alekasas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 κι ομως φιλε μου παιζει κανονικα το εφτιαξα μπαινεις στο κρυφο μενου και αλαζεις το μοντλο σε 5800. λοιπον. πατας κατα ακολουθια info menu mute power. ενω ειναι ειναι κλειστη η τν και σε βγαζει στο κρυφο μενου, εκει το μονο που κανεις αλαζεις το μοντελο της τν σε 5800, και ειστε ετοιμη ελπιζω να βοηθησα και αλους με το ιδιο προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Μπράβο σου που το έψαξες λίγο παραπάνω. Καλές θεάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppap2 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) καλησπέρα έχω την samsung UE40D6000 βλέπω μόνο από φλασάκι και σκληρό δίσκο ταινίες Α_δεν αναγνωρίζει όλες τις ταινίες του σκληρού δίσκου όταν τον συνδέω..μήπως επειδή είναι παραφορτωμένος; πχ μια που είναι 2giga δεν την αναγνωρίζει μέσα από το σκληρό ενώ στο φλασάκι τη διαβάζει κανονικά. και διαβάζει και όλες τις 3D που μπορεί κάποιες να είναι και 8-9giga Β_πρέπει να κατεβάζω μόνο όσες λένε SBS?γιατί οι επιλογές στο 3D είναι μόνο αν η εικόνα είναι πάνω κάτω ή αριστερά δεξιά...κατέβασα μια που έλεγε anaglyph. υπάρχει περίπτωση να μπορώ να τη δω;; Γ_έγω αγοράσει τα κανονικά γυαλιά της samsung αλλά αν διάβασα καλά μπορώ να δω και με απλά γυαλιά που δίνουν στο cinema? Δ_τυχαίνει να βάζω το φλασάκι να διαβάσει μια ταινία (πχ mkv) και ενώ διαβάζει τέτοια αρχεία βγάζει μήνυμα μη υποστηριζόμενο codec video και δε δείχνει τίποτα ούτε εικόνα ούτε ήχο δε το παίζει και πηγαίνει στο επόμενο αρχείο. τι φτάει; πως μπορώ να καταλάβω; βρήκα και τα χαρακτηριστικά της ταινίας είναι τα εξής: Video Stream Codec: H264 - MPEG-4 AVC (part 10) (avc1) Resolution: 1920x1080 Frame Rate: 47.952431 Audio Stream Codec: A52 Audio (aka AC3) (a52) Language: English Channels: Stereo Sample Rate: 44100 Hz Bitrate: 64 kb/s Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2012 από ppap2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) O media player της τηλεόρασης δεν αναγνωρίζει όλες τις ταινίες. Και η δική μου τηλεόραση (Samsung επίσης, άλλο μοντέλο) το κάνει αυτό. Σε ένα άλλο φορουμ αναφέρεται αυτό: Στα .mkv δεν παίζει αυτά που έχουν header compression (αναμενόμενο αφού κι ένα tuner/media player που έχω εγώ, κάνει το ίδιο, όπως πολλά άλλα). Λύση εύκολη σχετικά με το πρόγραμμα mkvmerge στο PC ώστε να γίνει remux η ταινία χωρίς το header compression, αφού πρώτα έχουμε ελέγξει το αρχείο με to mediainfo. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2012 από kostas_dr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daxakas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 .ts αρχεια διαβαζει ο ενσωματωμενος media player των τιβι? Ψαχνω τιβι να αγορασω και αναρωτιεμαι αν γραφω απο την τιβι (σε ts μεσω αποκωδικοποιητη) θα μπορω να τα βλεπω μεσω της τηλεόρασης . Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kritikos t Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Παιδια δεν ξερω απο αυτα αλλα εχω μια τv LG 32L H2000 μπορω να κανω κατι και να βλεπω ταινιες μεσω usb ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oxirefousti Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδιά. Έχω αγοράσει μια f&u dv3t τηλεόραση με θύρες USB. Το πρόβλημα είναι ότι οι Υποτιτλοι βγαίνουν κινεζικά. Να σημειώσω ότι ότι ρύθμιση εχει η τηλεόραση που να λέει για υποτιτλους και γλώσσα είναι γυρισμένη σε ελληνικά. Έχω δοκιμάσει να μετατρέψω τα αρχεία srt απο ANSI σε utf, UTF8, Unicode και ότι άλλο υπάρχει αλλά τζίφος. Ίσα ίσα μόλις τα αλλάζω γίνονται πιο "hardcore" κινεζικα (περισσότερες παυλες και u με δυαλιτικα). Βοηθήστε please για να μη με κάνετε να αναφώνησω ότι λέει το nickname μου. Δεν παιζει μια για άλλη αγορά. Please μη μου πείτε ότι έπαιξα και έχασα. Σημαντική σημείωση; Μόλις πριν έναν μήνα Υποτιτλοι παίζανε κανονικα. Μαζί με κάποια κανάλια που ξε-ρυθμιστηκαν ... Ήρθαν και οι κινέζοι!!!!!!! (το αναφέρω για να ξέρετε ότι έπαιζε srt αρχεία .... Έστω και για λίγο) Καμια σκέψη???? Ευχαριστώ εκ των προτερων Επεξ/σία 1 Απριλίου 2012 από oxirefousti Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oxirefousti Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xanoutas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Έχω την LG 42LF2510.Ξέρετε αν μπορώ να επιλέξω το αρχείο των υποτίτλων όταν παίζει μια ταινία; Δοκίμασα να βάλω και την ταινία και τους υπότιτλους με το ίδιο όνομα αλλά δεν τους εμφανίζει!Δοκίμασα .srt,.sub,.ssa χωρίς αποτέλεσμα! Μήπως εμφανίζει μόνο τους ενσωματωμένους υπότιτλους; Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2012 από xanoutas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) O media player της τηλεόρασης δεν αναγνωρίζει όλες τις ταινίες. Και η δική μου τηλεόραση (Samsung επίσης, άλλο μοντέλο) το κάνει αυτό. Σε ένα άλλο φορουμ αναφέρεται αυτό: Στα .mkv δεν παίζει αυτά που έχουν header compression (αναμενόμενο αφού κι ένα tuner/media player που έχω εγώ, κάνει το ίδιο, όπως πολλά άλλα). Λύση εύκολη σχετικά με το πρόγραμμα mkvmerge στο PC ώστε να γίνει remux η ταινία χωρίς το header compression, αφού πρώτα έχουμε ελέγξει το αρχείο με to mediainfo. μπραβο φιλε μου! και ελεγα τι στο καλο επαθαν τελευταια τα mkv Και δεν παιζουν... παρτε και εναν οδηγο λοιπον http://www.noblemd.info/index.php?option=com_content&view=article&id=21&Itemid=24 το μονο που μενει τωρα να λυσω ειναι πως μπορει η TV να παιζει τους υποτιτλους μεσα απ' το mkv τωρα απλα τους κανω extract σαν ξεχωριστο sub Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2012 από pcos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george69 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Σήμερα όποιος προτίθεται να αγοράσει καινούρια τηλεόραση (...υπάρχουν ακόμα τέτοιοι; με τέτοια κρίση και αφραγκία, να απαιτεί, να γνωρίζει τα εξής... Επειδή οι σύγχρονες τηλεοράσεις δεν είναι μόνο "για να... βλέπει η γιαγιά μας τα τούρκικα σήριαλ", ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, πέρα από τα καθαρά τεχνικά στοιχεία, περί της ποιότητας της εικόνας (local dimming, Hz κλπ.) θα πρέπει: 1. Η τηλεόραση που θα αγοράσει να έχει πλήρες WEB BROUSER! Δηλαδή να μπορείς να μπαίνεις μέσω της τηλεόρασης σε όλες τις ιστοσελίδες, ωσάν να ήταν Η/Υ. (και όχι μόνο YouTube, Picasa κλπ.). ΠΑΝΤΟΥ!!! 2. Ο Media Player της τηλεόρασης που πρόκειται να αγοράσει, να υποστηρίζει όσο το δυνατόν περισσότερα αρχεία βίντεο (avi, mkv, flv, mp4, mpeg, vob.....κλπ. κλπ.) ΚΑΙ ΗΧΟΥ (AC3, DTS, DD κλπ.) και να υποστηρίζει ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ!!!!!!!! (Να μην φανεί ότι κάνω διαφήμιση, αλλά από τις λίγες τηλεοράσεις που τα Media Player τους υποστηρίζουν ελληνικούς υπότιτλους, είναι της Samsung και της LG). Προσέξτε τα αυτά, για να μην μετανιώσετε!!! Μην τρώτε το παραμύθι του πωλητή περί... "ναι, αλλά αυτή έχει "ασύγκριτα" καλύτερη ποιότητα εικόνας...", που δεν την έχει (όλες οι οθόνες έχουν λίγο πολύ σχετικά χαρακτηριστικά...). Αυτά φίλοι μου ΚΑΙ ΙΝΤΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΙΝΤΣΕΣ... από 46'' και πάνω για αποστάσεις άνω των 3 μέτρων θέασης!!! Θα με θυμηθείτε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickts1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Είμαι απόλυτα σύμφωνος με αυτά που λες, αλλά για να τα εχεις όλα αυτά θες μπάτζετ από 600-700 και πανω... Μετά αρχίζουν οι συμβιβασμοί... Εγω προσωπικά θέτω ως προτεραιότητα το πλήρες media player. Οι δυνατότητες σύνδεσης στο ιντερνετ είναι ακόμη σε αρχικό στάδιο και στο τέλος-τέλος κάθε σπίτι έχει ένα pc για αυτό. Just my opinion though... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadp Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Υπάρχουν ωραίες εκπομπές πλέον στο διαδίκτυο και φυσικά πολλά βιντεάκια στο youtube που αξίζει να δει κανείς. Αν το κάνει η τηλεόραση χωρίς να συνδέεις κάτι άλλο, είναι καλύτερα, αλλά έως πότε η συσκευή μας θα παίρνει αναβαθμίσεις για να υποστηρίζει νέα φορμά για ταινίες, πρότυπα ιστοσελίδων κλπ; Μήπως είναι τελικά καλύτερη η λύση του HTPC πολύ μικρών διαστάσεων, κόστους και κατανάλωσης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Ή αυτό, ή η αγορά ενός πολύ καλού εξωτερικού media player. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Kαλησπέρα. Σε υποκατάστημα της εταιρείας που εργάζομαι, υπάρχει μία BX300 στην οποία θα πρέπει να παίξουμε ένα promo video από USB stick. Το video το έχω δημιουργήσει μέσω Avisynth και το κωδικοποιώ σε 1080p H.264 MP4 με το πρόγραμμα MeGUI. Σε μία άλλη TV που δοκίμασα (Samsung FullHD), το 1080p video έπαιξε άψογα. Με τη Sony όμως δε στάθηκα και τόσο τυχερός. Δεν έπαιξε ούτε μία 720p εκδοχή του MP4 που προετοίμασα, παρ' ο,τι περίμενα ότι εκεί δε θα είχε πρόβλημα. Μόνο XviD AVI 720x480 κατάφερα να παίξω. Ίσως είναι θέμα ρυθμίσεων που χρησιμοποιώ κατά την κωδικοποίηση και δεν φταίει μόνο η ανάλυση. Υπάρχει κάποιος φίλος που να έχει την BX300 και να την χρησιμοποιεί τακτικά ως media player (με videos που βρίσκει έτοιμα ή τα κωδικοποιεί ο ίδιος), για να με συμβουλέψει για τη μέγιστη ανάλυση που υποστηρίζει η TV και με τί ρυθμίσεις/codecs; Επίσης, ένα δεύτερο ερώτημα: μπορεί η BX300 (ή άλλες Bravia της ίδιας περιόδου - 2010) να παίξει ένα βιντεάκι σε «λούπα»/repeat; Γιατί αν όχι, φοβάμαι πως θα πρέπει να καταφύγω σε «ποντιακή» μέθοδο, δηλαδή να φτιάξω χειροκίνητα τη λούπα κατά την κωδικοποίηση, καταλήγοντας σε πολλών Megabytes ή και μερικών Gigabytes αρχείο, λύση όχι βέλτιστη δηλαδή. Ευχαριστώ προκαταβολικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα