le_bron Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Σχολιαστε θετικα η αρνητικα δε με πειραζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 να σου πω το pc το πήρες για φωτορυθμικό σε disko??ή για κανά venue?(ήθελες να τα ακούσεις...)..βγάλε τα περίεργα λαμπάκια με τη μουσική να πούμε...μοιάζει με κακοφτιαγμένο punto gt που στήθηκε στο μπουρνάζι..άσε μόνο το μπλε και είσαι μια χαρά...και δοκίμασε να ανεβάσεις και άλλο τον επεξεργαστή,λογικά πάει και άλλο..απο θερμοκρασίες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
le_bron Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Σιγα μωρε μια λαμπιτσα εχω. Για να παει πανω απο 4.14 ghz που ειναι τωρα θελει πανω απο 1.40ν και φοβαμαι να του δωσω μη φαω degrade. Temps με 1.40ν 50 C σε load. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 τούμπανο με όλη την σημασία της λέξης το pc σου... Πόσα σου βγήκε για να το κάνεις έτσι φίλε;; ΥΓ: μου άρεσε ο συνδιασμός μπλε-κόκκινο ΥΓ2: δεν μου άρεσε το ανεμιστηράκι στο μπροστινό μέρος, τουλάχιστον μην το φωτίζεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VanJ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Το PC με τα κόκκινα που αναβοσβήνουν μου θυμίζει σκηνές από Doom 3 σε δωμάτιο που έσβηναν τα φώτα και βραχυκύκλωναν οι ηλεκτρονικές συσκευές και μετά από λίγο πεταγόντουσαν τα τέρατα. Spooky. Ωραίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Καλο...ωραιο ηταν αν και δεν μου αρεσει τοσο το "φωτορυθμικο" του κοκκινου χρωματος αλλα σαν ιδεα καλο. Επισης θα συμφωνισω με τον we_will_rise το μπροστα φουρφουρι μην το φωτιζεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Όμορφο,έχεις κάνει καλή δουλειά,αλλά ο συνδυασμός μπλε κόκκινου ούτε εμένα μ' αρέσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
le_bron Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Thank you all. Αλλα δεν βρηκα φωτορυθμικες λαμπες με μπλε χρωμα μονο αυτες βρηκα. Αλλα το κοκκινο νταξει φαινεται μονο οταν βαζω πολυ μπασο ολες τις αλλες φορες μονο μπλε ειναι. we will rize υπολογισε γυρω στα 750 ο tower και 320 η υδροψυξη. Με τα περιφερειακα παμε γυρω στα 1500. Nick το τραγουδι ειναι ''need for speed carbon menu song''. Ετσι κυκλοφορει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 lol ουτε που το καταλαβα...το 'χω κιολας... ty Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iron_man21 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 πολύ καλή δουλειά φίλε.Τούμπανο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Westcoast Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Super!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stabill Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Μια χαρα ειναι, μην ακους τους ζηλιαρηδες!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D Ισως το φωτορυθμικο να ειναι υπερβολη, αλλα τι να κανουμε, αν σου αρεσει εσενα, εμας πρεπει να μας περισσευει... (εχεις το αγαπημενο μου κουτι που - ακομη - δεν εχω αγορασει:cry:...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 (εχεις το αγαπημενο μου κουτι που - ακομη - δεν εχω αγορασει:cry:...) Δεν υπάρχουν καλύτερα πιστεύεις; :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Οντος ο phanispal εχει ενα δικιο...νομιζεις πως δεν υπαρχουν καλητερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Άσε, μας έχουν βάλει χέρι, ο καθένας παίρνει ό,τι νομίζει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.