kosmasgr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Τη βοήθεια σας όσοι γνωρίζεται Μου ερχονται σχεδόν καθημερινά μαζεμένα 20-30 mail της παρακάτω μορφής. Τι μπορεί να παίζει ? To antivirus ποτέ δεν έβγαλε κάτι.
kostpap Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Τη βοήθεια σας όσοι γνωρίζεται Μου ερχονται σχεδόν καθημερινά μαζεμένα 20-30 mail της παρακάτω μορφής. Τι μπορεί να παίζει ? To anti virus ποτέ δεν έβγαλε κάτι. Απ' ότι είδα φαίνεται ότι στέλνεις mail στον [email protected] το hotmail δεν μπορεί να το παραδώσει και σε ενημερώνει. Εάν πάλι δεν στέλνεις κανένα μήνυμα προς τον παραπάνω λογαριασμό τότε έχεις πρόβλημα.
kosmasgr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δεν στέλνω πουθενά. Τι προβλημα δηλαδή. Μήπως έχουν αυτοί κανα πρόβλημα στον server τους ? Υπάρχει κάπου να επικοινωνήσω με mail για να δώ τι παίζει ? Αλλαξα κωδικό στο email.
freedubus Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Ναι, αυτοί φταίνε. Ελλιπή φίλτρα ή κάτι τέτοιο. Πρόκειται για spam. Νομίζω παίζει κάποιο ρόλο και το messenger. Εμένα μια περίοδο μου μου έρχονταν πολλά τέτοια, μου είχαν κλειδώσει εντελώς ξαφνικά το λογαριασμό χωρίς να φταίω. Τους έστειλα mail αλλά τίποτα. Και στο google αν κάνεις κάποια έρευνα, έχει πολύς κόσμος το ίδιο πρόβλημα, αλλά δεν υπάρχει καμία λύση. 'Αλλαξα provider και ησύχασα, η hotmail είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ με κάτι τέτοια.
kosmasgr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μπορεί να ήταν και το facebook. Αλλαξα email στο facebook , άλλαξα κωδικούς παντού και ακόμα δεν πήρα κανένα τέτοιο μύνημα.
astrea966 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 και εγω εχω το ιδιο προβλημα το μονο που κανω ειναι να τα σβηνω.περιμενω μηπως το παρουν χαμπαρι στο hotmail και κανουν κατι
kflabouris Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 το εχω κ εγω εδω και ενα χρονο αυτο το προβλημα,δε ξερω τι παιζει απο φιλους που εχω μου λενε πως τους στλνω διαφημησεις για διαφορα site αρα ειναι σπαμ.....και εγω δεν ξερω τι να κανω...ξερει κανεις πως θα βρουμε λυση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.