dermitzos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Πάρε ρε GLXάρα να πορώνεσαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sugata Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Πάρε παιδί μου το πιο ανθεκτικό παπί που βγήκε ποτέ... αν το βρεις καινούριο δλδ Αν δεν το αφήσεις ποτέ χωρίς λάδι, δε νομίζω να σε αφήσει και ποτέ. τ' αξίζει πάντως, ακόμη και 200 ή και 300 ευρώ. Θα μάθεις μ' αυτό, και κάποια στιγμή αργότερα θα προχωρήσεις σε κάτι μεγαλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 +1 στους από πάνω..Αν και χωρίς λάδι να το αφήσεις δεν μασάει! Και εννοείται 500€ πρέπει να είναι σε τέρμα καλή κατάσταση για να το πάρεις.Σε μέτρια κατάσταση προς την καλή ένα 300€ είναι μια χαρά τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1ronma1den Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 δηλαδη καλυτερα να παρω glx παρα στρογγυλο..?εγω απλα ψαχνω για κατι πολυ φτηνο και ανθεκτικο...δεν με νοιαζει πως θα ειναι απλα να τραβαει στις ανηφορες (1 ατομο) και να μην μου βγαζει προβληματα.. αα και κατι αλλο..ενας φιλος μου ειχε ενα στρογγυλοφαναρο 50cc και πηρε διπλωμα κανονικα 50cc ..μετα απο 1 μηνα το εκανε 72cc και γενικα στα χαρτια και σε ολα φενοταν σαν 50cc ..γινεται αυτο..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 δηλαδη καλυτερα να παρω glx παρα στρογγυλο..?εγω απλα ψαχνω για κατι πολυ φτηνο και ανθεκτικο...δεν με νοιαζει πως θα ειναι απλα να τραβαει στις ανηφορες (1 ατομο) και να μην μου βγαζει προβληματα.. αα και κατι αλλο..ενας φιλος μου ειχε ενα στρογγυλοφαναρο 50cc και πηρε διπλωμα κανονικα 50cc ..μετα απο 1 μηνα το εκανε 72cc και γενικα στα χαρτια και σε ολα φενοταν σαν 50cc ..γινεται αυτο..? Ακόμα και σε μεγάλες ανηφόρες εγώ πάντως με το 50αρι κινέζικο μου έχω καταφέρει να ανεβάσω δικάβαλο αλλά με πολύ ζόρι. Με ένα άτομο δεν έχεις πρόβλημα. Να το κάνεις απο 50 72 ή 90 δεν χρείαζεται να το περάσεις στα χαρτιά αλλά δεν είναι και νόμιμο. (μην το κολοπειράξεις θα το μετανιώσεις...παλιότερα είχα ένα 57mm και ήμουν κάθε βδομάδα στο μάστορα μέχρι που το έκαψα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 δηλαδη καλυτερα να παρω glx παρα στρογγυλο..?εγω απλα ψαχνω για κατι πολυ φτηνο και ανθεκτικο...δεν με νοιαζει πως θα ειναι απλα να τραβαει στις ανηφορες (1 ατομο) και να μην μου βγαζει προβληματα.. αα και κατι αλλο..ενας φιλος μου ειχε ενα στρογγυλοφαναρο 50cc και πηρε διπλωμα κανονικα 50cc ..μετα απο 1 μηνα το εκανε 72cc και γενικα στα χαρτια και σε ολα φενοταν σαν 50cc ..γινεται αυτο..? Γίνεται αλλά δεν είναι νόμιμο. Γενικότερα καλύτερα ένα GLX. Του βάζεις τηλεσκοπικό πιρούνι εάν δεν έχει ήδη,ρεκτιφιέ στο κινητήρα και σωστό καρμπιρατέρ. Όσο του συμπεριφέρεσαι σαν να είναι κυρία και του αλλάζεις το λαδάκι του,και μια τυπική συντήρηση που μπορείς κ μόνος σου. (μπουζιά ,φίλτρα κτλ) δε πρόκειται να σε αφήσει ποτέ. Πχ στρογγυλοφάναρο: Δικό μου,το χρησιμοποιεί περισσότερο ο πατέρας μου για κοντινές αποστάσεις,+ βουνό με χωματόδρομο.Εγώ σπάνια γιατί δεν έχει κ τα καλύτερα φρένα.Εδώ και 10 χρόνια τα μόνα που έχει χρειαστεί: Βενζίνη,Λάδι, και μια μπαταρία που του άλλαξα πριν ένα χρόνο.