gandrian Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Dear all, έχει κάποιος να προτείνει κάποιο μαγαζί στην ΑΘΗΝΑ για pc's configuration, overclocking products etc μετά το κλείσιμο του Multirama Extreme στη Στουρνάρη και τη μεταφορά του στον Πειραιά ? Thanks Γιώργος - Μαρούσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
le_bron Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Απο ελλαδα τωρα πια μονο το xtremeshop υπαρχει αλλα και αυτο λιγο στοκ. Απο εξωτερικο πολλα και σαφως πιο φτηνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Πότε έφυγε το extreme από την Στουρνάρη; (χαμπάρι δεν έχω πάρει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 εδώ και πολύ καιρό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Πότε έφυγε το extreme από την Στουρνάρη;(χαμπάρι δεν έχω πάρει). εδώ και ένα χρόνο περίπου απο τότε που ρημάξανε τα πάντα στα εξάρχεια με τα μεγάλα επεισόδια πέρυσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Είχανε δουλέψει μετά τον Δεκέμβρη τα extreme έχω την εντύπωση. Βέβαια έχω να ψωνίσω κάτι αιώνες από εκεί, δε το είχα προσέξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oneofthem Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 ναι είχαν δουλέψει και μετά τα επεισόδια αλλά υποθέτω αργότερα αποφασίστηκε να μεταφερθεί, εντάξει λογικό είναι δεν τους συμφέρει γενικότερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Είχανε δουλέψει μετά τον Δεκέμβρη τα extreme έχω την εντύπωση.Βέβαια έχω να ψωνίσω κάτι αιώνες από εκεί, δε το είχα προσέξει. ναι.για πολύ λίγο όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.