Προς το περιεχόμενο

Έρευνα: Ηλεκτρονικά τυχερά παιχνίδια

rosa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Είμαι φοιτήτρια και κάνω έρευνα σχετικά με τα τυχερά παιχνίδια στο Διαδίκτυο (ηλεκτρονικά τυχερά παιχνίδια), στα πλαίσια της διπλωματικής μου.To link που ακολουθεί είναι το ερωτηματολόγιο μου και απευθύνεται σε παίκτες ηλεκτρονικών τυχερών παιχνιδιών. Θα το εκτιμούσα πολύ αν αφιερώνατε λίγο χρόνο να το απαντήσετε. Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.Δεν είναι χρονοβόρο και μου αποστέλεται με το απλό πάτημα του πλήκτρου submit στο τέλος του ερωτηματολογίου.

http://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dHltZ19kb1NwSXNiOXJ3REtjc0JNbEE6MA

Σας παρακαλώ πολύ βοηθήστε με να ολοκληρώσω την έρευνα μου!!!!Μου έχουν μείνει μόνο τα ερωτηματολόγια!

Σας ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

ενα στοιχηματικο site δεν εχει αναγκη τετοια Polls.Αφηστε δε που δε θα το καναν σε free poll της google.Ας μην ειμαστε τοσο καχυποπτοι.

Δημοσ.

Παιδιά δεν είμαι από στοιχηματικό site!Φοιτήτρια είμαι που προσπαθώ να ολοκληρώσω τη διπλωματική μου και να πάρω το πτυχίο μου!

Ευχαριστώ όλους όσους έχουν απαντήσει ως τώρα!!!

Δημοσ.

αν δεν κανω λαθος σε τετοιες ερευνες κανονικα πρεπει να αναφερεται το εκπαιδευτικο ιδρυμα καθως και το ονομα του επιβλεποντος καθηγητη

Δημοσ.
αν δεν κανω λαθος σε τετοιες ερευνες κανονικα πρεπει να αναφερεται το εκπαιδευτικο ιδρυμα καθως και το ονομα του επιβλεποντος καθηγητη

Αυτό ποτέ μου δεν το κατάλαβα. Τι νόημα έχει σε ένα τόσο γενικού ενδιαφέροντος forum αυτή η αναφορά. Με λένε Τρεχαγυρευόπουλο Βαγγέλη και μου κάνει μάθημα ο Παναγιώτης Τσιαµυρτζής από την ΑΣΟΕΕ. Το θέμα είναι η στατιστική συσχέτιση της αύξησης κατανάλωσης μαριχουάνας με τα αποτελέσματα της Εθνικής.

Μπορείς να διασταυρώσεις έστω και ένα από τα παραπάνω στοιχεία ή έτσι απλά για να το παίξουμε καχύποπτοι? Το όνομα καθηγητή είναι το πρώτο που βγήκε αν γράψεις "καθηγητης ασοεε" στο Google. Για όνομα και για θέμα θα μπορούσα να βάλω κάτι λιγότερο χτυπητό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...