Το μηχανάκι αυτό έχει αγοραστεί το '81 και έχει μια αλλαγή κυλινδροπίστονου λόγω φθοράς από 49cc σε 72 cc πρίν από 13 χρόνια. Βρες μου καινούριο μηχανάκι που θα το πάρεις σήμερα και θα το έχεις μέχρι το 2037 και θα χρειάζεται τόσα λίγα.Που σιγά μην αντέξει τόσα χρόνια με τέτοια χρήση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1ronma1den Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 ευχαριστω παιδια..τελικα μαλλον λεω τωρα τα χριστουγεννα να παω σε μια μαντρα στην αθηνα να βρω κανενα καλο και φτηνο για να κανω την δουλεια μου ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:50 ---------- ξερετε περιπου τι τιμες φτανουν τα στρογγυλοφαναρα και τα glx απο μαντρες?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 57mm ρε e-sata; To μάμησες λίγο... 53 πάντως μια χαρά το είχα εγώ και δεν χρειάστηκα ποτέ τίποτα. Στρογγυλοφάναρο πάνω από 150€ μην δώσεις.Για glx μέχρι και 300€ βρίσκεις σε καλή κατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1ronma1den Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 δηλαδη τα glx ειναι καλυτερα απο τα στρογγυλοφαναρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Aπλά είναι πιο καινούργιο μοντέλο το glx. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1ronma1den Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 eμενα μου εχουν πει πως ενα στρογγυλο ειναι καλυτερο και αντεχει περισοττερο απο ενα glx.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyestia Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 eμενα μου εχουν πει πως ενα στρογγυλο ειναι καλυτερο και αντεχει περισοττερο απο ενα glx.. Βλακείες. Τα μοτέρ τους εκτός του σαζμάν είναι ουσιαστικά ίδια. Τα στρογγυλοφάναρα και τα glx τα αγάπησα σφόδρα, αλλά από την στιγμή που δεν έχουν τηλεσκοπικό πιρούνι δεν θα τα κοίταζα καν πλέον. Κοίτα για κάτι πιο σύγχρονο, ή τουλάχιστον για κάποιο με αλλαγμένο πιρούνι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Βλακείες. Τα μοτέρ τους εκτός του σαζμάν είναι ουσιαστικά ίδια. Τα στρογγυλοφάναρα και τα glx τα αγάπησα σφόδρα, αλλά από την στιγμή που δεν έχουν τηλεσκοπικό πιρούνι δεν θα τα κοίταζα καν πλέον. Κοίτα για κάτι πιο σύγχρονο, ή τουλάχιστον για κάποιο με αλλαγμένο πιρούνι. Ακριβώς.Το μόνο πρόβλημα είναι το μαμημένο πηρούνι που αν θες το αλλάζεις και μόνος σου.Αλλά το στρογγυλοφάναρο δίχνει αηδία με το τηλεσκοπικό. Παλιά σχολή = Στρογγυλοφάναρο στην τρίχα με όλα μαμά Καγκουροσχολή = Glx κωλοφτιαγμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Παλιά σχολή = Στρογγυλοφάναρο στην τρίχα με όλα μαμά Και τζίν με άσπρη κάλτσα και μοκασίνι ή αίρ τζόρνταν Ι και πάνω πουκάμισο 3 νούμερα μεγαλύτερο με σηκωμένα μανίκια ή πόλο κοντομάνικο με το πακέτο τα μάλμπουρο περασμένο στο γυρισμένο μανίκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Και τζίν με άσπρη κάλτσα και μοκασίνι ή αίρ τζόρνταν Ι και πάνω πουκάμισο 3 νούμερα μεγαλύτερο με σηκωμένα μανίκια ή πόλο κοντομάνικο με το πακέτο τα μάλμπουρο περασμένο στο γυρισμένο μανίκι. Κάργα εϊτίλα το σκηνικό. Τα πρόλαβα ελάχιστα .Για μένα στην επαρχία ήταν πιο συχνό το σκηνικό: Παππούς 60 ετών με το τελάρο απ΄τις ντομάτες για μπαγκαζιέρα και τη θειά ή τη κόρη από πίσω να κάθεται πλάγια λόγω φούστας λες κ καβαλάει κανα γαϊδούρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.