Προς το περιεχόμενο

στρογγυλοφαναρα!!!

1ronma1den

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια εχω ακουσει οτι τα στρογγυλοφαναρα ειναι πολυ καλα και δεν νιωθουν γενικα..επισης ειναι πολυ φτηνα ( ενα φιλαρακι απο μαντρα στην αθηνα πηρε ενα 72cc με 300 ευρω..ελεος..) και ψινωμαι να παρω και εγω..τι μου προτεινετε? ειμαι 16-17 και θα βγαλω διπλωμα και πανω απολα δεν θα μου παρει αρκετα λεφτα...τι λετε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Καταρχήν για αμάξι τα θέλεις τα στρογγυλοφάναρα?

Και 2ον τι αμάξι θα πάρεις?

3ον τι είναι τα στρογγυλοφάναρα?

Μηχανάκια ισως;:P

(παπιά για την ακρίβεια)

axaxa,θεος!μηχανακια ειναι και μαλλον τα c50.

gpx4.gif

jb-amazed.jpg

bowing.jpg

Μεγαλύτερες σκοτώστρες από τα στρογγυλοφάναρα δεν υπάρχουν! Ναι γενικότερα δεν νιώθουν, είναι σκυλιά. Πάντως δεν θα σε συμβούλευα να πάρεις ένα τέτοιο μηχανάκι, ειδικά στην εποχή που ζούμε (χάλια δρόμοι, υπερβολικά αυτοκίνητα, μεγάλες ταχύτητες, γενικότερη βιασύνη και απροσεξία των οδηγών κτλ), αλλά και για την ηλικία σου δεν είναι ότι καλύτερο (και μην το πάρεις υποτιμητικά αυτό).

Τα συγκεκριμένα μηχανάκια θέλουν αρκετές μετατροπές για να γίνουν ανταγωνιστικά,κάτι που συνήθως τους χαλάει την εμφάνιση.

Είχα στρογγυλοφάναρο πιτσιρικάς για χρόνια και όσο να είναι είμαι δεμένος συναισθηματικά για χρόνια. Αν θέλεις ένα στρογγυλοφάναρο για να το έχεις να το βλέπεις και να το συντηρείς στην πένα, τότε πάρτο.

Αν όμως θέλεις να το κυκλοφορείς, τότε καλύτερα να κοιτάξεις τίποτα άλλο πιο σύγχρονο με κανένα δισκόφρενο μπροστά και τηλεσκοπικό πιρούνι. Τα στρογγυλοφάναρα σε αυτό το θέμα ήταν άθλια.

Πάρτο ρε φιλαράκι να κάνεις την δουλειά σου.Φτηνό είναι,προβλήματα δεν βγάζει και γενικά μόνο λαδι θέλουν αυτά και βενζίνη.Κοίταξε μόνο να βρείς ένα που να μην έχει τίποτα σπασμένο σκελετό κι έχει ξανακολληθεί....μην σκοτωθούμε κιόλας.Επίσης μην φανταστείς ότι τσουλάει (ειδικά με 2ο αναβάτη) αλλά την δουλειά του θα την κάνει και φτηνά.Κι εγώ ένα τέτοιο είχα στην ηλικία σου και πέρασα απίστευτα μαζί του.

μενω σε επαρχια και προβληματα με δρομους ειναι ελαχιστα γιατι ειναι ολοι προσεχτικοι εδω..ενα κακο οτι μενω ψηλα..(ανηφορες και ετσι) και μου εχουν πει πως πρεπει αν θελω να τσουλαει να το ανεβασω τουλαχιστον 72 και μετα αν γινετε 110...παντος εγω λεω να το προτιμισω γιατι ειναι πολυ φτηνο και αντεχει..δεν ξερω ομως αν πουλιουνται ακομα του κουτιου..μονο μεταχειρισμενα εχω δει..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...