrkh+ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 τσεκαρε και τπτ μεταχειρισμενο απο noiz.gr μηπως βρεις κατι καλυτερο φθηνοτερα..
johnnyestia Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Στου thomann την έχει την συγκεκριμένη 155 ευρώ + 20 ευρώ μεταφορικά. Πάντως νομίζω πως θα πρέπει να κοιτάξεις σε κιθάρα που να έχει τουλάχιστον solid καπάκι. Αυτή δεν έχει απ' ότι βλέπω τα χαρακτηριστικά της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.