BritGreek Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά, τελικά η SAMSUNG UE-32D4003 (της προσφοράς με τα 275 ευρώ) παίζει ταινίες από USB; Στο Αμερικάνικο site της Samsung λέει ότι παίζει, ενώ στο Ευρωπαϊκό αναφέρει μόνο ταινίες και βίντεο. Δεν την έχω παραλάβει ακόμα, και με ενδιαφέρει να μάθω. Αν ξέρει κανείς ας γράψει, σας παρακαλώ. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 εγω πηρα μια Samsung UE40D5500 πριν ενα μηνα... ειναι πολυ καλη, λεπτή-κομψή, και απο σκληρο δισκο 1Tb 2.5' που συνδεσα πανω μου επαιξε σχεδον τα παντα ... μεχρι mkv 1080 και micro HD mkv (mkv 720 πολυ συμπιεσμενα, γυρω στα 500-600ΜΒ το καθε με σχεδον ιδια ποιοτητα με αυτα των 4GB απ'οπου και τα συμπιεζουν).. Το μονο που δεν μου επαιξε ειναι MTS στα 720 αρχεια απο φωτογραφικη Panasonic TZ10, ενω απο την άλλη επαιξε M2TS στα 1080 αρχεια απο βιντεοκαμερα SONY TG3... αυτο δεν μπορω να το εξηγησω.. πρεπει να κοιταξω μηπως παιρνει καμια αναβαθμιση και λυνεται ετσι το προβλημα.. ξερει κανει σχετικα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 το μόνο που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να κάνεις update το firmware, αν δεν έχεις το latest. το αν αυτό θα διορθώνει το συγκεκριμένο πρόβλημα, ή αν θα βρεις κάπου log file με τις αλλαγές/διορθώσεις του νεου firmware άγνωστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiguanlover Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά καλησπέρα! Αγόρασα προχτές την Philips 42 PFL7676H SMART NET 3D TV...To πρόβλημα μου είναι ότι όταν συνδέω το φλασάκι μου στην τηλεόραση δεν παίζει τα mkv αρχεία , ταινίες blu-ray δηλαδή...και 1 ταινία που έπαιξε , οι υπότιτλοι βγαίναν ακαταλαβίστικοι...τέτοια τηλεόραση και πρέπει να αγοράζουμε blu-ray player? με το φλασάκι δεν μπορούμε κάτι να κάνουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deepk Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 καλησπερα!!ξερει κανενας αν μπορω να μπω στο κρυφο μενου της samsung le26d450 και αν μπορω να δω ταινιες απο το usb??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontios16 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά καλησπέρα! Αγόρασα προχτές την Philips 42 PFL7676H SMART NET 3D TV...To πρόβλημα μου είναι ότι όταν συνδέω το φλασάκι μου στην τηλεόραση δεν παίζει τα mkv αρχεία , ταινίες blu-ray δηλαδή...και 1 ταινία που έπαιξε , οι υπότιτλοι βγαίναν ακαταλαβίστικοι...τέτοια τηλεόραση και πρέπει να αγοράζουμε blu-ray player? με το φλασάκι δεν μπορούμε κάτι να κάνουμε? Στις ρυθμίσεις θα δεις κάπου που θα λέει "κωδικοποίηση γλώσσας ή υποτίτλων" κάτι τέτοιο τέλος πάντων...εκεί λογικά θα σου έχει διάφορες επιλογές! εσύ επέλεξε τα ελληνικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δεν κάνουν όλες οι τηλεοράσεις αναπαραγωγή mkv ή dts (μπορεί να παίζει μια ταινία και να μην ακούγεται καθόλου ο ήχος! ). Η Samsung μπορεί να αναπαραγάγει την μεγαλύτερη γκάμα ταινιών, αλλά και αυτή σε ορισμένα αρχεία αντιμετωπίζει πρόβλημα. Δεν τα αναγνωρίζει όλα. Η καλύτερη λύση είναι η αγορά ενός media player τύπου WD Live (υπάρχουν και άλλες μάρκες βέβαια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyber_katsarida Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 λίγο ξεπερασμένο το ποστ μου αλλά ελπίζω να μου απαντήσει