Προς το περιεχόμενο

στρογγυλοφαναρα!!!

1ronma1den

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νταξ εδώ επαρχία είναι πιο εξελιγμένο το φαινόμενο. Ο κλασικός κάγγουρας με το καρφί τέζα γεμάτο τζελ προς τα πίσω για αεροδυναμική, φανελάκι, μασχάλη έξω να βρωμάει απ' το χιλιόμετρο και κόντρα με τον στρογγυλοφανα/glx/chal-έα κρεβατωμένος με την ιλλιγιώδη ταχύτητα των 45χλμ, σπαστός, σπαστός όμως, να βαράνε κόφτες έτσι...και να τρέμει όλος ο σκελετός.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το στρογγυλοφάναρο που έχω στο χωργιό είναι ίδιο μοντέλο σαν του πατέρα του Ντεθ Λορδ αλλά σε πολύ καλύτερη κατάσταση, φανταστείτε οτι έχει μόνο 25000χλμ. και είναι με το μαμίσιο κυλινδροπίστονο. Α, έχει και λιγότερα αυτοκόλλητα ;ρ.

Δημοσ.
Νταξ εδώ επαρχία είναι πιο εξελιγμένο το φαινόμενο. Ο κλασικός κάγγουρας με το καρφί τέζα γεμάτο τζελ προς τα πίσω για αεροδυναμική, φανελάκι, μασχάλη έξω να βρωμάει απ' το χιλιόμετρο και κόντρα με τον στρογγυλοφανα/glx/chal-έα κρεβατωμένος με την ιλλιγιώδη ταχύτητα των 45χλμ, σπαστός, σπαστός όμως, να βαράνε κόφτες έτσι...και να τρέμει όλος ο σκελετός.

αχαχαχαχ το ιδιο συμβαινει και εδω που μενω..αμανικο, καρφακια και τζελ στιν τσιτα και ταχυτητες τρελες !( μεχρι 70 το πολυ αχαχα)

αα και κατι αλλο...λογικα αν το παρω θα πρεπει να του κανω αρκετες αλλαγες..μια απο αυτες θα ειναι και το βαψιμο..εχω θειο φαρνατζη αρα θα παει τζαμπα..αλλα θελω να ρωτησω κατι.ενα βαψιμο σαν και αυτο -->http://img7.imageshack.us/i/200510dose.jpg/ ποσο παει περιπου ξερετε??

Δημοσ.

Απλά αγοράζεις στο θείο σου πέρλα μωβ χρώμα και του τη δίνεις.Τα νικελώματα λογικά θα τα κάνεις αλλού.Πάντως εγώ σου προτείνω να το κάνεις έτσι:

post-27579-12906303693_thumb.jpg

Δημοσ.
Απλά αγοράζεις στο θείο σου πέρλα μωβ χρώμα και του τη δίνεις.Τα νικελώματα λογικά θα τα κάνεις αλλού.Πάντως εγώ σου προτείνω να το κάνεις έτσι:

Αν παρ ελπίδα το κάψεις,θεωρείται προσβολή πρός το εθνικό μας σύμβολο;:confused:

Δημοσ.
Αν παρ ελπίδα το κάψεις,θεωρείται προσβολή πρός το εθνικό μας σύμβολο;:confused:

Δε ξέρω πάντως αν έβρισκα το συγκεκριμένο παπί κάπου εκεί έξω και αφού έχω φάει ένα κάρο μεξικάνικό,θα περίμενα τον ιδιοκτήτη να χέσω πάνω του,που κατάντησε έτσι το καημένο το μηχανάκι.:X

Δημοσ.

περλα ποσο κανει?? και τι ειναι νικελοματα??(ειμαι τελειος ασχετος ..sorry)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...