Προς το περιεχόμενο

Πως σας φαινεται το pc μου?

le_bron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας Ε8400 αρκεί για να καλύψει τις ανάγκες του 80% των χρηστών,ακόμα και των gamer φυσικά.Βέβαια όποιος αγοράζει τους τελευταίους 7-8 μήνες cpu δεν αξίζει να πάει σε κάτι λιγότερο από 4πύρηνο,αυτό συμβαίνει όμως γιατί οι 4πύρηνοι είναι προσιτοί για όλους τους χρήστες πλέον.Αυτό όμως δεν αναιρεί αυτά που είπα αρχικά.

Phanispal έχεις μείνει πίσω ρε ο cpu σου έχει πάει στην 119 θέση της κατάταξης,θες αναβάθμιση επειγόντως.:P

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Phanispal έχεις μείνει πίσω ρε ο cpu σου έχει πάει στην 119 θέση της κατάταξης,θες αναβάθμιση επειγόντως.:P

Ο συγκεκριμένος που έχει ο Φάνης δεν θέλει αναβάθμιση, ένα pot για LN2 θέλει ;)

Δημοσ.
Ένας Ε8400 αρκεί για να καλύψει τις ανάγκες του 80% των χρηστών,ακόμα και των gamer φυσικά.Βέβαια όποιος αγοράζει τους τελευταίους 7-8 μήνες cpu δεν αξίζει να πάει σε κάτι λιγότερο από 4πύρηνο,αυτό συμβαίνει όμως γιατί οι 4πύρηνοι είναι προσιτοί για όλους τους χρήστες πλέον.Αυτό όμως δεν αναιρεί αυτά που είπα αρχικά.

το θεμα δεν ειναι αν θελει καποιος ανβαθμιση η οτι ο cpu δεν ειναι καλος!απλα δεν μπορεις να περιφανευεσαι για ενα pc σημερα που εχει επεξεργαστη e8400!γτ με τα λεφτα που εχει δωσει το παλικαρι φτιαχνεις 10 φορες καλυτερο pc!ειναι σαν ενα fiat punto φτιαγμενο!

Δημοσ.
1. Κανείς δεν υπερηφανεύτηκε.

2. Αυτό το: "φτιάχνεις 10 φορές καλύτερο pc" είναι άτοπο και άστοχο.

εξηγησε μου γτ ειναι ατοπο και αστοχο!

Δημοσ.
Το σκέφτομαι να σου πω την αλήθεια σιγά-σιγά..

Κανείς με ικανή μητρική για 600+ FSB και DDR3; :P

Παίρνω πλοίο και ερχόμαι :-D

Αυτή η υπερηφάνια θα μας φάει.. [f]o[f]o13 τσέκαρε λίγο τον τίτλο του Section...Ακόμα και P4 να'χε μέσα, λες να πόσταρε εδώ για να δούμε από τι αποτελείται το pc, ή την δουλειά που έριξε για να το moddάρει;

Δημοσ.
Παίρνω πλοίο και ερχόμαι :-D

Αυτή η υπερηφάνια θα μας φάει.. [f]o[f]o13 τσέκαρε λίγο τον τίτλο του Section...Ακόμα και P4 να'χε μέσα, λες να πόσταρε εδώ για να δούμε από τι αποτελείται το pc, ή την δουλειά που έριξε για να το moddάρει;

το θεμα λεει "πως σας φαινεται το pc μου"!δεν λεει "πως σας φαινεται η δουλεια μου στο moddarισμα".

και το ειπα εξαλλου πως το εχει στησει πολυ καλα το pc το παλικαρι αλλα δεν εχει καλο hardware!

Δημοσ.
o[f]o13;3038448'']εξηγησε μου γτ ειναι ατοπο και αστοχο!

Παράθεσε επιχειρήματα τα οποία να στηρίζουν αυτό το (10).

Σε ποιο πρόγραμμα, σε ποιο benchmark το σύστημα είναι 10 φορές γρηγορότερο ακριβώς;

Μη μου το γυρίσεις μετά σε: εντάξει, δεν είναι 900% γρηγορότερο, είναι 60%.

Δημοσ.
Παράθεσε επιχειρήματα τα οποία να στηρίζουν αυτό το (10).

Σε ποιο πρόγραμμα, σε ποιο benchmark το σύστημα είναι 10 φορές γρηγορότερο ακριβώς;

Μη μου το γυρίσεις μετά σε: εντάξει, δεν είναι 900% γρηγορότερο, είναι 60%.

πρεπει να καταλαβαινεις ποτε ενα ατομο υπερβαλει και ποτε οχι!ειμαι σιγουρος οτι καταλαβες απλα επειδη ηθελες να μου "την πεις" το κανεις αυτο!

εγω εξαλλου ειπα οτι το εχει στησει πολυ καλα και οτι δεν εχει καλο hardware!

αυτη ειναι η αποψη μου!

Δημοσ.
Παρεθεσε μας και λιγακι το δικο σου hardware... ;)

Με screenshots Ομως... ;)

συγκρινα το δικο μου pc με το δικο του και δεν το ξερω?τι σχεση εχει αυτο που λες?

και εσυ τωρα πιστευεις πως δεν μπορω να βρω στο internet ενα pc που να εχει screenshots!χααχαχαχααχ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...