mentzik Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Έχω διακόψει τις επαφές μου με Nokia εδώ και χρόνια, αλλα η είδηση με εξεπληξε, γιατί νόμιζα οτι η Νokia είχε διακόψει την συνεργασία πριν 3-4χρόνια τουλάχιστον εξ' αιτίας των παραπόνων των πελατών της AlphaCopy για τις απαράδεκτες καθυστερήσεις στο service κ.α. Ίσως ήταν απλά επίπληξη τότε απο τη μαμά εταιρία.. Πάντως η Alpha Copy αντιπροσώπευε και άλλες εταιρίες τότε και αν τώρα έχουν μόνο τη Nokia η οποία τους εγκαταλείπει και αυτή τότε μάλλον οι υπάλληλοι μπορούν να ζητήσουν τα σπασμένα απο τους "καταπληκτικούς" managers. Ε "φανταστικέ" manager??? EE?? EE??
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Παίδες πως μπορείτε να λέτε τέτοια πράγματα όταν 250 άτομα θα χάσουν την δουλειά τους,εντάξει η Alpha copy είναι γτπ και μας έχει ταλαιπωρήσει όλους(προσωπικά μόνο με τα symbian βρήκα την υγειά μου και δεν χρειάστηκε να μπλέξω με τα service τους) αλλά πλησιάζουν γιορτές και κάποιοι θα μείνουν άνεργοι... Όταν μιλάμε για τον ιδιωτικό τομέα, είναι μέσα στο "πρόγραμμα" και το σενάριο τύπου "shit happens"! Όταν μία εταιρία δεν λειτουργεί σωστά ή τέλος πάντως όταν δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της αγοράς, είναι λογικό να κλείνει και μαζί με αυτή να μένουν και εργαζόμενοι χωρίς δουλειά! Αυτό είναι πάντα το ρίσκο στον ιδιωτικό τομέα και το γνωρίζουν καλά όλοι! Τι θα έπρεπε κατά τη γνώμη σου να γίνει? Να καθυστερήσουν το κλείσιμο ή τις απολύσεις μετά τις γιορτές για να είναι όλοι ...χαρούμενοι? Να συνεχίσει να λειτουργεί με όλο το προσωπικό παρουσιάζοντας συνεχώς ζημιές? Να αποροφηθούν οι εργαζόμενοι στο δημόσιο και να τους πληρώνουμε εσύ και εγώ???
ILiDAN Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Οσοι ειμασταν απο των εσω ξεραμε γι'αυτο καιρο τωρα... Αυτο που δεν γνωριζω εγω και πιστευω ειναι και το πιο σημαντικο ειναι τι θα γινουν τα 110 σχεδον καταστηματα NOKIA/Alpha Cοpy σε ολη την Ελλαδα...
ateofovos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Κριμα, πραγματικα για τους υπαλληλους! Μονο για αυτο λυπαμαι...αλλα το service ηταν μαυρια χαλια, τι να λεμε τωρα, το τι δικαιολογιες ειχανε ακουσει γνωστοι μου απο αυτους δεν παιζεται. Ενας απο τους λογους που εκοψα τα παρε δωσε με την Nokia ηταν αυτος. (πηγα σε se)
mdr21 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δεν βλεπω γιατι οι εργαζομενοι ηταν αμετοχοι στην κατασταση του χαλια service της Alpha copy.
Stef0s Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Καιρός ήταν... Αν είχε συμμορφωθεί στα καθημερινά παράπονα το πελατών της, μπορεί να υπήρχε μια ελπίδα σωτηρίας..Σαν προσωπική εμπειρία και εγώ έχω να πω τα χειρότερα.. Είχα δώσει ενα 5800 το κρατήσανε 2 μηνες οτι και καλα το ειχαν στηλει εξωτερικο,και οταν πηγα και το πειρα δεν το ειχαν αγγίξει καν! μου το έδωσαν ετσι ακριβώς οπως τους το αφησα.. πηγα τους τα εχωσα τους απείλησα με καταγγελίες στον ΙΝΚΑ κτλπ και το φτιάξανε σε 2! μερες..... Πάντως σε κάποιο άλλο φόρουμ είχε αναφερθεί οτι η συγκεκριμένη εταιρία άλλαζε τους υπάλληλους της σαν τα πουκάμισα...
pap8058 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Ωχ Παναγιτσα μου...Έχω δώσει το N95 μου στην Alpha Copy από 30 Σεπτεμβρίου!!!! Και ακόμα περιμένω να με ενημερώσουν οι απαράδεκτοι !!!
