Antwni Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Τώρα έχω σύνδεση connex στα 2 mbps!!! Να κάνω αναβάθμιση σε 8?? Θα πιάνω καλές ταχύτητες??
nick#18 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Αυτο δεν μπορει να στο πει κανεις μεσα απο ενα speedtest...μπες στο web interface του modem σου, δες τα στατιστικα της γραμμης σου και πες μας λιγο snr margin (ή noise margin) και attenuation
Antwni Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Αυτο δεν μπορει να στο πει κανεις μεσα απο ενα speedtest...μπες στο web interface του modem σου, δες τα στατιστικα της γραμμης σου και πες μας λιγο snr margin (ή noise margin) και attenuation Για να μπω στο web interface πρέπει να δώσω την Ip μου έτσι δεν είναι?? Δεν έχω router και δεν ξέρω πώς γίνεται!!Έγραψα ipconfig και βρήκα την ip αλλά δεν μπαίνει...Έβαλα την 192.168.1.1 (δεν ξέρω αν έκανα βλακεία) αλλά έκανε μια ώρα loading και στο τέλος δεν μπήκε... Τι πρέπει να κάνω?? Υ.Γ. Έχω βάλλει να παίρνει αυτόματη ip δεν ξέρω αν παίζει ρόλο....
nick#18 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 αυτο ειναι αλλα...εχεις το sagem το απλο το modemακι που πρεπει να κανεις συνδεση χειροκινητα?
Antwni Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 αυτο ειναι αλλα...εχεις το sagem το απλο το modemακι που πρεπει να κανεις συνδεση χειροκινητα? Ναι το fast 800... Τι πρέπει να κάνω??
nick#18 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 εχμ....παρε ενα τηλ στην εξ.πελατων και ρωτα τους μεχρι τι τα χυτητες υπολογιζουν πως μπορεις να πιασεις...
parsifal Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δεν χρειάζεσαι απαραίτητα router για να δεις τα στατιστικά της γραμμής. Το Sagem 800 έχει διαγνωστικό πρόγραμμα που τα δείχνει: http://www.kitz.co.uk/adsl/frogstats.php#37
Antwni Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Thanks a lot parsifal!! Ορίστε και οι foto...
nick#18 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 parsifal το attenuation ή το snr ειναι αυτο που αλαζει μεταξι 2 και "24" mbps?
parsifal Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Το SNR αλλάζει. Πέφτει, όσο πιο ψηλά κλειδώνεις (γιατί μειώνεται ο λόγος του ωφέλιμου σήματος προς τον θόρυβο). Το attenuation (εξασθένηση) είναι το ίδιον χαρακτηριστικό της γραμμής, που δηλώνει την ποιότητα του βρόχου και υπό κανονικές συνθήκες δε μεταβάλλεται ασχέτως του που κλειδώνεις. Τώρα, με 39 deciBel εξασθένηση, το attainable rate της γραμμής του topic starter είναι μεγαλύτερο από 8Mbps, οπότε θα είχε νόημα μία αναβάθμιση σε 8Mbps.
nick#18 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 parsifal ευχαριστω και εγω για την υπενθυμιση/μαθηματακι
le_bron Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Να ρωτησω κι εγω κατι. Ειχα βαλει το φοιτητικο otenet ondsl kit περσυ λιγο πριν το καταργησουν. Πηρα απο τα τελευταια κομματια και εψαξα ολη την Pατρα για να το βρω. Μου ειπαν οτι τελειωσε η 12μηνη δεσμευση και πρεπει να βαλω conn-x. Θα δω καμια διαφορα στην ταχυτητα? Ρωταω επειδη η γραμμη μου ειναι ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΗ και πιανω μερα-νυχτα 7mbps οτι και να γινει. Ουτε περισσοτερα ουτε λιγοτερα. 8mbps εχω τωρα.
orck Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Να προσθεσω οτι ο ΟΤΕ δινει το Sagem 800 για γραμμες μεχρι 2mbps, εκει που θα κανεις την αιτηση θα πεις οτι εχεις ενα απλο usb modem για να σου δωσουν το δωρεαν μοντεμ, ρουτερ, ασυρματο η μη, αναλογα και την προσφορα την περιοδο που θα πας μπορει να εχει και αλλα δωρακια, οπως εκτυπωτη, εξωτερικο δισκο 2,5" κλπ
le_bron Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μου ειπαν οτι θα μου δωσουν δωρεαν μοντεμ ρουτερ ασυρματο αν θελω αλλα μου ειπαν να παω μεχρι το Σαββατο χτες. Μου το ειπαν την Πεμπτη ομως και δεν προλαβα να παω. Αν παω αυριο και μου κανουν ιστοριες θα τους πω δεν πειραζει θα αλλαξω εταιρια. Να δεις μετα πως θα βρουν ρουτερ να μου δωσουνε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.