Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας. Έχω μια samsung le 32b459c4w. Μπορώ να την κάνω να παίξει ταινίες από usb; Αν κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικό με το θέμα, ας απαντήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Μήπως το μοντέλο είναι το b450; Απ' ότι είδα δεν παίζει ταινίες απ' το usb.

Ίσως, μόνο αν την συνδυάσεις μ' ένα εξωτερικό media player.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο, είανι b450. Ρωτάω γιατί και άλλα μοντέλα θεωρητικά δεν παίζουν, αλλά διάβασα ότι υπάρχει η δυνατότητα να παίξουν με κάποιες αλλαγές στο τεχνικό τους μενού.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

γεια σας.Εχω μια τηλεοραση lg 19ld350 και την χακαρα για να παιζει ταινιες απο το usb. το προβλημα μου ειναι οτι δεν με βγαζει υποτιτλους.εχω δοκιμαση 3 ταινιες με ενσωματομενους υποτιτλους,τα αρχεια ειναι mkv αυτο το προβλημα λυνεται,

Δημοσ.

Το manual είναι για κλάμματα. Στα specs το μόνο που αναφέρει είναι:

Υποψιάζομαι οτι θα αδυνατει να παιξει αρχεια που δεν εχουν καταληξη avi ή εστω divx και υποψιαζομαι ακομα περισσοτερο πως θα ειναι σαν το sony dvd recorder που εχω που κι εγω δεν ειχα καταφερει να παιξω καποιο 720p βιντεο σε avi container. Τα οποια εκεινη την εποχη βεβαια τα επαιζα μεσω dvd γιατι δεν υποστηριζει αναπραγωγη απο USB

Δημοσ.

Δηλαδή να μπορείς να μπαίνεις μέσω της τηλεόρασης σε όλες τις ιστοσελίδες, ωσάν να ήταν Η/Υ. (και όχι μόνο YouTube, Picasa κλπ.). ΠΑΝΤΟΥ!!!

Με αυτό φίλε μου διαφωνώ. Προσωπικά δεν έχω καν facebook δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ skype κλπ κλπ. Ασχολούμαι με ηλεκτρονικούς υπολογιστές αλλά μόνο για τη δουλειά μου και gaming/torrents και ανά τριετία/τετραετία ανανεώνω τον υπολογιστή μου με σχεδόν ότι καλύτερο κυκλοφορεί.

Για εμένα η τηλεόραση είναι τηλεόραση και μόνο τηλεόραση και δεν θέλω να είναι περισσότερο. Για internet έχω το pc μου και το laptop μου που κάνουν μια χαρά οτιδήποτε χρειαστώ.

Ο μοναδικός λόγος που θα μπορούσα να μπω στην λογική των smart tv είναι επειδή μιλάμε για μια διαφορά 130-150 ευρώ περίπου στην τιμή σε σχέση με τις νορμαλ τηλεοράσεις (ας πάει και το παλιάμπελο που λέμε μήποως και χρειαστεί) αλλά πραγματικά η τεχνολογία εξαρτάται καθαρά από την προσωπική χρήση του καθενός και τις ανάγκες μας.

Λεπτές, πλασμα hd κλπ κλπ ανά μερικά χρόνια οι εταιρείες προωθούν ένα trend ώστε να αλλάζουμε τηλεοράσεις και ειδκά τα τελευταία χρόνια αυτό γίνεται με ραγδαίους ρυθμούς.

Δυο ωραία άρθρα για το θέμα

http://www.techdirt....mart-idea.shtml

http://www.wired.com...rt-tv-casualty/

Δεν διαφωνώ μαζί σου απλά οι ανάγκες του καθενός μας είναι διαφορετικές και οι αγορές μας προσαρμοσμένες σε αυτές

Δημοσ.

lg 42LH5000

αγορασμένη ενάμιση χρόνο στο σπίτι του πατέρα μου,

χθες πήρα χαμπάρι ότι έχει θύρα usb .

παίζει σίγουρα μέχρι και ματρόσκες που έτυχε να έχω μαζί μου,

αλλά δεν κάνει downmix τα 5.1

λογικά αφορά όλη τη σειρά **LH5*** μιας και το εγχειρίδιο είναι κοινό για τη σειρά

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα ξερει καποιος αν μπoρω να δω ταινιες στην 42LG6000 Scarlet μεσω USB και πως; Θελει αναβαθμιση firmware εχω το 3.47 εκτος και αν γινετε να συνδεσω τον σκληρο με το PS3 για να δω ταινιες δεν ξερω αν δουλεψει κι αυτο!! :whistle:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παίδες βρήκα μια λύση στο πρόβλημα που πολλές φορές γινόταν όταν άλλαζα με το μοντέλο, άλλαζε και το χρώμα του μενού και το ήχου σε μια μπάρα αντί κύκλο, και το χρώμα του μενού σε μπλε, ο τρόπος είναι ο εξής:

Go into Service Settings. You dont need to change modell from Ub7000 to Ub6000,  then enter Controll - Sub Option - UI Color.
Change setting to RED Now both your menu and volume knob will be back to normal again. You can also chose blue, but i like the red color on the menus best Cheers

επιλέξτε το red για να επανέρθει το μαύρο χρώμα στο μενού.

Φίλε μου, μπράβο! Η πληροφορία σου είναι χρησιμότατη!
Θα βοηθήσει πολλούς που είναι κάτοχοι της Β6000.
Θα την προσθέσω στο αρχικό topic αμέσως! ;)

---------- Προσθήκη στις 11:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:26 ----------

Λοιπόν φίλοι μου, όσον αφορά το ξεκλείδωμα της Samsung Β6000 (χάρη στο φίλο Loser) έψαξα το θέμα πιό διεξοδικά στο διαδίκτυο και ανακάλυψα ενδιαφέροντα πράγματα.
Οι κάτοχοι της Samsung Β6000 μπορούν να βρουν
περισσότερες λεπτομέρειες εδώ ;)

Δημοσ.

Καλησπέρες :)

Έχω ένα φίλο που έχει την Samsung EU46D6500. (Αν και δεν βρήκα το μοντέλο Ελλάδα)

Ενώ παίζει με υπότιτλους κανονικά από USB, από Ethernet δεν του δίνει επιλογή.

Ξέρει κανείς κάτι ;

Ευχαριστώ :)

Δημοσ.

Γεια σας παιδια
Εχω μια LG τηλεοραση και θελω να παιζξω ταινειες μεσω usb στην τηλεοραση αλλα δν γινεται.
Δεν βλεπει τους υποτιτλους καν στο φακελο και οταν τους ενσωματωσα και παλι δεν τους επαιζε.
Τι μπορω να κανω?

Δημοσ.

Καλή χρονιά σε όλους!

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με τη τηλεόραση Samsung LE32D550    (http://www.samsung.com/gr/support/model/LE32D550K1WXXH )

Με το usb στικάκι παίζει τα πάντα χωρίς πρόβλημα. Θα ήθελα να συνδέσω ένα εξωτερικό σκληρό στην ειδική θύρα usb της τηλεόρασης (έχει την ένδειξη USB HDD). Σκέφτομαι να αγοράσω ένα εξωτερικό σκληρό usb 2,5'' χωρίς εξωτερική τροφοδοσία ρεύματος. Υπάρχει κάποιος περιορισμός όσον αφορά τη χωρητικότητα, το μέγεθος του δίσκου (λέω για 500GB έως 1TB)? Επίσης θα ήθελα να ξέρω αν μπορώ να τον αφήνω συνέχεια συνδεδεμένο στη τηλεόραση όπως κάνω και τώρα με το απλό usb στικάκι. Υπάρχει κάποιος που να έχει κάτι δοκιμασμένο πάνω σε αυτό το μοντέλο τηλεόρασης?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...