Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote amius:</font><hr> Παρακαλώ πολύ παιδιά, ξέρει κανένας γιατί, αφού κατέβασα & εγκατέστησα το WIN XP GR SP1 σε WIN XP GR, αντιμετωπίζω τα ακόλουθα 2 προβλήματα: 1) Όταν ζητάω WinUpdate, (με ΙΕ 6 SP1), με πετάει έξω χτυπώντας το αρχείο msrating.dll. 2) Όταν ζητάω προσθαφαίρεση στοιχείων των WIN, διακόπτει ζητώντας το αρχείο msmqocm.inf, (το έχει κάποιος να μου το στείλει, το οποίο δε βρίσκω. HELP! <hr /></blockquote> Εψαξα στο δισκο μου για το msmqocm.inf αλλα δε βρισκει τιποτα.Ποια xp εχεις ? Τα home ή τα pro?? Το SP1 απο που το πηρες???
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2002 Οταν εκανες εγκατασταση το SP1 δεν σου ξαναζητησαν ενεργοποιηση τα xp??? Εμενα μου ζητησαν αλλα παντα υπαρχει η λυση...Καταλαβαινεις!!! Κοιτα το εμαιλ σου για το αρχειο που θελεις.
panxris Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 "2) Όταν ζητάω προσθαφαίρεση στοιχείων των WIN, διακόπτει ζητώντας το αρχείο msmqocm.inf, (το έχει κάποιος να μου το στείλει, το οποίο δε βρίσκω." Κι εμενα ,γιατι ρε γαμοτο?Οντως δεν υπαρχει τετοιο αρχειο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 Τι να πω φιλε μου .Εμενα το μονο προβλημα με το SP1 ηταν οτι οταν το περασα τα win xp pro gr ηθελαν παλι ενεργοποιηση.Αλλα παντα υπαρχει λυση...
21century Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 Αυτο συμβαινει μονο στα ρο kai oxi sta home iati den antimetvpisa kanena problhma ...νομιζω οτι οφειλεται σε ιδιομορφια του λειτουργικου η ολη υποθεση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.