owned4 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Καλησπερα παιδια εχω και εγω μια sony bravia και θελω να δω ταινιες απο το στικακι μου,η τηλεοραση τις αναγνωριζει,παιζουν μια χαρα και ο ηχος και η εικονα,το προβλημα μου ειναι οτι δεν δειχνει τους υποτιτλους...ζητω απεγνωσμενα μια λυση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 υπαρχουν κ οι μετατροπεις παιδια, προγραμματα δλδ που μετατρεπουν τα αρχεια απο ενα φορματ σε αλλο για να παιζουν στις τηλεορασεις μας οσο για την σονυ απαντηση εδω: http://www.insomnia.gr/topic/318095-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7-%CE%B8%CF%8D%CF%81%CE%B1-usb-%CF%84%CE%BF/page-89?do=findComment&comment=53027359 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sthatz Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Παιδιά καλησπέρα, είμαι στην φάση να διαλέξω SAMSUNG/LG/Sony. Απ' όσα βλέπω η Sony είναι λίγο παράξενη στο θέμα media players. Για παράδειγμα, μέχρι 800 ευρώ ποιά θα προτείνατε για καλύτερο media player από usb? (46-47 inches preferrably) Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 χωρις να ξερω κ πολλα απο tv, ψηφιζω samsung λογω κ καλυτερης οθονης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sthatz Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 χωρις να ξερω κ πολλα απο tv, ψηφιζω samsung λογω κ καλυτερης οθονης Προσπαθώ να αντισταθώ σε sony και μάλον θα πάω σε samsung. Από εκπτώσεις λόγω mundial θα παίξει προσφορά σε 46-48 ίντσες ή μόνο σε μεγάλες (>50") Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Από εκπτώσεις λόγω mundial θα παίξει προσφορά σε 46-48 ίντσες ή μόνο σε μεγάλες (>50") Κάτσε να δούμε τις "προσφορές" πρώτα, γιατί η αύξηση της ζήτησης, μερικές φορές, έχει τα αντίθετα αποτελέσματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sthatz Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Για να δούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Η ελληνική εμπορική νοοτροπία, δυστυχώς, ακόμα καλά κρατεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mngplus Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Samsung από εμπειρία και λόγω καλύτερου μενού. Γούστα είναι αυτά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambda777 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Παιδιά εχω θέμα αν ξέρει κάποιος να απαντήσει θα εκτιμούσα πολύ το χρόνο του. Lg 47'' lb670v αυτη ειναι η τηλεόραση μου. Όταν βάζω ταινία απο φλασακι με ξεχωριστούς υποτιτλους με την ίδια ονομασία βέβαια αναπαράγει τη ταινία,αναγνωρίζει οτι έχει ελληνικούς υποτιτλους μεσα ο φάκελος τους αναπαράγει και αυτούς αλλα εμφανίζονται στα σαν κινεζικά. Ξέρει κάποιος τι μπορώ να κανω? Επίσης αν ξέρει κάποιος αν μπορώ να αλλάξω τα hz ? διότι στο οτε tv που εχω παιζει με 50hz και όταν βάζω ταινία blubray με 24 . Τι συμβαίνει? υποτιθέται οτι φτάνει 700. Και ποιες ρυθμίσεις θα με κάνουν να εχω την καλύτερη εικόνα? γτ όταν την είδα στην έκθεση η εικόνα ήταν σαν να είσαι μεσα απο κίνηση και τα λοιπά και στο σπιτι ειναι σαν μια απλή hd τηλεόραση. Αν έχετε χρόνο παρακαλώ απαντήσετε μου γτ είμαι σε αδιέξοδο .μολις έσκασα 700 και δε βλέπω να ειναι κάτι ιδιαίτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrykolakas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Για τους υπότιτλους ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/426772-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B9%CF%84%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-lght304su-home-cinema/?hl=%2B%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AD%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9 Αν δε βγάλεις άκρη εδώ, επίλεξε απ' την Εξελιγμένη Αναζήτηση (πάνω δεξιά) τα θέματα που έχουν τη λέξη Κινέζικοι στον τίτλο. Υπάρχουν καμιά 20αριά θέματα. Σίγουρα θα βγάλεις άκρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rnd Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Παιδιά εχω θέμα αν ξέρει κάποιος να απαντήσει θα εκτιμούσα πολύ το χρόνο του. Lg 47'' lb670v αυτη ειναι η τηλεόραση μου. Όταν βάζω ταινία απο φλασακι με ξεχωριστούς υποτιτλους με την ίδια ονομασία βέβαια αναπαράγει τη ταινία,αναγνωρίζει οτι έχει ελληνικούς υποτιτλους μεσα ο φάκελος τους αναπαράγει και αυτούς αλλα εμφανίζονται στα σαν κινεζικά. Ξέρει κάποιος τι μπορώ να κανω? Επίσης αν ξέρει κάποιος αν μπορώ να αλλάξω τα hz ? διότι στο οτε tv που εχω παιζει με 50hz και όταν βάζω ταινία blubray με 24 . Τι συμβαίνει? υποτιθέται οτι φτάνει 700. Και ποιες ρυθμίσεις θα με κάνουν να εχω την καλύτερη εικόνα? γτ όταν την είδα στην έκθεση η εικόνα ήταν σαν να είσαι μεσα απο κίνηση και τα λοιπά και στο σπιτι ειναι σαν μια απλή hd τηλεόραση. Αν έχετε χρόνο παρακαλώ απαντήσετε μου γτ είμαι σε αδιέξοδο .