S4Lv4Ti0N Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Χαίρομαι γιατι πέρασα δύσκολες ώρες με τα Νόκια κινητά μου και το πήγαινε έλα μπρος και πίσω απο service providers αλλα και με τα κεντρικά της ALPHA COPY... αλλα λυπάμαι γιατι μετά απο 1μιση χρόνο και 1 επιστολή στη Φινλανδία, εκτος απο εμένα έχουνε σίγουρα χάσει πάρα πολλούς πελάτες... /hail iPhone
karetsos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 εγώ πάντως παιδιά από το τοπικό κατάστημα της περιχοής μου ποτέ δεν είχα παράπονο και έχω συσκευές Nokia εδώ και 6-7 χρόνια.
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 εγώ πάντως παιδιά από το τοπικό κατάστημα της περιχοής μου ποτέ δεν είχα παράπονο και έχω συσκευές Nokia εδώ και 6-7 χρόνια. Τα προβληματα ξεκιναγαν οσες φορε ενα κινητο χρειαζοταν να παει στην Alfa Copy...
pigeon Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Χαίρομαι γιατι πέρασα δύσκολες ώρες με τα Νόκια κινητά μου και το πήγαινε έλα μπρος και πίσω απο service providers αλλα και με τα κεντρικά της ALPHA COPY... αλλα λυπάμαι γιατι μετά απο 1μιση χρόνο και 1 επιστολή στη Φινλανδία, εκτος απο εμένα έχουνε σίγουρα χάσει πάρα πολλούς πελάτες... /hail iPhone Φαινεται οτι ηταν πολλές οι επιστολές τελικα.. Εγω ειμαι παθων με το πρόσχημα "υγρασία" σε ολοκαίνουργιο τηλέφωνο 1,5 μήνα στο ράφι και μέσα σε θηκη. Εχω κάνει καταγγελία στην ΓΓ καταναλωτή και 2 κλήσεις στην alpha cLopy για εξώδικο συμβιβασμό. Πηρα τις απαντήσεις και την ειρωνική στάση τους μαζι με τα ονοματα που των υπαλλήλων που με στόλισαν ως "ασχετο" και "ψεύτη", και τα εστειλα πακετάκι στη μαμα εταιρία. Μου απάντησαν ευγενικότατα οτι δεν εχουν δικαιοδοσία στην περιόχη (SE Europe) και οτι πρεπει να στείλω το τηλεφωνο σ'αυτους με δικά μου εξοδα. Το απέφυγα.. Οι alpha clop-ες μου ζήτησαν να βγει το τηλεφωνο εκτος εγγύησης και να πληρώσω 75 ευρω. Το τηλεφωνο το εφτιαξα μονος μου αφου αγόρασα ενα μικρόφωνο με 1,5 δολλάριο και ενα σετ κατσαβιδάκια torx. Προφανως και δεν υπήρχε υγρασία απλως το ενα πόδι, η μια επαφή του μικροφώνου ηταν εντελως κομμένη, που δείχνει εργοστασιακό πρόβλημα και κακιστο quality control.. 75 ευρω για μια βλάβη 1,5 δολλαρίου εντός εγγύησης ειναι μια πρωτης τάξεως κλοπή... κοινως Alpha cLopy Μπορω να πω οτι χαίρομαι ιδιαίτερα για το νέο. Ελπιζω η γραμματεία, οι τεχνικοί του κεντρικού alpha copy στη Γλυφάδα και ολο το προσωπικό του nokia shop Συντάγματος να περάσουν τις καλύτερες γιορτες, μαζι βεβαιως με τις προσωπικές μου "ευχες" για μακροημέρευση και αμεση επαγγελματική αποκατάσταση! Ευχομαι καλο καλοκαίρι, απο καρδιάς! :devil:
ARXOS Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Πραγματικά δεν με νοιάζει καθόλου ποιος θα αναλάβει τις πωλήσεις, ποιος θα βγάλει λεφτά κτλ. Το μόνο που θέλω να μάθω ειναι ποτε θα μου επιστραφεί το ολοκαίνουργιο κινητό μου που εδώ και δυομιση μήνες το έχω αφήσει για service και δεν έχω καμία ενημέρωση από κανέναν και το σημαντικότερο ειναι οτι δεν ξέρω ούτε που είναι και ούτε αν μου επιστραφεί (επισκευασμένο ή μη)!!! "έχω πάει χιλιάδες φορές στο κατάστημα της alpha copy και μου λένε απλά: αναμονή ανταλακτικού" μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει???
