Προς το περιεχόμενο

amsn για imac χρηση καμερας!!! ρυθμισεις...???

gtaktt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα. εγκατεστησα την καινουρια εκδοση του amsn που εχει και χρηση καμερας...αλλα ο αλλος που συνομιλω αυτο που βλεπει ειναι μια λευκη εικονα...αν μπορει καποιος ας ενημερωσει αν φταει καποια ρυθμιση...ευχαριστω

Δημοσ.

μπορεις να μου πεις ποια εκδοση ειναι αυτη να την κατεβασω?? η πες μου ενα link εδω να το βρω αμεσα...:-)

Δημοσ.

ναι ναι δώσε link γιατί εγώ με το κορίτσι μου χρησιμοποιούμε skype αλλά συχνά της κάνει disconnect (όχι μόνο από το skype άλλα γενικά από το internet)

Αν κάποιος ξέρει κάτι για το πρόβλημα που μόλις ανέφερα, ας μου στείλει ένα pm

Δημοσ.

Είχα διαρέυσει παλιότερα η 8 beta αλλά δεν υπάρχουν νέα από τότε.

Αυτή τη στιγμή, στην έκδοση 7 του MSN για Mac δεν υποστηρίζεται camera παρά μόνο με server.

Δημοσ.

Aυτο το mebeam για το adium το εχει δοκιμασει κανεις ?Εγω προς το παρον για msn θα περιμενω το adium 2.0 αλλα μου τη σπαει η τοση καθυστερηση ..το αλλο που μπορει να κανεις καποιος για μερικα ατομα που μιλαει συνεχεια (εκτος απο skype )ειναι να φτιαξετε ολοι aim και να μιλατε απο ichat..Κατι ειναι και αυτο..

Δημοσ.

Με το adium μονο chat μπορεις να κανεις ετσι και αλλιως .Καλο ειναι και το skype αλλα γιατι να μην μπορεις να κανεις με ενα πραγμα την δουλεια που κανεις με 2?Το adium ειναι κορυφη αλλα θα πρεπει να περιμενουμε την 2.0 εκδοση που θα εχει και υποστηριξη για video..

Δημοσ.

Παιδιά τι να λέμε για το ichat, must για video κλήσεις μεταξύ mac, χώρια το screen sharing. Όταν κάνω fullscreen το video conference στην εξωτερική 32" tv είναι σαν να έχει πάει τηλεοπτικό συνεργείο στο σπίτι αυτού που μιλάω κ να εκπέμπουν live! Ειδικά με την έλευση του snow leopard η ποιότητα του video είναι ΤΡΕΛΗ!

Δημοσ.
εκτος απο skype δηλαδη τι αλλο μπορεις να χρησιμοποιησεις που να εχει και im?

Υπάρχει και το google talk, αλλά μόνο μέσω browser.

Δεν θυμάμαι αν υποστηρίζεται στο SL.

Δημοσ.

Παντως σε σχεση με το αρχικο μυνημα φαινεται οτι το amsn για το OS X ειναι αρκετα πισω.

Εγω δεν εχω προβλημα με την cam αλλα προσπαθω εδω και μερες να βρω ενα τροπο να φορτωνω με pics το diplay του μεσω απλου drag and drop (οπως κανουμε συνεχεια στο linux) αλλα δεν καταφερα τιποτα. Και δεν βρηκα και κατι σχετικο στο google. Οποτε για να φορτωνεις εικονες στο display πρεπει να ακολουθεις την κλασσικη αργη και ταλαιπωρη μεθοδο...αλλαγη εικονας-->ψαξιμο στο δισκο με το browse--->φορτωμα και παλι απο την αρχη για την επομενη εικονα.

Φρικη σκετη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...