arxaggelos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 έχω διάφορα για πέταμα και θέλω να τα δώσω στην Ανακύκλωση ΑΕ, αλλά το τηλέφωνο του δημορικού σημείου συλλογής στη Θεσσαλονίκη (λιμάνι) δεν απαντάει να μου πούνε πότε είναι ανοιχτά για να τα πάω. Σκέφτηκα αλυσίδες λιανικής (Mediamarkt, κωτσόβολο κλπ) αλλά έχω την ανησυχία μήπως αυτοί κάνουν μια δική τους ακόμη πιο "εναλλακτική" διαχείριση πριν τα δώσουν στην Ανακύκλωση ΑΕ. Επειδή το κάνω για καλό δεν θέλω καμία αμφιβολία ότι θα καταλήξουν εκεί που πρέπει, αλλιώς τα πετάω και στον κάδο κάτω από το σπίτι μου. Έχει κανείς σχετική εμπειρία?
leftermann Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 δεν έχω εμπειρία, αλλά από ότι είδα ο κάδος ανακύκλωσης του mediamarkt τουλάχιστον είναι κάδος ίδιος με αυτούς που υπάρχουν στα σημεία που θέτει ο δήμος. Μιας εταιρείας δηλαδή, νομίζω Κωνσταντινίδης στην Θεσσαλονίκη, που συλλέγει και εκμεταλλεύεται τα υλικά. Τα σημεία (κάδοι) συλλογής του δήμου που ξέρω εγώ (σταυρούπολη, εύοσμος και αμπελόκηποι) είναι προσβάσιμα πρωινές ώρες.
arxaggelos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Είδα ότι κάνει την ίδια δουλειά και ο Μασούτης για την Ανακύκλωση ΑΕ, και ρώτησα κάτω από το σπίτι μου και είπαν ότι τα παίρνουν κανονικά (?!?) οπότε μάλλον θα τα δώσω εδώ.
VitamineQ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 δηλαδή δεν έρχονται απο τον δήμο σπίτι να τα πάρουν; έχω μια κουζίνα μια tv και ένα monitor και σκεφτόμουν να τους πάρω τηλ να έρθουν να τα πάρουν. πως θα τα κουβαλήσω εγώ εκεί; :s
De@th L0rd Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Και μετά λένε γιατί δε κάνουμε ανακύκλωση...Εκεί που μπορώ ανακυκλώνω χαρτί σε κάδο που βρίσκεται 1km από το σπίτι μου.Μπαταρίες στη σχολή μου.Για υπολογιστές,ηλεκτρονικά κτλ. τους κάλεσα 5 φορές δεν ήρθαν ούτε μια.Κι εγώ τα έδωσα στους γύφτους.
VitamineQ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 ... τραγικό... ελπίζω στον δήμο μου να είναι καλύτερα τα πράγματα
arxaggelos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δεν ξέρω αν προβλέπεται να έρθουν να τα πάρουν, πάντως είναι απαράδεκτο που δεν σήκωσε κανένας το τηλέφωνο του σημείου συλλογής. Αφού και ο κύριος που μίλησα με Αθήνα φάνηκε να γνωρίζει ότι κάτι δεν πάει καλά. Ευτυχώς δεν είναι ογκώδη αυτά που έχω οπότε τα παίρνει το σουπερμαρκετ από κάτω μου που συνεργάζονται. Ελπίζω να μην τα πετάξουν αυτοί μετά! Η άλλη λύση ήταν το mediamarkt που έχουν μεγάλο κοντέϊνερ της Ανακύκλωση ΑΕ και τα παίρνουν όλη μέρα (όχι μονο πρωί), από όσο ξέρω και τις ογκώδεις λευκές συσκευές, αλλά πάλι με το αμάξι έπρεπε να πάω. Κάδος για χαρτί ευτυχώς υπάρχει στα 50μ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.