μολις έσκασα 700 και δε βλέπω να ειναι κάτι ιδιαίτερο. Δεν υπάρχουν 400-600-800-1000Hz και παραμύθια. Αυτό δεν το είχες καταλάβει ακόμα; Αυτά είναι κόλπα marketing. Το γνωρίζουν σχεδόν όλοι. Στις περισσότερες τηλεοράσεις το panel είναι συνήθως 50/60Hz, στις αρκετά καλές τηλεοράσεις 100/120Hz, και πολύ σπάνια σε πανάκριβες τηλεοράσεις πολλών χιλιάδων ευρώ 200/240Hz. Όσον αφορά τις πληροφορίες της τηλεόρασης ότι το τηλεοπτικό σήμα είναι 50Hz και οι ταινίες είναι 24Hz, αυτά είναι όπως ακριβώς πρέπει. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημά σου με αυτό. Είναι τα Hz του σήματος της πηγής και προφανώς δεν μπορούν να αλλάξουν, αφού έτσι είναι διαμορφωμένο το σήμα που προβάλλεις. Από εκεί και πέρα, πρέπει να είσαι και χαρούμενος εάν η τηλεόρασή σου υποστηρίζει προβολή native 24Hz, ώστε να βλέπεις τις ταινίες όπως ακριβώς έχουν δημιουργηθεί. Όσον αφορά τους υποτίτλους που εμφανίζονται στα κινέζικα, έτσι προβλέπεται αφού προφανώς το αρχείο έχει κωδικοποίηση ANSI. Για να τους δεις στα ελληνικά, πρέπει να τους ανοίξεις στον υπολογιστή με έναν text editor και να τους σώσεις σε κωδικοποίηση UTF-8 και όχι ANSI. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikS Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Όσον αφορά τους υποτίτλους που εμφανίζονται στα κινέζικα, έτσι προβλέπεται αφού προφανώς το αρχείο έχει κωδικοποίηση ANSI. Για να τους δεις στα ελληνικά, πρέπει να τους ανοίξεις στον υπολογιστή με έναν text editor και να τους σώσεις σε κωδικοποίηση UTF-8 και όχι ANSI. Μην είναι το ανάποδο? (Τουλάχιστον ο δικός μου εξωτ. αποκωδικοποιητής τους θέλει σε ansi) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rnd Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μην είναι το ανάποδο? (Τουλάχιστον ο δικός μου εξωτ. αποκωδικοποιητής τους θέλει σε ansi) Το firmware του δικού σου εξωτερικού αποκωδικοποιητή μπορεί να μην υποστηρίζει κωδικοποίηση UTF-8, ή να έκανες κάποιο λάθος στην κωδικοποίηση. Εάν, όμως, στην περίπτωσή σου, αλλάξεις τη γλώσσα του μενού στα αγγλικά, τι γίνεται άραγε με την κωδικοποίηση ANSI; Έχω μεταξύ άλλων ένα LG TV/Monitor και έναν εξωτερικό αποκωδικοποιητή Ferguson Ariva T650i. Και οι δύο συσκευές έχουν ακριβώς την ίδια συμπεριφορά. Όταν το αρχείο ελληνικών υποτίτλων έχει κωδικοποίηση ANSI (ISO-8859-7), και όταν το μενού είναι ρυθμισμένο στην ελληνική γλώσσα, οι υπότιτλοι εμφανίζονται στα ελληνικά, όταν όμως το μενού είναι ρυθμισμένο στην αγγλική γλώσσα, οι υπότιτλοι εμφανίζονται με λατινικούς χαρακτήρες (ISO-8859-1), ακόμα και εάν όλες οι άλλες ρυθμίσεις του γλωσσικού μενού, όπως ήχος, υπότιτλοι, και κείμενο, είναι ρυθμισμένες στα ελληνικά. Όταν το αρχείο ελληνικών υποτίτλων έχει κωδικοποίηση UTF-8, οι υπότιτλοι εμφανίζονται πάντα στα ελληνικά, ανεξαρτήτως της ρύθμισης της γλώσσας του μενού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Παιδιά εχω θέμα αν ξέρει κάποιος να απαντήσει θα εκτιμούσα πολύ το χρόνο του. Lg 47'' lb670v αυτη ειναι η τηλεόραση μου. Όταν βάζω ταινία απο φλασακι με ξεχωριστούς υποτιτλους με την ίδια ονομασία βέβαια αναπαράγει τη ταινία,αναγνωρίζει οτι έχει ελληνικούς υποτιτλους μεσα ο φάκελος τους αναπαράγει και αυτούς αλλα εμφανίζονται στα σαν κινεζικά. Ξέρει κάποιος τι μπορώ να κανω? Επίσης αν ξέρει κάποιος αν μπορώ να αλλάξω τα hz ? διότι στο οτε tv που εχω παιζει με 50hz και όταν βάζω ταινία blubray με 24 . Τι συμβαίνει? υποτιθέται οτι φτάνει 700. Και ποιες ρυθμίσεις θα με κάνουν να εχω την καλύτερη εικόνα? γτ όταν την είδα στην έκθεση η εικόνα ήταν σαν να είσαι μεσα απο κίνηση και τα λοιπά και στο σπιτι ειναι σαν μια απλή hd τηλεόραση. Αν έχετε χρόνο παρακαλώ απαντήσετε μου γτ είμαι σε αδιέξοδο .μολις έσκασα 700 και δε βλέπω να ειναι κάτι ιδιαίτερο. τα 24hz για ταινιες ειναι το ιδανικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα