Προς το περιεχόμενο

Windows 7 + 5.1 ήχος - Ακόμα δε το έχουν φτιάξει;

EKTELESTES

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

32 bit, final edition;

Έχουμε διαφορετικά bios ρε γμτ, όχι, εμένα έχει άλλες επιλογές στο Bios.

Ποια mobo έχεις Street-Fighter;

EDIT: Έτρεξα τώρα το Risen να δω...στα μενού του ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ σε όλα τα ηχεία ο ήχος ( στα XP παίζει κανονικά σε όλα). Μέσα στο παιχνίδι παίζουν και τα πίσω ηχεία ΑΛΛΑ με χαμηλό ήχο και ακούγεται κάπως παραμορφωμένος σε αντίθεση με τα μπροστά ηχεία που έχουν πλούσιο, δυνατό και ΚΑΘΑΡΟ ήχο. Πατάς escape για να βγάλει Menu ενώ είσαι μέσα στο παιχνίδι και παύουν να παίζουν τα πίσω :lol: Ms + Realtek = deadly.

Δημοσ.

Μόλις τσέκαρα και το Resident Evil 5 benchmark, κι αυτό στα μενού παίζει ΜΟΝΟ στέρεο και όταν μπαίνεις μέσα στο παιχνίδι ΕΧΟΥΝ ΗΧΟ και τα πίσω ΑΛΛΑ όχι καθαρό ΕΝΩ τα μπροστά ηχεία παίζουν 1 ΧΑΡΑ.

Street-fighter - Μήπως γίνεται αυτό που περιγράφω και δε το έχεις προσέξει; Ότι κάποιο ζευγάρι ηχείων σου ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ όπως θα έπρεπε; Εγώ το καταλαβαίνω γιατί έχω παίξει τα ίδια παιχνίδια και στα XP και στα Win 7, γι αυτό στο λέω. Αν θεωρεί δηλαδή κάποιος ότι έτσι είναι ο ήχος, μπορεί να μη το πάρει είδηση ότι δε παίζει καθαρά κάποιο ζευγάρι ηχείων - βάλε τα αυτιά σου κοντά να καταλάβεις!

Δημοσ.
Εγώ είπα για plug-in στο Winamp, αλλα αυτό είναι το λιγότερο.

Μηπως να μας δωσετε και καποιο link αν δεν ειναι κοπος...?

Δημοσ.
Μηπως να μας δωσετε και καποιο link αν δεν ειναι κοπος...?

Ναι, εννοείται.

http://www.winamp.com/plugin/vl-sound-for-vista-v1-0-0-5/183408

Tι Windows έχεις;

Βλέπω έχεις ΙΔΙΑ ΜΗΤΡΙΚΗ με τον Streetfighter, ΜΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ το Speaker Fill, παίζει ήχος ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΗΧΕΙΑ, στα μενού παιχνιδιών;

Ισχύει αυτό που περιγράφω ότι κάποιο ζευγάρι ηχείων ( λογικά τα πίσω ) παίζουν πιο αδύναμα και ο ήχος τους ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ;

Δημοσ.

Ωραια. Εχω τα 7 ultimate x64 RTM 7600.16385..

Ναι οντως εχουμε την ιδια μητρικη ( και ακιρβως τις ιδιες ρυθμισεις σε αυτο το TAB του BIOS παρεπιπτοντως!) και με απενεργοποημενο το speaker fill παιζει ΚΑΘΑΡΟΣ ηχος στα παιχνιδια απο ΟΛΑ τα ηχεια.

Τα πισω ηχεια χωρις το speaker fill στα windows δεν παιζουν καθολου, ενω με ενεργοποιημενο απλα παιζουν πολυ χαμηλα και δουλευω την επιλογη "Διορθωση Δωματιου" που εχει το προγραμμα της RealTek..

PS: το link μην ξεχασεις στο επομενο Post!

Δημοσ.

- Πόσταρα το λινκ ^^

Και εσύ χ64 δηλαδή...όπως και ο Liopyr.... χμμμ, έσενα δεν είναι και final κι ολας...και δε ξέρω αν του Liopyr είναι.. :)

Ποιους drivers realtek έχεις;;

Στο site της Asus, δεν έχει drivers για Windows 7 για την P5kc πάντως ή εγώ δε τους βλέπω :P

Δημοσ.

Εχω τους 230...Απο δω καποιος μου ειχε δωσει λινκ για να τους κατεβασω απο καποιο τριτο site..

Οσο για το site της ASUS το ξερω οτι δεν τους εχει...Μαλλον δεν υποστηριζει επισημα αυτη η μητρικη τα 7...

Δημοσ.

Τους δοκίμασα και τους 2.30, τίποτα, έχω δοκιμάσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ, όλοι κάνουν ακριβώς τα ίδια κόλπα.

Μπα, απλά το ξέχασαν / βαριούνται στην Asus, εγώ έχω πιο παλιά μητρική ( με p965 τσιπάκι ) και έχουν ανεβάσει τα αρχεία στο site της Gigabyte.

Απ ότι βλέπω η μόνη λύση είναι να πάρουμε 1 καρτούλα ήχου ΕΠΙΣΗΜΑ συμβατή και να βρούμε την υγειά μας :)

@ Streetfighter - Όταν τσεκάρεις τι γίνεται στα παιχνίδια ( αν ισχύουν όσα περιγράφω πιο πάνω πες μου)

Επίσης, με το speaker fill, σου παίζει μουσική 5.1 στα στέρεο τραγούδια ή γίνεται αυτό που λέει και ο Koumos;

Τέλος.. τα Windows 7 32 bit που έχεις, τι έκδοση είναι; Είναι Final;

Δημοσ.

Λοιπόν το ίδιο πρόβλημα και σε WS vista 32 premium ... Ενώ μέσω των Windows και Realtec παίζουν κανονικά 5.1 στις δοκιμές τα ηχεία ( logitech Χ-540 ) σε games και τραγούδια κτλπ δεν βγάζουν ήχο 5.1 ... στην ουσία δουλεύουν τα 2 front + 1 sub και τα 2 πίσω ηχεία + το 1 κεντρικό ΔΕΝ ...

Καμιά σκέψη ??

Δημοσ.
Την 7100x64 έχω, το γράφω και παραπίσω.

Το διάβασα ρε :P, απλά ρωτούσα αν είναι η Final αυτή.

Ο Streetfighter λέω ποια έκδοση 32 bit έχει.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:08 ----------

Λοιπόν το ίδιο πρόβλημα και σε WS vista 32 premium ... Ενώ μέσω των Windows και Realtec παίζουν κανονικά 5.1 στις δοκιμές τα ηχεία ( logitech Χ-540 ) σε games και τραγούδια κτλπ δεν βγάζουν ήχο 5.1 ... στην ουσία δουλεύουν τα 2 front + 1 sub και τα 2 πίσω ηχεία + το 1 κεντρικό ΔΕΝ ...

Καμιά σκέψη ??

Πίσω στα XP ή αγορά ΚΑΡΤΑΣ ΗΧΟΥ.

Δυστυχώς δεν υπάρχει λύση !!

Δημοσ.

Λογικά θα υπάρχει λύση ... δεν μπορώ να φανταστώ σε ένα λειτουργικό χρόνων να μην έχει βρεθεί η λύση στο συγκεκριμένο θέμα ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...