petros_samurai Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Καλησπερα παιδια,εβαλα προχτες τα win 7 ult x64 bit,ειχα τα χp home.Ολα καλα μεχρι εδω η εγκατασταση πηγε μια χαρα εκανα τις αναβαθμησεις μερασα και κατι προγραμματακια αυτο μου πηρε 6 ωρες περιπου και ολα δουλευαν ρολοι.Την επομενη μερα το ανοιγω δουλευουν ολα για 5 δευτερολεπτα και μετα κολλανε τα παντα,τα παντα εκτος απο το παραθυρο του ιντερνετ μπροουσερ μου αν προλαβω βεβαια να τον ανοιξω.Μετα απο 1000 επανακινησεις ξαφνικα ολα φτιαχνουν για μια μερα σχεδον και εκει που πιστευα πως ολα ειναι οκ μου το ξανακανει.Αυτην την στιγμη που γραφω ολα ειναι κολλημενα,ακομα και ο τασκ μανατζερ.Ο υπολογιστης που εχω ειναι 4g ραμ τετραπ.2,4 με καρτα γραφικων nvidia 6600gt....(Τα ουιν δεν ειναι οριτζιναλ)
liopyr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Προφανώς κάποιο software conflict. Safe mode δοκίμασες;
petros_samurai Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 στο safe mode μπαινει αλλα σε τι θα με βοηθησει μιας και δεν ξερω,λεω να το φορμαρω να τελειωνω γιατι δεν βλεπω να βρισκω το προβλημα.
liopyr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Θα σε βοηθήσει στο να σιγουρευτείς πως το πρόβλημα προκαλείται από software παράγοντα. Αν δεν έχεις όρεξη να ψάχνεις τι φταίει, κάνε format.
petros_samurai Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Λοιπον το φορμαρα και εβαλα αλλα παλι τα 64αρια win7 απλα αλλο πακετο,δουλεψε 3-4 ωρες και μου κανει παλι τα ιδια,τι μπορει να φταιει ρε παιδια,οσο ειχα τα xp home 32bit δεν ειχα τετιο προβλημα μηπως τελικα φταιει το οτι ειναι 64 μπιτ?Πως μπορω να βρω τι μπορει να φταιει βοηθηστε με σας παρακαλω εχω αγανακτησει. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 05:47 ---------- Κατεβασα το ενα προγραμμα να μετρισω την θερμοκρασια του υπολογιστη και μου βγαζει 70 βαθμους,δυο ερωτησεις.Αν Ειναι μεγαλη τι πρεπει να κανω(μονος μου εννοω αν μπορω να κανω κατι) και δευτερον μηπως το προγραμμα μου λεει βλακειες?SensorsView Pro 3.2 λεγεται
Bourdoulas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Φίλε μου άρχισε να βγάζεις ένα προς ένα τα προγράμματα για να δεις ποιο σου προκαλεί το πρόβλημα. Το πρόβλημα το δημιουργεί κάποιο πρόγραμμα.
liopyr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Θερμοκρασίες συστήματος δοκίμασε να δεις με everest, επεξεργαστή με realtemp ή coretemp.
petros_samurai Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Λοιπον παιδια το προβλημα λυθηκε,τελικα η ψυκτρα ειχε φυγει απο την θεση της και ανεβαζε θερμοκρασιες και γιαυτο κολλαγαν ολα,τωρα πρεπει να δω αν θα πανε ολα καλα.Ευχαριστω ολους οσους ασχοληθηκαν.Καλα να περνατε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.