Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν.. να μοιραστω και εγω την εμπειρία μου.. απο το "ξεκλείδωμα" μιας LG 32ld550 με τη βοηθεια ενος Universal remote control Silvercrest (αυτό που πουλάν στα LIDL γύρω στα 9 euro).

1)Σετάρουμε το τηλεχειριστήριο με κωδικό 5147.

2)Ανοιγουμε τη τηλεοραση και πατώντας το κουμπί ελέγχου της έντασης (VOLUME) , εμφανίζεται το πεδίο που δίνουμε τον κωδικό 0413 (απο το remote της τηλεόρασης).

3)Στο μενού που ανοιξε πηγαίνουμε στο TOOL OPTION 3 και Ρυθμίζουμε --> DIVX 1

Kλείστε και ανοίξτε την τηλεόραση.. είστε έτοιμοι... καλη διασκέδαση ..!!

Καταρχήν σε ευχαριστώ και δεύτερον να πω ότι δούλεψε και για την 42ld420.... :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλή χρονιά σε όλους!

Έχω τη Philips 42PFL3506. Από USB διαβάζει φλασάκια μόνο, σε FAT ή FAT32. Έναν εξωτερικό σκληρό που δοκίμασα δεν τον αναγνωρίζει (2.5" χωρίς ξεχωριστή τροφοδοσία). Αν και με τον περιορισμό των 4 GB του FAT32, ίσως δεν έχει και πολύ νόημα η υποστήριξη σκληρού δίσκου. Παίζει avi και mkv ως 1080 και ελληνικούς srt υπότιτλους.

Μήπως υπάρχει κάποιο firmware που να προσθέτει υποστήριξη NTFS; Γιατί HD, mkv και FAT32, δεν κολλάνε με τίποτα, στο δικό μου μυαλό τουλάχιστον :) Τα πιο πολλά HD αρχεία που έχω είναι αρκετά πάνω από 4GB. Τι άλλη λύση έχω να τα δω, χωρίς κάποια χρονοβόρα διαδικασία; Να τα σπάσω κάπως σε μικρότερα αρχεία;

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από yyyy
Δημοσ.

Έχω την SAMSUNG LE26C450 και έχει τρομερό media player παίζει τα πάντα, αλλά έχω ένα πρόβλημα ξαφνικά άρχισε να μη μου εμφανίζει τους ενσωματωμένους υπότιτλους, ενω στους ξεχωριστούς όλα καλά. έκανα και update firmware αλλά τίποτα.

καμιά λύση;

Δημοσ.

Καλημερα ! Που μπορω να βρω για την SAMSUNG SM-T22A300 τι τυπους αρχειων παιζει απο το usb media player της?

Εχω γρατσανισει τον κοσμο :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω μόνο Photos/Music http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/201108/20110809083508605/BN46-00161A-Eng.pdf

Το αναφέρει και εδώ http://www.samsung.com/fr/consumer/it/monitors/monitor-with-tv-tuner/LT22A300EW/EN-spec

Caractéristique générale

ConnectShare™ (USB2.0): JPEG / MP3

Επεξ/σία από guido
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταρχήν σε ευχαριστώ και δεύτερον να πω ότι δούλεψε και για την 42ld420.... :)

δουλεύει και σε 50PV350

μπορούμε να βρούμε κάπου κάποιο οδηγό στο τι κάνει κάθε option στο service menu ?

Επεξ/σία από Bizniz
Δημοσ.

Δεν αγοράζεις καλύτερα κάποιο media player τύπου WD Live, να ξεμπερδεύεις;

Αυτήν την εποχή δεν υπάρχει καμία δυνατότητα για άλλες αγορές!

Ό,τι κάνω με τον υπάρχοντα εξοπλισμό ;)

Καμιά ιδέα κανείς;

Ευχαριστώ!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια καλησπερα και απο μενα! Χρειαζομαι την βοηθεια σας καθως σαν κοπελα και εγω δεν γνωριζω και πολλα πολλα :)

Μόλις αγόρασα την τηλεόραση Toshiba LV 833 G και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Ενώ τοποθετώ σε usb stick μια ταινια και τους υποτιτλους της (σε μορφη .srt) και το συνδεω με την τηλεοραση μέσω της θυρας που εχει, δεν μου τους αναγνωριζει με αποτελεσμα αντι για γραμματα να εμφανιζονται στιγματα στιξης. Το αρχειο AVI και SRT ειναι με την ιδια ονομασια. Στο menu της τηλεορασης δεν μπορω να βρω κατι αλλο εκτος απο την ενεργοποιηση/απενεργοποιηση των υποτιτλων. Επιπλέον οι ρυθμισεις της γλωσσας ειναι Ελληνικα.

Επισης, γιατι δεν μπορω να βρω πουθενα ενα manual?! Αυτο που ειχε μεσα στην συσκευασια ηταν για κυρια εγκατασταση χωρις λεπτομερειες.

Καθε βοηθεια σας θα εκτιμηθει!

Επεξ/σία από iren_af
Δημοσ.

Έχω μια Samsung led tv και βάζω ταινίες σε usb τις παίζει κανονικά απλα στο τέλος κολλάει πάντα σε όλες τις ταινίες

Ξέρει κάποιος γιατι μπορει να συμβαίνει αυτο;

Ευχαριστω

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Έχω μια Samsung led tv και βάζω ταινίες σε usb τις παίζει κανονικά απλα στο τέλος κολλάει πάντα σε όλες τις ταινίες

Ξέρει κάποιος γιατι μπορει να συμβαίνει αυτο;

Ευχαριστω

Sent from my iPhone using Insomnia

κανεις ρε παιδια?
Δημοσ.

Οι ταινίες τι φορματ είναι; Αν είναι mp4 στην δική μου Samsung δεν τις αναπαράγει μέχρι το τέλος (κάποιες ναι, αλλά τις περισσότερες όχι). Δεν γνωρίζω τον λόγο.

Με avi δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, αλλά και κάποια αρχεία mkv δεν τα αναγνωρίζει.

Προσωπικά όλα αυτά τα παίζω μέσω του WD Live.

Τα αρχεία δεν είναι προβληματικά και στον υπολογιστή παίζουν κανονικά.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους

Εχω μια απορία σχετικά με την Philips 42PFL5603D. Μήπως γνωρίζεται τι πρέπει να κάνω για να δω κάποια ταινία; Είχα περάσει μια ταινία Avi σε usb stick αλλά δεν την είδε, έχει βγει τίποτα για αυτή την TV

σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

χαιρετω την παρεα, θελω να κανω μια ερωτηση πηρα σημερα μια τν samsung ue 5003 και ενω μεσω usb διαβαζει μουσικη και φοτος δεν μου ανοιγει της ταινιες δεν της βλεπει καν σα να μην υπαρχουν στο στικακι. ξερει καποιος τι παιζει μπορειτε να βοηθησετε? ευχαριστω. ^_^

Δημοσ.

Σε ενδιαφέρουν οι ταινίες μέσω usb απ' ότι κατάλαβα. Δεν ήξερες ότι η συγκεκριμένη τηλεόραση ΔΕΝ αναπαράγει ταινίες, παρά μόνο μουσική και φωτο; Λύση: αγορά εξωτερικού media player.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...