Neal Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Ασχολούμαι με ακουστική κιθάρα και επειδή είχα και μία ηλεκτρική του αδερφού μου, έλεγα να της δώσω μια ευκαιρία. Οπότε λοιπόν ψάχνω ένα φθηνό 15άρι ενισχυτή. Ακούω προτάσεις, τιμή κάτω από 100άρικο σίγουρα, γύρω στα 50-70ευρώ σκέφτομαι (γιατί υπάρχει περίπτωση να μην την παίζω* μετά από λίγο καιρό). * την ηλεκτρική εννοώ ε!
paranoid_gr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Kοιτα αφου ειναι να παρεις ενα ενισχυτη και απλα να τον εχεις ετσι για να δοκιμασεις να θα συνεχισεις ηλεκτρκη γνωμη μ ειναι οτι πρεπει να παρεισ ενα μεταχειρισμενο...Ειδικα αμα βρεις κανενα Roland Cube ειναι οτι πρεπει! Αλλιως μετα μπορεις να δεις σε Fender(Frontman),Behringer
11demian111 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 γιατί να πάρεις ενισχυτή ενώ μπορείς πολύ απλά να τη συνδέσεις σε ένα απλό ηχοσύστημα με aux in,εκτός του ότι ο ενισχυτής έχει κάποιες ρυθμίσεις?
Neal Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 γιατί να πάρεις ενισχυτή ενώ μπορείς πολύ απλά να τη συνδέσεις σε ένα απλό ηχοσύστημα με aux in,εκτός του ότι ο ενισχυτής έχει κάποιες ρυθμίσεις? Σωστός, thx
11demian111 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 και μετά αν θες την συνδέεις απευθείας στον υπολογιστή και καταγράφεις (κατά προτίμηση να περνάει απο το ηχοσύστημα για να δυναμώνει ο ήχος και μετά μέσω εξόδου ακουστικών στον υπολογιστή).
labros1988 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Ο Line6 Spider IV είναι πολύ καλός για τα λεφτά του. Αν τον βρεις πουθενά μεταχειρισμένο τσίμπα τον Τον έχω δοκιμάσει και βγάζει πολύ αξιοπρεπη ήχο. Δηστυχώς εγώ είχα πάρει τον Randall KH-15 και κλαίω τα λεφτά που έδωσα
pipiris Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 γιατί να πάρεις ενισχυτή ενώ μπορείς πολύ απλά να τη συνδέσεις σε ένα απλό ηχοσύστημα με aux in,εκτός του ότι ο ενισχυτής έχει κάποιες ρυθμίσεις? και απο που θα βγαζει την παραμορφωση??? εκτος και αν ο φιλος μας την θελει μονο για καθαρα
mits@kos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Σε αυτά τα λεφτά ψαχνόμουν κι εγώ, μέχρι 100 ευρώ, και πήρα τελικά τον Line6 Spider III 15W από το Thomann.de. Τώρα βγήκαν οι Spider IV, οπότε τον ΙΙΙ τον βρίσκεις και φθηνότερο. Πολύ ψηφιακός και ίσως σου τη σπάσει, αλλά δύσκολα να βρείς κάτι καλύτερο με αυτό το μπάτζετ. Αξίζει άπειρα ο ενισχυτάκος.
parsifal Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Μουσική. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε τις περιγραφές της κάθε ενότητας στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.