Προς το περιεχόμενο

Τηλεοράσεις που παίζουν ταινίες από τη θύρα USB τους

george69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ευχαριστω για τις απαντήσεις. Ήταν χρήσιμες όλες. Μόνο ενα δεν κατάφερα. Αυτο με τους υποτιτλους τα έκανα utf-8,ISO-κάτι,τα μετέτρεψαν απο str σε sub και άλλες δυο μορφές,άλλαξα γραμματοσειρά μήπως είχε πρόβλημα αυτο,χρησιμοποίησα και ενα aviaddxsubs . Τίποτα δε κατάφερε να μη τα εμφανίζει κινεζικά.και η τηλεοραση δεν λέει πουθενά κάτι για κωδικοποίηση υποτιτλων.μονο λέει γλώσσα υποτιτλων κ έβαλα ελληνικά. Κάτι δε παει καλά κ σκέφτομαι να πάρω blubray 3d player για ταινίες 3d μπας κ μαζί με αυτές καταφέρω να παίξω κ αυτές απο το στικακι,αλλα κ πάλι δε θα ξέρω πριν το πάρω αν παιζει υποτιτλους .εμπλεξα με την κωλο lg . Τώρα εκτός των άλλων αν έχετε blubray 3d player και παιζει κανονικά υποτιτλους προτείνετε το μου αφού θα πάρω που θα πάρω να πάρω κάτι σίγουρο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ευχαριστω για τις απαντήσεις. Ήταν χρήσιμες όλες. Μόνο ενα δεν κατάφερα. Αυτο με τους υποτιτλους τα έκανα utf-8,ISO-κάτι,τα μετέτρεψαν απο str σε sub και άλλες δυο μορφές,άλλαξα γραμματοσειρά μήπως είχε πρόβλημα αυτο,χρησιμοποίησα και ενα aviaddxsubs . Τίποτα δε κατάφερε να μη τα εμφανίζει κινεζικά.και η τηλεοραση δεν λέει πουθενά κάτι για κωδικοποίηση υποτιτλων.μονο λέει γλώσσα υποτιτλων κ έβαλα ελληνικά. Κάτι δε παει καλά κ σκέφτομαι να πάρω blubray 3d player για ταινίες 3d μπας κ μαζί με αυτές καταφέρω να παίξω κ αυτές απο το στικακι,αλλα κ πάλι δε θα ξέρω πριν το πάρω αν παιζει υποτιτλους .εμπλεξα με την κωλο lg . Τώρα εκτός των άλλων αν έχετε blubray 3d player και παιζει κανονικά υποτιτλους προτείνετε το μου αφού θα πάρω που θα πάρω να πάρω κάτι σίγουρο.

Όπως ανέφερα και στο προηγούμενο μήνυμα, εάν έχεις ρυθμίσει τη γλώσσα του μενού στα αγγλικά, δεν παίζουν ρόλο οι υπόλοιπες ρυθμίσεις του γλωσσικού μενού, όπως ήχος, υπότιτλοι, και κείμενο. Πρέπει να ρυθμίσεις τη γλώσσα του μενού στα ελληνικά. Κατά πάσα πιθανότητα, εάν η γλώσσα του μενού είναι στα ελληνικά, τα αρχεία με κωδικοποίηση ANSI θα εμφανίζονται σωστά.

Όσον αφορά την κωδικοποίηση ANSI ή UTF-8, κατέβασε το Notepad++, ένα κορυφαίο και open source text editor, άνοιξε το αρχικό αρχείο υποτίτλων srt και όχι κάποιο που έχεις πειράξει, και δες κάτω δεξιά ποια κωδικοποίηση χρησιμοποιείται. Εάν είναι ANSI ή ISO 8859-7 ή Windows-1253, επίλεξε στο μενού Encoding την επιλογή Convert to UTF-8 και σώσε το αρχείο. Καλό είναι πριν την αλλαγή να παρατηρήσεις το μέγεθος του αρχικού αρχείου. Εάν είχε αρχική κωδικοποίηση ANSI, τότε μετά τη μετατροπή σε κωδικοποίηση UTF-8 θα πρέπει να αυξηθεί το μέγεθος του αρχείου. Προς επιβεβαίωση, κλείσε και ξανάνοιξε το αρχείο υποτίτλων να δεις κάτω δεξιά ποια κωδικοποίηση χρησιμοποιείται.

