Panahs Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Έχω να κάνω μια εργασία με θέμα "Ζώνη Ταμπού"(Taboo zone) και θα με βοηθούσε πολύ να μου λέγατε πώς αντιλαμβάνεστε την έννοια ή και τι θεωρείτε κάτι τέτοιο. Επίσης με μπερδεύει λίγο και η διαφορά μεταξύ της λέξης "ταμπού" με τη "ζώνη ταμπού".
viper2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Έχω να κάνω μια εργασία με θέμα "Ζώνη Ταμπού"(Taboo zone) και θα με βοηθούσε πολύ να μου λέγατε πώς αντιλαμβάνεστε την έννοια ή και τι θεωρείτε κάτι τέτοιο. Επίσης με μπερδεύει λίγο και η διαφορά μεταξύ της λέξης "ταμπού" με τη "ζώνη ταμπού". εστι και το βρεις μοιρασου το με εμας γιατι ακουγεται ενδιαφερον...
paschalia Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Όπως σου είπα και στο π.μ. θεωρώ ότι, εφ'όσον οι 5 φωτογραφίες έχουν να κάνουν με κινηματογράφο, εννοούν '''απαγορευμένες''' περιοχές = μεταναστών π.χ (?) ή περιοχές με ανθρώπους επαγγελμάτων που δεν είναι ακριβώς τα καλύτερα(?) . Και οι δυο περιπτώσεις,γενικά, μπορούν να θεωρηθούν ''ζώνες ταμπού'' μιας και είναι εκτός της καθημερινότητας του απλού πολίτη και, ειδικότερα, η 2η περίπτωση μου φέρνει περισσότερο κυριολεξία της εργασίας σου παρά η 1η. Νομίζω.
Dark_son20 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 After Death Altered States Bizarre Bodies Blood Bonds Bloodsports Body Art Body Cutters Body Extremes Body Modification Body Perfect Child Rearing Creature Cures Crime Scene Delicacies Drugs Drugs Evil Spirits Extreme Childhood Extreme Cuisine Extreme Eats Extreme Entertainers Extreme Healing Extreme Kids Extreme Living Extreme Performers Extreme Punishment Extreme Rituals Fat Food Gender Benders Gross Food Gross Grub Gross Work Healers Initiation Initiation Rituals Jobs Justice Marks of Identity Marriage Mating Misfits Narcotics Nudity Outcasts Outsiders Pets Possessed Prostitution Proving Ground Rites of Manhood Rites of Passage Sacred Pain Sex Sexual Identity Sexuality (PRIME ONLY) Signs of Identity Skin Deep Spilling Blood Spirit Worlds Strange Love Supreme Devotion Taboo: Marked for Life Taboo: Quest for Acceptance Tattoo Tests of Faith The Third Sex Touching Death Trial by Fire Trials of Faith Voodoo Witchcraft αυτή είναι μια λίστα από το National Geographic που έχει κάνει αφιερώματα. γενικά σαν zone μήπως θέλουν να δείξεις taboo που πιάνουν μια συγκεκριμένη κατηγορία? θρησκευτικά taboo taboo διαπαιδαγώγησης κτλ
Panahs Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 εστι και το βρεις μοιρασου το με εμας γιατι ακουγεται ενδιαφερον... Είναι για αίτηση κινηματογραφικής σχολής στο εξωτερικό. Έχω να βγάλω 5 φωτογραφίες με θέμα: Taboo zone. Αυτό είναι, δεν έχει άλλη διευκρίνηση. Γιαυτό και με έχει μπερδέψει.
slipknot Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Έτσι όπως το αντιλαμβάνομαι, θέλουν πέντε φωτογραφίες με γενική θεματολογία μια ζώνη ταμπού, που να συνδέονται όμως μεταξύ τους, πχ όλες να αφορούν την κάλυψη του σώματος και του προσώπου των γυναικών σε κάποια μέρη της Μέσης Ανατολής. Εδώ έχει μια λίστα με καλλιτέχνες που ασχολούνται με τέτοια θεματολογία, ανάμεσα τους και κάποιοι φωτογράφοι και σκηνοθέτες. Ίσως πάρεις μια ιδέα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.