Προς το περιεχόμενο

4 χρόνια Mediamarkt Μαρουσίου

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο Μαρούσι το Mediamarkt γιορτάζει 4 χρόνια και έχει κάτι ενδιαφέρουσες προσφορές. Δείτε τις αναλυτικά στο φυλλάδιο τους από το mediamarkt.gr

Ξεχώρισα το Xbox 360 Arcade με 1 παιχνίδι στα €149 και το MacBook 13.3 (MB 466, unibody aluminum) το περσινό στα 899€

Δημοσ.
Καλή τιμή και για το MIO MOOV 200

Το τσίμπησα χθες στα 69 ευρώ. Το δοκίμασα σήμερα και για τα λεφτά του είναι μια χαρά!

Δημοσ.
Το τσίμπησα χθες στα 69 ευρώ. Το δοκίμασα σήμερα και για τα λεφτά του είναι μια χαρά!

Είχε πολλά διαθέσιμα κομμάτια;

Παίρνει Destinator; ....

Δημοσ.
Δεν χρειαζεται να βαλεις destinator αλλα αν θες παιρνει ;)

Ευχαριστώ

Μάλλον θα πάω αύριο να πάρω και εγώ ένα.

Δημοσ.
Είχε πολλά διαθέσιμα κομμάτια;

Παίρνει Destinator; ....

Τώρα είναι λίγο αργά, αλλά πάντως στις 9.15 που πήγα εγώ είχε αρκετά κομμάτια. Destinator απ' ότι ξέρω παίρνει. Θα δοκιμάσω λίγο το δικό του λογισμικό και μετά μάλλον θα το βάλω. Επίσης είχε και πολλά nokia 5800 στα 199 ευρώ.

Δημοσ.
Τώρα είναι λίγο αργά, αλλά πάντως στις 9.15 που πήγα εγώ είχε αρκετά κομμάτια. Destinator απ' ότι ξέρω παίρνει. Θα δοκιμάσω λίγο το δικό του λογισμικό και μετά μάλλον θα το βάλω. Επίσης είχε και πολλά nokia 5800 στα 199 ευρώ.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι πάνω στον πλοηγό. Μπορείς να κάνεις update στους χάρτες που ήδη έχει (2008 :-() δωρεάν από το site γιατί μου φαίνονται λίγο παλιοί και κοντεύουμε 2010... Και αν όχι με τι κόστος;; Έχω ακούσει ότι συνήθως το 1ο είναι δωρεάν και πρέπει να γίνει μέσα σε 30-40 μέρες από την πρώτη χρησιμοποίηση του. Κατά πόσο αληθεύει κάτι τέτοιο με την εν λόγω συσκευή;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...