Στη μετατροπή από κωδικοποίηση ANSI σε UTF-8, θα πρέπει να λάβεις υπόψη εάν το αρχικό αρχείο ελληνικών υποτίτλων είχε κωδικοποίηση ISO 8859-7 ή Windows-1253 (υπάρχουν ελάχιστες διαφορές), ώστε να μετατραπούν σωστά όλοι οι χαρακτήρες, αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια που πρέπει να σε απασχολήσει αργότερα.

Καλημέρα. Σκέφτομαι αυτή  για το δωμάτιο ώστε να συνδέω και το λάπτοπ. Μήπως μπορεί να βγάλει άκρη κανείς αν παίζει ταινίες από το usb της; (Samsung)

• 1 μήνα μετά...

γεία σας και από μένα  έχω 37lg2000 και θέλω να κάνω  downgrade.....και ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.

πλέων  έχω frimware 3.55 και θελω να το κανω  στο 3.15,  προσπάθησα με το  menu-options

και με το Fav -7 times.....αλλά τίποτα. Έμπαινα συχνά και στα  secret menu  ok -remote control

και...menu romote control  και έβγαζε συχνά  μόνο  option tools 1.... πεδεύομαι σχεδόν  7 μήνες,

και κανένα αποτέλεσμα   τι πρέπει να κάνω αν σας είναι εύκολο?? :(

• 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΕΧΩ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΤV ΤΗΝ LG32LF2510 KAI EΧΕΙ FIRMWARE V.03.55.00
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ DVIX TAINIES ΜΕΣΩ ΤΟΥ USB ( ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ) ??
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

γεία σας και από μένα  έχω 37lg2000 και θέλω να κάνω  downgrade.....και ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.

πλέων  έχω frimware 3.55 και θελω να το κανω  στο 3.15,  προσπάθησα με το  menu-options

και με το Fav -7 times.....αλλά τίποτα. Έμπαινα συχνά και στα  secret menu  ok -remote control

και...menu romote control  και έβγαζε συχνά  μόνο  option tools 1.... πεδεύομαι σχεδόν  7 μήνες,

και κανένα αποτέλεσμα   τι πρέπει να κάνω αν σας είναι εύκολο?? :(

Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος νομισω οτι δεν μπορεις να κανεις downgrade, γιατι ο ξαδερφος μου ηθελε να κανει root την τηλεοραση του αλλα δεν μπορεσε διοτι δεν μπορουσε να κανει downgrade

προσφατα πηρα την 50ρα πανασονικ της προσφορας του γερμανου,μετα κοπων και βασανων επαιξα υποτιτλους(ιδιο ονομα,σε φακελο,ansi) οι οποιοι ειναι πολυ μικροια,αλλα οκ,βλεπονται.υπαρχει κατι που μπορει να κανει καποιος?

θα ηταν πολυ ωραιο,δε ξερω αν γινεται να παιζει bsplayer η τηλεοραση,που κανει τα παντα..

Εγω πηρα προσφατα μια Samsung Ue32F6100 και χτες δοκιμασα να βαλω ενα Usb με 3Δ ταινια αλλα μου ελεγε το αρχειο αυτο δεν υποστηρηζεται , υποψην το αρχειο ηταν MP4 και MKV  η αλλη ταινια , στο καπακι εβαλα αλλο USB με ταινια AVI επαιξε για 10-20 λεπτα και μετα σταματησε , ξερει κανεις τι μπορουμε να κανουμε;;

Αγόρασα μια lg smart tv hd αλλα εχω προβλημα με τους υποτιτλους μου τους εμφανιζει σε ελληνικα και μετα απο λιγο βγαζει κατι ακαταλαβιστηκα μηπως ξερει κανενας τι πρεπει να κανω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...