yayawoot Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους.. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα κατα την εγκατάσταση των Windows 7(32bit Proffessional) στον υπολογιστή μου..Πρόκειται για έναν υπολογιστή αγορασμένο τον Σεπτέμβρη του 2008 και η mobo είναι η Asus PQ5.Έχω δημιουργήσει ενα bootable disk των windows χρησιμοποιώντας το imgburn και κατα την εκκίνηση του υπολογιστή ενώ ξεκινάει η διαδικασία και διαβάζει το DVD αφού εμφανίσει το μήνυμα Starting Windows εμφανίζει μια μπλε οθόνη με λουλούδια στην οποία κολλάει..δηλαδή στο επόμενο ακριβώς στάδιο μετά το Starting Windows..Δεν μου εμφανίζει κανένα μήνυμα για εγκατάσταση...Σε αυτό το σημείο αναρωτιέμαι αν έχει κάποια διαφορά να τρέξω απλά το dvd που έχω φτιάξει από το λογισμικό μου ακολουθώντας ένα Custom installation..Θέλω να διαγραφεί τελείως το περιεχόμενο του σκληρού μου δίσκου και πάνω σε αυτό να μπει το καινούργιο λειτουργικό..Αυτό μπορεί να γίνει και χωρίς να κάνω boot από το dvd?? Το λειτουργικό μου σύστημα είναι Windows Vista Home Premium 32bit.Eυχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια μιας και είμαι αρχάριος.. :-)
pisio Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Σε αυτό το σημείο αναρωτιέμαι αν έχει κάποια διαφορά να τρέξω απλά το dvd που έχω φτιάξει από το λογισμικό μου ακολουθώντας ένα Custom installation..Θέλω να διαγραφεί τελείως το περιεχόμενο του σκληρού μου δίσκου και πάνω σε αυτό να μπει το καινούργιο λειτουργικό..Αυτό μπορεί να γίνει και χωρίς να κάνω boot από το dvd?? :-) απ 'όσο γνωρίζω αυτό δεν γίνεται, θα πρέπει να κάνει boot από το dvd. για το πρόβλημα που σου κολλάει δοκίμασε κανένα άλλο dvd μήπως αυτό που έχεις τώρα δεν γράφτηκε καλά.
yayawoot Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 απ 'όσο γνωρίζω αυτό δεν γίνεται, θα πρέπει να κάνει boot από το dvd. για το πρόβλημα που σου κολλάει δοκίμασε κανένα άλλο dvd μήπως αυτό που έχεις τώρα δεν γράφτηκε καλά. φίλε μου σ'ευχαριστώ για την έγκαιρη απάντηση σου..τελικά δοκίμασα να το τρέξω από τα Vista και το αποτέλεσμα ήταν θετικό...Το format έγινε και κρατήθηκε απλά ένας φάκελος με ονομασία Windows.old ο οποίος και ήταν άχρηστος και τον διέγραψα..περιείχε όλα τα στοιχεία των Vista..αυτή τη στιγμή σου απαντάω μέσω των 7 :-D:-D
liopyr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα με το DVD, ας ρίξουν μια ματιά σε εδώ, έχει απλοποιηθεί εξαιρετικά η διαδικασία. Εγώ έμεινα έκπληκτος από το αποτέλεσμα. (κυρίως την ταχύτητα εγκατάστασης).
dazeman Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δεν χρειάζονται φορμάτ τα 7 ... όπως και να τα βάλεις εγκαθίστανται. Τα έχω εγκαταστήσει μέσα απο τα ΧP σε τρία pc. Κρατιούνται και τα αρχεία και μπορείς να βρείς απο τα έγγραφα μέχρι τα προηγούμενα bookmarks. Δεν υστερεί σε τίποτα απο το Clean install με φορμάτ, εκτός πιά κι αν θές να καθαρίσεις το δίσκο σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.