astropelekia198 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 φιλε μου δεν συμφωνω απολυτα μαζι σου ειμαι 2,5 χρονια ως αποθηκαριος και παραδεχομαι οτι ειναι για τον π..... η εταιρεια αλλα η αποθηκη δεν φταιει σε τπτ να τα ακουει μιας και δεν ασχολειτε με το σερβις!εγω τι φταιω που θα απολυθω και ασε που λενε οτι μπορει να μν παρω αποζημειωση!κατανοω τα νευρα σας γιατι και εγω πηγα για σερβις το κινητακι μου και καηκε στην φωτια και ακομα να παρω αλλο ολο λενε δεν ξερουμε και πως θα γινει κτλ!αυτα και συγνωμη για την ενοχλα!:mad:
apostolospa Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 να προσθεσω και γω τα παραπονα μου αφου ειναι και φρεσακ φρεσκα μολις 3 ωρων! για μια απλη εργασια που θα κοστιζε 16 € και αφου πηρα την κρυαδα εντος καταστηματος, μολις ο υπαλληλος με ενημερωσε οτι τελικα θα ειναι 40 τα ευροπουλα, τελικα την επομενη μερα και χωρις να με εχει καποιος ενημερωσει το κοστος εκτιναχθηκε στα 100 € !!!! ελεος ρε παιδια!!! τελικα τιποτα δεν ειναι τυχαιο και εστω και αργα την πηρε γραμμη η νοκια και προχωρησε σε αλλαγες! αφου δεν μπορουν, να παψουν να ασχολουνται. και οπως λες φιλε αποθηκαριε, μπορει καποιοι ανθρωποι να την πληρωνουν χωρις να φταινε αλλα - λυπαμαι - ειναι πολυ περισσοτεροι αυτοι που την πατανε χωρις να φταινε μονο και μονο επειδη προτιμησαν να αγορασουν ενα νοκια απο οποιαδηποτε αλλη μαρκα
aikonidis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Από την μία και εγώ στεναχωριέμαι, αν κάποιοι χάσουν τις δουλειές τους αλλά από την άλλη ήταν ίσως η χειρότερη αντιπροσωπεία που έχω μέχρι τωρα συνεργαστεί... Και συνεχίαω και αναρωτιέμαι, όλα αυτά τα χρόνια το service ήταν απαράδεκτο γιατί δεν επενδύανε χρήματα σε προσωπικό και εξοπλισμό.Ολα αυτά τα χρήματα τα βάλανε στις τσέπες τους. Αρα δεν νομίζω ότι πρέπει να ζητάνε και αποζημίωση, μετά από την ταλαιπωρεία που έχουμε τραβήξει όλοι. Οπως έλεγε και η Μαλβίνα κάποτε : Έξω ..ούστη από την παράγκα...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 με την δίκη τι έγινε τελικά??? Αν ισχύουν τα όσα ακούω, στον πρώτο γύρο η ΝΟΚΙΑ δικαιώθηκε.
Black Dalia Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Αν ισχύουν τα όσα ακούω, στον πρώτο γύρο η ΝΟΚΙΑ δικαιώθηκε. Εγώ πάλι ακούω άλλα...Η δίκη έγινε μόνο στην Ελλάδα και όχι σε Φινλανδία και Γερμανία όπως είχε ακουστεί αρχικά...Ως εκ τούτου...κράτα μια επιφύλαξη οτι μπορεί τα πράγματα να μην είναι έτσι ακριβώς...Big money...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ πάλι ακούω άλλα...Η δίκη έγινε μόνο στην Ελλάδα και όχι σε Φινλανδία και Γερμανία όπως είχε ακουστεί αρχικά...Ως εκ τούτου...κράτα μια επιφύλαξη οτι μπορεί τα πράγματα να μην είναι έτσι ακριβώς...Big money... Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση τα "big money" είναι από την πλευρά της Φινλανδιας!
Black Dalia Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση τα "big money" είναι από την πλευρά της Φινλανδιας! Περίμενε καμιά 10αριά ημερούλες και θα με θυμηθείς...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Περίμενε καμιά 10αριά ημερούλες και θα με θυμηθείς... Μη βιάζεσαι! Γιατί μάλλον γνωρίζεις τη ...μισή αλήθεια!
Black Dalia Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Μη βιάζεσαι! Γιατί μάλλον γνωρίζεις τη ...μισή αλήθεια! "Exουν γνώσιν οι φύλακες"...Ακου που σου λέω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα