Προς το περιεχόμενο

ξεχαστηκα και ανεβασε θερμοκρασια η vga

GIANNIS400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη κανει θορυβο ο ανεμηστήρας ειχα κατεβασει τις στροφές απο το ati catylist στο 28%, ξεκίνησα να παιζω το street fichter 4 και ειδα κατι κοληματα στην ταχυτητα του παιχνιδιου, μετα θυμηθηκα οτι ειχα χαμηλα τις στροφες του ανεμιστηρα.Βγαινω απο το παιχνιδι κοιτω θερμοκρασια 70 βαθμους, βαζω τον α;νεμιστηρα αμεσως στο 75% των στροφων, σε 2 λεπτα πεφτει η θερμοκρασια στους 42 βαθμους.ξεκινω να παιξω το παιχνιδι και παρουσιαζε παλι κατι ψιλοκοληματα, μηπως επαθε καμια μονιμη βλαβη η καρτα, ή μηπως φταινε οι ρυθμισεις που τα εχω ολα hight, to συστημα ειναι αυτο που εχω στην υπογραφή μου.αλλα ειναι τοσο βαρη το street fichter 4 , χλομο μου φαινετε

RAM EXW 2X2GIGA 800ares MUSKIN

Δημοσ.
επειδη κανει θορυβο ο ανεμηστήρας ειχα κατεβασει τις στροφές απο το ati catylist στο 28%, ξεκίνησα να παιζω το street fichter 4 και ειδα κατι κοληματα στην ταχυτητα του παιχνιδιου, μετα θυμηθηκα οτι ειχα χαμηλα τις στροφες του ανεμιστηρα.Βγαινω απο το παιχνιδι κοιτω θερμοκρασια 70 βαθμους, βαζω τον α;νεμιστηρα αμεσως στο 75% των στροφων, σε 2 λεπτα πεφτει η θερμοκρασια στους 42 βαθμους.ξεκινω να παιξω το παιχνιδι και παρουσιαζε παλι κατι ψιλοκοληματα, μηπως επαθε καμια μονιμη βλαβη η καρτα, ή μηπως φταινε οι ρυθμισεις που τα εχω ολα hight, to συστημα ειναι αυτο που εχω στην υπογραφή μου.αλλα ειναι τοσο βαρη το street fichter 4 , χλομο μου φαινετε

RAM EXW 2X2GIGA 800ares MUSKIN

Σε τι αναλυση το παιζεις?Αν και εγω νομιζω οτι λογικα 8α το εχει η καρτα σου.

70 βαθμοι με τπτ δεν 8α εκαναν βλαβη στην καρτα.Οποτε ειμαι αρκετα σιγουρος οτι δεν φταιει η 8ερμοκρασια.Δοκιμασε αλλους drivers (αν εχεις καιρο να αλλαξεις) η δοκιμασε να χαμηλωσεις λιγο τις ρυ8μισεις να δεις πως παει.

Δημοσ.
Σε τι αναλυση το παιζεις?Αν και εγω νομιζω οτι λογικα 8α το εχει η καρτα σου.

70 βαθμοι με τπτ δεν 8α εκαναν βλαβη στην καρτα.Οποτε ειμαι αρκετα σιγουρος οτι δεν φταιει η 8ερμοκρασια.Δοκιμασε αλλους drivers (αν εχεις καιρο να αλλαξεις) η δοκιμασε να χαμηλωσεις λιγο τις ρυ8μισεις να δεις πως παει.

εχει κάτι φιλτρα antianalyzing x2 x3 x4 κλπ τα οποια τα ειχα στην μέση, και τα υπολοιτα hight τεζα δλδ, και εχει και μια επιλογη fixed kai avariable, τι ειναι αυτο ξερει κανεις?

εγω το εχω στο fixet, frame exw 59-60

Δημοσ.

η καρτα δεν παθενει πραμα

δεν ξερω αμα το εχουνε ολες αλλα στην δικια μου καθε φορα που περναει ενα οριο δεν ξερω ποιο ειναι κολαι ολο το pc και κλεινει(το εχω παθει αρκετες φορες αυτο :P)

Δημοσ.

ειδικα η 4850 αποκλειεται να εχει παθει κατι με 70 β θερμοκρασια μονο..!!! οι πρωτες που ειχαν βγει θυμαμαι, επαιζαν στους 85-90β χωρις προβλημα! μαλλον κατι με τους drivers γινεται. εχεις τους τελευταιους?

στις nvidia κολλαει το πισι αν περασουν καποια θερμοκρασια, στις ATI μπαινει το GPU recover ακριβως για να αποφευχθει το freezing.

Δημοσ.
εχει κάτι φιλτρα antianalyzing x2 x3 x4 κλπ τα οποια τα ειχα στην μέση, και τα υπολοιτα hight τεζα δλδ, και εχει και μια επιλογη fixed kai avariable, τι ειναι αυτο ξερει κανεις?

εγω το εχω στο fixet, frame exw 59-60

τα fps ειναι καλα αλλα δοκιμασε να χαμηλωσεις τα φιλτρα και να περασεις νεους drivers.

Δημοσ.

Το ειχα παθει και εγω και εχω την gtx295... ειχα βαλει τον ανεμιστηρα στο 28% κατι και ξεκινησα να παιξω cod4 multiplayer και πανω που επαιζα σε ενα match στην shipment απο 91 fps πεφτω στα 19 με 20 ! Αμεσως θυμαμαι οτι εχω τον ανεμιστηρα στο 28& κλεινω αμεσως το παιχνιδι ανοιγω evga precision... 101c Gpu1 103c Gpu2 :shock::shock:

Βαζω αμεσως 100% στροφες και ηρεμισε.

Απο τοτε δεν ξαναπειραξα τον ανεμιστηρα γιατι οπως και να το κανουμε την εχω πληρωσει 500 Ευρο.

Δημοσ.

Αν εχεις windows 7 τοτε σου ριχνει τον driver της καρτας γραφικων (το εχω παθει ουκ ολιγες φορες οταν bencharo) πηγαινε και κανε απενεργοποιηση τον οδηγο και ενεργοποιηση παλι και θα στρωσει...

Δημοσ.

αλλα ειναι τοσο βαρη το street fichter 4 , χλομο μου φαινετε

Δε ξερω αν ειναι βαρυ, αλλα απο 4850 σε 5850,

εξαφανιστηκαν καποιες "ψιλοκαθυστερησεις" :shifty:

Κανε και μια δοκιμη, με λιγοτερα φιλτρα κ.λπ.!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...