MixalisX Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Θα θελα πολύ αυρίο κιόλας να πάω απο το μαγαζάκι που μετά απο 4 βδομάδες που κράτησε το κινητό για επισκευή (εντός εγγυησης), με εγραψε στα αρχίδια του όταν έκανα φασαρία γιατί ο ίδιος δεν γνώριζε σε ποιά ΧΩΡΑ βρισκεται η συσκευή μου. Υφακι δημοσίου υπαλήλου.... τουλαχιστόν για έναν απο τους εργαζόμενους που θα απολυθούν δεν λυπάμαι καθολου...
orck Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Εαν απολυθουν τα 250 ατομα ποιος θα κανει την διανομη; Θα στειλει ρομποτ η Nokia απο την Φιλανδια για να ανοιξουν τα νεα καταστηματα, τις νεες αποθηκες και για να δουλεψουν ολα αυτα; Ποιος πιστευει οτι δεν θα ανοιξουν νεες θεσεις; Παντα τσιμπαμε το τυρακι των απολυσεων, εγινε ο καθε ανικανος manager εκβιαστης καταστασεων και απειλει με απολυσεις. Δεν καταλαβαινω πανω σε τι βασιζεται και κανει μυνηση; Ειχανε συμβολαιο μεχρι καποια αλλη ημερομηνια και η Nokia το αγνοει;
Eki_13 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 αντε γεια ALPHA CLOPY..επιτελους..καιρος ηταν..οσο για τους υπαλληλους..δεν λυπαμαι και πολυ..θα λυπομουν αν ηταν αψογοι στην δουλεια τους.. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ..ειχαν παντα ενα εκνευριστικο,σπαστικο(στ @@ μου υφος).. να κλεισουν λοιπον τα νοκια shops και να τα κανουν μαναβικα..καλυτερα θα τα πανε..
De@th L0rd Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 αντε γεια ALPHA CLOPY..επιτελους..καιρος ηταν..οσο για τους υπαλληλους..δεν λυπαμαι και πολυ..θα λυπομουν αν ηταν αψογοι στην δουλεια τους.. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ..ειχαν παντα ενα εκνευριστικο,σπαστικο(στ @@ μου υφος).. να κλεισουν λοιπον τα νοκια shops και να τα κανουν μαναβικα..καλυτερα θα τα πανε.. Συμφωνώ.Για μένα το απαράδεκτο service της Αpha ήταν ο λόγος που έφυγα από τη φινλανδική εταιρία. Κι εμένα δε με ενδιαφέρει για τους υπαλλήλους.Ήταν μια ζωή όπως είπε ο παραπάνω σα δημόσιοι υπάλληλοι.Έχουν και αυτοί μεγάλο μερίδιο ευθύνης.Όταν δουλεύεις κάπου και δε προσφέρεις καθόλου, ασχέτως αν ο μισθός σου είναι σκ@τα και βλέπεις και άλλους να κάνουν το ίδιο,καλά θα κάνεις να αρχίσεις να ψάχνεις αλλού για δουλειά.
gregdais Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 εργαζόμουν εκεί και ήξερα καιρό τώρα τι θα συμβεί... είμαι επίσης σχεδόν σίγουρος ότι όλοι οι υπάλληλοι γνώριζαν...! επίσης νομίζω ότι η Nokia θα βάλει δικά της άτομα στην Ελλάδα, θέλοντας να χειρίζεται τα πάντα χωρίς την μεσολάβηση τρίτων...
kazantzidis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Ρε παιδια, δε ξερω εαν το nokia shop ειναι ιδια εταιρεια με την alpha copy, αλλα πριν 1 μηνα πηγα το κινητο μου στο τοπικο καταστημα Nokia shop, το εστειλε αθηνα και σε 1 εβδομαδα το ειχα πισω φτιαγμενο !
Deargr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Ρε παιδια, δε ξερω εαν το nokia shop ειναι ιδια εταιρεια με την alpha copy, αλλα πριν 1 μηνα πηγα το κινητο μου στο τοπικο καταστημα Nokia shop, το εστειλε αθηνα και σε 1 εβδομαδα το ειχα πισω φτιαγμενο ! Kαι εγω στο Νokia service στο Περιστερι πηγα το 5800 μου πριν απο δυο εβδομαδες γιατι ηταν καμενο το εσωτερικο μεγαφωνο . Το παρεδωσα Παρασκευη απογευμα και το πηρα Δευτερα μεσημερι ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα