deathlok Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2002 Katarxin min pesete na me fate kai pite pos exei sizitithi apeires fores to thema.ekana apeira search kai pali mou minan apories.exo enan 920 kai mou telionei to marvo.simfona me to search pou ekana aporiptete I lisi ecotype kai mas menoun dio o periboitos giannis pou eistai oloi ikanopoiimenoi kai ta xima melania tis intek pou an oxi telies exete sxetika kala apotelesmata oi perisoteroi (me to mavro giati to egxromo einai xalia apo oti diavasa).opote oi erotisis mou einai oi exis. 1) intek melania pou tha bro na agoraso kai se ti posotita(giati diavasa gia kati koules posotites ton 200ml) den thelo na anoixo magazi refilling! 2) aftos o giannis den exei tis times tou on-line kai oute kan stathero tilefono ti soi magazi einai.gia ti timi milame gia ena mavro gia 920.boro na pao to palio mou cartige na mou to gemisi epitopou?(gia pio ftina) 3) o 920 opos kai poloi alloi exoun na sou metraei tin stathmi ton melanion iparxei periptosi na ftasei sto miden kai na min afini na tiposo as to exo gemisi opos kanoun merikoi kainourioi Epson? 4) Kai epeidi arga I grigora tha teliosei kai to egromo kai epeidi intek xalia apo oti lete oi perisoteroi ti ginete me ton Gianni?? 5) Iparxoun gia ton 920 imitation cartiges etoima opos px gia tous Epson pou bgazei I rotring kai einai korifea. An iparxoun entiposeis apo kapion pout a exei dikomasei Megalo kai kourastiko alla epeidi exo petaxei pali lefta se rifiling den thelo na epanaliftei
panxris Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2002 "(me to mavro giati to egxromo einai xalia apo oti diavasa)" Το μεγαλυτερο ψεμα που εχω ακουσει.Εχω τυπωσει φωτογραφιες σε φωτογραφικο χαρτι και ειναι ΑΨΟΓΕΣ.Οπως αψογο ειναι και το μαυρο.Τα Inktec ειναι κορυφη.Οταν θα φτασει 0% η σταθμη θα σε πρηζει γιατι θα σου πεταει μυνημα αλλα θα τυπωνεις κανονικα.Τα imitation ειναι αχρηστα.τη λυση ecotype δε την εχω δοκιμασει.Επισης απο Αθηνα δε ξερω να σου πω που θα βρεις Inktec.Αυτα.....
cinefreak66 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote panxris:</font><hr> "(me to mavro giati to egxromo einai xalia apo oti diavasa)" Το μεγαλυτερο ψεμα που εχω ακουσει.Εχω τυπωσει φωτογραφιες σε φωτογραφικο χαρτι και ειναι ΑΨΟΓΕΣ.Οπως αψογο ειναι και το μαυρο.Τα Inktec ειναι κορυφη.Οταν θα φτασει 0% η σταθμη θα σε πρηζει γιατι θα σου πεταει μυνημα αλλα θα τυπωνεις κανονικα.Τα imitation ειναι αχρηστα.τη λυση ecotype δε την εχω δοκιμασει.Επισης απο Αθηνα δε ξερω να σου πω που θα βρεις Inktec.Αυτα..... <hr /></blockquote> Ρε συ panxris, ξέρεις που θα βρώ μελάνια inktec στη Θεσσαλονίκη; Eίχα αγοράσει το όλο κιτ από έναν στην Εθνικής Αμύνης, αλλά τώρα που ήθελα απλώς μπουκαλάκια με μελάνι για refill, μου έσπασε τα νεύρα, γιατί όλο μου λέει σήμερα θα φέρω, αύριο θα φέρω κτλ.Ξέρεις κανένα άλλο μαγαζί πουθενά; Επίσης να επιβεβαιώσω ότι το έγχρωμο που χρησιμοποίησα (τρία χρώματα για εκτυπωτή Lexmark)ήταν μια χαρά...
deathlok Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2002 ante re paidia doste ta fota sas giati tha pao na paro original kai meta tha lete pos ekana malaki..!den to ipa!!
panxris Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote cinefreak66:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote panxris:</font><hr> "(me to mavro giati to egxromo einai xalia apo oti diavasa)" Το μεγαλυτερο ψεμα που εχω ακουσει.Εχω τυπωσει φωτογραφιες σε φωτογραφικο χαρτι και ειναι ΑΨΟΓΕΣ.Οπως αψογο ειναι και το μαυρο.Τα Inktec ειναι κορυφη.Οταν θα φτασει 0% η σταθμη θα σε πρηζει γιατι θα σου πεταει μυνημα αλλα θα τυπωνεις κανονικα.Τα imitation ειναι αχρηστα.τη λυση ecotype δε την εχω δοκιμασει.Επισης απο Αθηνα δε ξερω να σου πω που θα βρεις Inktec.Αυτα..... <hr /></blockquote> Ρε συ panxris, ξέρεις που θα βρώ μελάνια inktec στη Θεσσαλονίκη; Eίχα αγοράσει το όλο κιτ από έναν στην Εθνικής Αμύνης, αλλά τώρα που ήθελα απλώς μπουκαλάκια με μελάνι για refill, μου έσπασε τα νεύρα, γιατί όλο μου λέει σήμερα θα φέρω, αύριο θα φέρω κτλ.Ξέρεις κανένα άλλο μαγαζί πουθενά; Επίσης να επιβεβαιώσω ότι το έγχρωμο που χρησιμοποίησα (τρία χρώματα για εκτυπωτή Lexmark)ήταν μια χαρά... <hr /></blockquote> Πανικίδης, τερμα 17 Νοεμβρη που ειναι η προεκταση της Γρ. Λαμπρακη στην τουμπα.Ειναι λιγο στου διαολου τη μανα παρε το 14 λεωφωρειο και κατεβα 2 στασεις πριν το τερμα.
cinefreak66 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 Πανικίδης, τερμα 17 Νοεμβρη που ειναι η προεκταση της Γρ. Λαμπρακη στην τουμπα.Ειναι λιγο στου διαολου τη μανα παρε το 14 λεωφωρειο και κατεβα 2 στασεις πριν το τερμα. <hr /></blockquote> Έγινε, σ' ευχαριστώ πολύ. Θα το κοιτάξω με την πρώτη ευκαιρία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.