EKTELESTES Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Ας το τσεκάρουμε λοιπόν να δούμε αν είναι η ίδια ( γι αυτό έλεγα για υπο-εκδόσεις του ίδιου chip, revisions κλπ) Πάντως εσύ έχεις διαφορετικό chip αν αυτές οι εικόνες είναι από το δικό σου σύστημα. Ποστάρω screen σε λίγο. Α μπράβο Street-Fighter. Σε λίγο ποστάρω κι εγώ, έχουμε διαφορετικό ID. Διαφορετικό subsystem...χμμ.. @ Haha - Το speaker fill έχω ποστάρει πιο πάνω τι κάνει. Τρεεεεέχω παίδες, ευχαριστώ για τη βοηθεία, τα λέμε αργά το βράδυ!
liopyr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Μου κάνει εντύπωση που λες ότι ο ήχος είναι κανονικότατος ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ, αλλά ίσως να δουλεύει στην RTM που έχεις και να τον χάλασαν μετά, όλα είναι πιθανά με δαύτους Ναι, το τσέκαρα προσεκτικά και σε ταινία και σε game. Ο ήχος είναι 5.1, δεν είναι emulation, και ενεργοποίησα-απενεργοποίησα μπόλικες φορές το speaker fill, δεν άλλαξε τίποτα όπου υποστηριζόταν 5.1 ήχος, ενώ αντίθετα όταν το απενεργοποιούσα η μουσική έπαιζε μόνο από τα μπροστά. Room correction έχω κάνει, αλλά πάντα έκανα, ανέκαθεν, (και στα Xp) για να "τελειοποιήσω" τις αποστάσεις από το σημείο που κάθομαι. Liopyr - Αυτή την επιλογή που δείχνω στους drivers 2.35, την έχει εσένα; ( που έχω κυκλωμένη με κόκκινο στις εικόνες που ανέβασα ) Την απάντηση σε αυτό νομίζω την γνωρίζεις ήδη: "Θα σου πω το βράδυ που θα πάω σπίτι"... Έχεις μήπως dual boot να τσεκάρεις αν σε παιχνίδια πχ είναι το ίδιο καθαρός, πλούσιος και δυνατός όπως είναι στα XP; Το έχω ξυλώσει εδώ και καιρό το partition των Xp, αλλά είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση του ήχου στα 7, οπότε σημαντικές διαφορές φαντάζομαι δεν θα υπάρχουν.
RoUf1An0s Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με κανένα πρόγραμμα όπως το srs sandbox ?
EKTELESTES Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δε σου κανε δουλειά το Plugin που έδωσα για Winamp; Απ ότι βλέπω κάτι παρόμοια κάνει το Sandbox, απλά με περισσότερη λεπτομέρεια - ποιότητα ίσως. Πάντως πραγματικά κουράστηκα με τις μαλακίες της Realtek-Ms κλπ. Θα πάρω καμια κάρτα ήχου να χω καλύτερο ήχο. Πάντως τα 64αρια μάλλον θα τα δοκιμάσω απο περιέργεια να δω αν φτιάχνει κάπως το συγκεκριμένο θέμα και μετά την αναβάθμιση κανονικά. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τις απαντήσεις, τουλάχιστον βρήκαμε κάποια άκρη Liopyr - Δώσε κι εσύ ένα hardware_id screenshot αν μπορείς αργότερα ^^
koumos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δε σου κανε δουλειά το Plugin που έδωσα για Winamp;^^ Σε μενα δεν εκανε δουλεια παντως...Εγκαθιστωντας το και τρεχοντας το δεν παιζει καθολου ηχος απο winamp. Στις ρυθμισεις μου εχει ανοιχτα μονο το δεξι και το αριστερο ηχειο και ειναι ολα un-ticked χωρις ομως να μπορω να τα ενεργοποιησω...Δεν ξερω τι παιζει..
EKTELESTES Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Σε μενα δεν εκανε δουλεια παντως...Εγκαθιστωντας το και τρεχοντας το δεν παιζει καθολου ηχος απο winamp. Στις ρυθμισεις μου εχει ανοιχτα μονο το δεξι και το αριστερο ηχειο και ειναι ολα un-ticked χωρις ομως να μπορω να τα ενεργοποιησω...Δεν ξερω τι παιζει.. Πήγαινε στα Plugins του Winamp και επέλεξε το.
koumos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Οοοκ! απλα το εκανα re-install και δουλεψε κανονικα αυτη τη φορα! εγω ειμαι comple λοιπον...EKTELESTES υπομονη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.