sokiNKar Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Χρειάζομαι βοήθεια. Aγόρασα ένα σκληρο δίσκο SEAGATE BARRACUDA 1,5 TB. Tον συνέδεσα τον διάβασε ο υπολογιστής και ενώ κάνω την διαμόρφωση και περιμένω αρκετές ώρες στο 100% μου λέει ότι η διαμόρφωση δεν έγινε με επιτυχία. Το δοκίμασα καμμια 5αριά φορές αλλά πάντα γίνεται το ίδιο. Ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει;
phanispal Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Quick ή full format; Με 3d party programm δοκίμασες; (βλ. Partition Magic, Paragon Partition Manager)
sokiNKar Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Quick ή full format; Με 3d party programm δοκίμασες; (βλ. Partition Magic, Paragon Partition Manager) O δίσκος δεν έχει χρησιμοποιειθεί ποτε και δεν έχει κάποιο αρχείο μέσα άρα δεν ξέρω αν όντως είναι format. Μπορεί και να είναι.. Πάντως στη διαμόρφωση που πάω αν πατήσω Quick δεν με αφήνει καθόλου να το κάνω. Μου λέει οτι δεν γίνεται. Το 3d party programm δεν ξέρω τι είναι αλλά τώρα κατέβασα το Partition Magic και θα το δοκιμάσω..
demosdem Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δοκίμασε να τον βαλεις μόνο του πάνω στο μηχάνημα. Μετά δοκίμασε εγκατάσταση windows με format κλπ. Εαν ο δίσκος έχει κάτι νομίζω θα το καταλάβεις.
alex89 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Υπάρχουν φορές που κάποιο πρόγραμμα μου έχει καθυστερήσει πολύ την ανασυγκρότηση και το ξεπέρασα κάνοντάς την σε safe mode. Αν θέλεις δοκίμασε και εκεί αν δε δουλέψει κατι από τα παραπάνω που σου προτείνουν οι φίλοι.
washcloud Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 O δίσκος δεν έχει χρησιμοποιειθεί ποτε και δεν έχει κάποιο αρχείο μέσα άρα δεν ξέρω αν όντως είναι format. Μπορεί και να είναι.. Πάντως στη διαμόρφωση που πάω αν πατήσω Quick δεν με αφήνει καθόλου να το κάνω. Μου λέει οτι δεν γίνεται. Το 3d party programm δεν ξέρω τι είναι αλλά τώρα κατέβασα το Partition Magic και θα το δοκιμάσω.. format = "διαμόρφωση" (συστήματος αρχείων). 3rd party program = πχ Partition Magic (=ο,τιδήποτε εκτός Microsoft, όπως το εννοούσε ο phanispal) Γύρνα το δίσκο πίσω και πες τους ότι κάνει μόνο για σουβέρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.