Προς το περιεχόμενο

Whats up και επικοινωνια με εξωτερικο

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει ο γιος μου τετοιο καρτοκινητο και θα πανε Ιταλια 7ημερη αρχες Δεκεμβρη...Θα μπορω να επικοινωνησω μαζι του και με ποιο κοστος απο τον καθενα μας ??? Εγω εχω Vodafone με συμβολαιο προπληρωμενου χρονου.

Υπαρχει κατι πιο οικονομικο ?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Καλύτερα με sms, δεν θα συμφέρει το καρτοκινητό, αν κ αν είναι για λίγες μέρες, μια χαρά είναι. Υπάρχουν τα προγράμματα traveller, αλλά δεν ξέρω αν ισχύουν για τα καρτοκινητά.

Δημοσ.

Η μπορει να κανει αυτο που κανουμε εμεις.

Αγοραζει επι τοπου στο αεροδρομιο μια ιταλικη καρτα και τον παιρνεις εσυ με χρεωση μονο δικη σου την κανονικη χρεωση Voda προς Ιταλια(γλυτωνεις το roaming του γιου σου).

Η αν έχεις και forthnet 2play , λεει στο ξενοδοχειο να του δωσουν το νουμερο του σταθερου στο δωματιο και τον παιρνεις οσο θες δωρεαν.

Δημοσ.
Η μπορει να κανει αυτο που κανουμε εμεις.

Αγοραζει επι τοπου στο αεροδρομιο μια ιταλικη καρτα και τον παιρνεις εσυ με χρεωση μονο δικη σου την κανονικη χρεωση Voda προς Ιταλια(γλυτωνεις το roaming του γιου σου).

Η αν έχεις και forthnet 2play , λεει στο ξενοδοχειο να του δωσουν το νουμερο του σταθερου στο δωματιο και τον παιρνεις οσο θες δωρεαν.

Ευχαριστω.Σε σταθερα παιρνω κι εγω δωρεαν με netone.Οι καρτες οι Ιταλικες ποσο εχουν ???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...