Προς το περιεχόμενο

Τηλεοράσεις που παίζουν ταινίες από τη θύρα USB τους

george69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ στην θέση σου θα προτιμούσα εξωτερικό με δική του τροφοδοσία.

Έχω tv μοντέλο samsung της σειράς c και μέχρι και 2TB σκληρό που του έχω βάλει, δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.

Κατά την γνώμη μου, καλό είναι να μην τον έχεις συνέχεια συνδεδεμένο εν λειτουργία όταν παίζει η τηλεόραση, αν δεν τον χρησιμοποιείς.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Άρα να υποθέσω ότι ο σκληρός μέχρι 2ΤΒ είναι και αυτός με δική του τροφοδοσία?

Η θύρα όμως με τη σήμανση USB HDD λογικά πρέπει να δίνει περισσότερο ρεύμα από την απλή που αναγράφει μόνο USB.

Έτσι δεν είναι? 

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Εχω μια lg μοντελο δεν θυμαμαι να σας πω,αν ειναι σημαντικο θα το γραψω οταν παω σπιτι...Εβαλα να δω μια ταινια μεσω usb εκανα ενσωματωση με το aviadxsub anyway οι υποτιτλοι εμφανιζονται κανονικα αλλα ειναι λιγο πιο κατω απο το κεντρο της tv δεν ειναι εκει που πρεπει να ειναι δλδ κατω κατω στην εικονα...Ξερετε πως μπορω να το φτιαξω?

Εγώ πάντως Sony δεν θά'παιρνα ποτέ, γιατί τις θεωρώ υπερεκτιμημένες και επίσης θεωρώ ότι κοροιδεύουν τον κόσμο!! (για να πουλάνε τα players τους πιστεύω..)

Σου λένε ότι από το USB μπορείς να δεις πέρα από φωτογραφίες και μουσική ΚΑΙ βίντεο, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΝ (οι αθεόφοβοι..) ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΟΡΦΗΣ Mpeg-1 (ούτε καν DivX δεν υποστηρίζει!!), δηλαδή Α Χ Ρ Η Σ Τ Ο!!!!

Το ΠΑΡΑΠΑΝΩ απόσπασμα είναι και ο λόγος που σταμάτησα να πληροφορούμαι από τα forum του insomnia. Ο κάθε ημιμαθής γράφει και επηρεάζει και αισθάνεται "καμπόσος".

Α Χ Ρ Η Σ Τ Ο φίλε μου είναι το μυαλό σου και αυτά που γράφεις. Το τι παίζει και τι όχι ο media player της Sony αναγράφεται και στο επίσημο manual της εταιρείας (και μην παρσπληροφορείς ότι παίζει μόνο mpeg1). Σου τα λέω σαν κάτοχος μίας 46HX750. Έκανα την επιλογή μου για να έχω τέλεια εικόνα και tv που θα κρατήσει χρόνια και στον αντίποδα θα πληρώσω ένα media player και γυαλιά 3D. ΝΑΙ δεν παίζει κάποια αρχεία πχ MKV και ήχο dts αλλά η εικόνα 2d που σου δίνει είναι ανώτερη όλων της ίδια κατηγορίας...

Sent from my iPhone using Insomnia

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση θέλω να κάνω. έχω τη SAMSUNG UE46D7000 και προσπαθώ να κάνω ενημέρωση λογισμικού απο το στικάκι αλλα δεν μου το αναγνωρίζει μπορεί καποιος να με βοηθήσει να μου πεί τι φταίει? Ευχαριστώ!

Έχεις δοκιμάσει μ' άλλο στικάκι, μήπως αυτό έχει πρόβλημα;

Έχεις ξανακάνει αναβάθμιση στην τηλεόρασή σου; Μήπως έχεις το τελευταίο firmware; (πολλές ερωτήσεις, ε; )

προκειται να παρω αυτην την τηλεοραση εντος ημερων

http://www.skroutz.gr/s/2314587/LG-42LM640S.html

ποια αρχει υποστιριζει η τηλεοραση μεσω usb? ξερει κανεις να μου πει

με σιγουρια;

προκειται να παρω αυτην την τηλεοραση εντος ημερων<br><a href="http://www.skroutz.gr/s/2314587/LG-42LM640S.html">http://www.skroutz.gr/s/2314587/LG-42LM640S.html</a><br><br>ποια αρχει υποστιριζει η τηλεοραση μεσω usb? ξερει κανεις να μου πει<br>με σιγουρια;

Παίζει τα πάντα. Έχω την 620.

Αποστολή από το GT-S5360 με τη χρήση Insomnia App

Η LG απ' την σειρά 620 και μετά, που λέει και ο φίλος cabdik, έχει αναβαθμίσει τους media player της.

Και πριν έπαιζε αρχεία mkv με ξεχωριστούς υπότιτλους. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν έκανε αναπαραγωγή DTS.

Τώρα, απ' ότι λένε οι κάτοχοι, αυτό το θέμα έχει λυθεί.

ναι.., και με DTS ηχο..!

σιγουρα;γτ το λεω αυτο;;

γτ σε καποιες 3d ταινιες χρηστες αναφερουν πως επειδη η ταινια ειναι dts

δν εχουν ουτε ηχο αλλα ουτε 3d και τυγχαινει να χουν lg :S

Εχει αλλαξει δλδ μου λες και θα το υποστιριζει;

μην τν παρω και κατσω με τον πασαλο στο χερι...:/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...