Προς το περιεχόμενο

Καμένη μητρική ;;;;

niewb123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω υπολογιστή 5ετίας+ αγορασμένο απο το Πλαίσιο, αποφάσισα να τον βάψω μπλε λοιπών και να τον πετάξω την θάλασσα :P. Πάω λοιπών σήμερα και πέρνω από το Πλαίσιο μια Gigabyte P55UD3 που είχα παραγγείλει. Τα συνδέω και το pc δεν ανάβει καν.

Είναι η πρώτη φορά που φτιάχνω pc καινούριο αλλά έχω εμπειρία από το παλιό το οποίο του είχα αλλάξει τα φώτα. Είχα προετοιμαστεί και για στατικό ηλεκτρισμο και το μανουαλ είχα διαβάσει από πρίν (το είχα κατεβάσει κιολας από το σάιτ της εταιρίας), η μόνη μαλακία που έκανα από απροσεξία είναι όταν έβαλα τον επεξεργαστή στο socket και του έβαλα την πάστα και την ωύκτρα χωρίς να κατευασω εκείνο το καπάκι που έχει αλλά το κατάλαβα αμέσως και τα καθάρισα και τα 2 από την πάστα και το ξαναέκανα από την αρχή. Τι λέτε να φταίει; Θα την πάρουν την μητρική πίσω άμα είναι δικιά μου η μλκια ;;; Plz help.:fear::fear::fear::fear:

Δημοσ.

Μόνο μητρική πήρα . Τα υπόλοιπα επεξεργατή, ραμ, τροφοδοτικό τα είχα, το τροφοδοτικό το είχα βάλει κιόλας μιας και το παλιό πήγαινε τα τα φτίσει, και στο τέλος του μήνα έλεγα να πάρω και την 5850 . Τα υπολοιπα (κουτι,σκληρός,dvd) θα τα κρατούσα από το παλιό pc.

Τώρα το τι έκανα. Άνοιξα το κουτί ,έβγαλα την παλιά μητρική, άνοιξα τη συσκευασία της νέας μητρικής , έβαλα πάνω ραμ και cpu . Στη cpu έκανα την εξής βλακεία από απροσεξία, άνοιξα το καπάκι του socket (εκείνο με το σιδεράκι που το σηκόνεις ) έβαλα την cpu και σαν καλός noobas που είμαι δεν το έκλεισα 'εβαλα την πάστα(arctic silver 5) και μετά κούμπωσα την ψύκτρα αλλά το κατάλαβα αμέσως τι @@ρια πήγα να κάνω και έβγαλα την ψύκτρα και τα καθάρισα με λίγο χαρτι κουζίνας και λίγο οινόπνευμα και το ξαναέκανα σωστα αυτή τη φορά. Αλλάζω θέση σε 2-3 από αυτά τα μπρούτζινα πραγματάκια (δεν ξ'ερω πως λεγονται) που είναι για να μπαίνουν ανάμεσα στην μητρική και το κουτί για τη βιδόσω μιας και ήταν κάπως διαφορετική από την παλιά και δεν μπορούσα να τη βιδόσω, το κάνω συνδέω το 8πινο, το 24πινο ,sata, ide κλπ και βάζω μπρός αλλά τζίφος.:fear::fear:

Λές να φταίει το ότι ήταν Παρασκευή και 13 :rolleyes:

Δημοσ.

Παιδιά συγγνώμη τελικά δεν είναι καμμένο. Το έβαλα σήμερα και δουλεύει μια χαρά.:-D

Κάποια μαλακία έκανα χτές και συνεχόμενα απ'ότι φένεται (3 φορές το δοκίμασα).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...