κάποιος. είχα ποστάρει και πριν 2 χρόνια όταν και αγόρασα την LG 32LH3000 την έχω ξεκλειδώσει με το meliconi και όλα καλά μέχρι τώρα. αυτό που ψάχνω τώρα: οδηγίες για το ξεκλείδωμα υπήρχαν εδώ. το site πλεον δε δουλεύει. ξέρετε που μπορώ να τις βρω; μήπως κάποιος τα είχε κάνει save; επίσης έχει βγει νέο firmware 3.75. το έχει βάλει κανείς; τι αλλαγές έχει; αν το βάλω υπάρχει περίπτωση να κλειδώσει το usb; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μια ερωτηση και απο μενα παιδια... Εχω την Samsung 32D6100 και παρατηρησα οτι σε μερικά αρχεία μεγάλα...πχ Conan 1080p στα 10GB (η σε ενα μικροτερο πχ 4,37GB) σε ενα σημείο συγκεκριμένο κολλάει παντα και με πεταει στον file explorer του usb...Ειναι λογικο αυτό; Το εχει παρατηρησει κανεις γενικα; Να σημειωσω οτι τα παιζω μεσω ενος σκληρου δισκου 1ΤΒ ο οποιος ειχε ελευθερο χωρο περιπου 3GB. Μηπως θελει να έχει πιο πολυ ελευθερο χωρο (για caching πχ);; Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jo86 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα Panos7. Λύση δεν έχω για το πρόβλημά σου. Απλά ήθελα να αναφέρω πως κι εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Εχω έναν σκληρό δίσκο 500gb είναι γεμάτος με ταινίες υψηλής ανάλυσης. Όταν βάζω να παίξει στην τν(samsung) η ταινία κολλάει πάντα στο ίδιο σημείο, κι αυτό γίνεται με όλες τις ταινίες.Σκεφτόμουν μήπως φταίει που γέμισε ο σκληρός αλλα τώρα που διάβασα το πόστ σου προβληματίστηκα ακόμα πιο πολύ.Ελπίζω να βοηθήσει κάποιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) αν δοκιμάσετε με κανα usb stick να παίξετε κάποια από τις ταινίες που έχει πρόβλημα δουλεύει κανονικά; πάντως για την D6100 από περιέργεια που κοίταξα το Latest Firmware βγήκε 08 Dec, 2011 οπότε φαντάζομαι δεν θα το εχεις περάσει ακόμα, και πιθανόν (who knows) να λύνει το πρόβλημα. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2011 από guido Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jo86 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Guido εγώ έχω την samsung D5000.Την έχω μερικές μέρες, Για firmare δεν έχω κοιτάξει ακόμα. Είναι καλό να κάνω αναβάθμιση ή όχι? ή πέταξα κοτσάνα? Αν είναι να λυθεί το πρόβλημα ενοείται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 καταρχήν δοκίμασε αν σου παίζουν με USB ώστε να αποκλείσεις πως φταίει η κωδικοποίηση των αρχείων ή ο player γενικά. αν παίζουν το πιο πιθανό είναι να φταίει η επικοινωνία με τον σκληρό. αν και γω δεν ειχα θεματακι με 2.5, συνιστάτε αν δεν κάνω λαθος να χρησιμοποιούνται σκληροί με εξωτερική τροφοδοσία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Με φλασακι 16 γιγα που δοκιμασα ξανα το Conan (1080p 10GB) δεν φάνηκε να ξανακολλαει στο ιδιο σημειο. Η τηλεοραση εχει το τελευταιο firmware απ'οτι ειδα παντως. Θα δοκιμασω και με Lord of the Rings στα 22GB το καθε part. Παντως με γεματο σκληρο (περιπου 2γιγα ελευθερα) δεν κολλαγε ποτε σε WD media Player Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosmod Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 λίγο ξεπερασμένο το ποστ μου αλλά ελπίζω να μου απαντήσει κάποιος. είχα ποστάρει και πριν 2 χρόνια όταν και αγόρασα την LG 32LH3000 την έχω ξεκλειδώσει με το meliconi και όλα καλά μέχρι τώρα. αυτό που ψάχνω τώρα: οδηγίες για το ξεκλείδωμα υπήρχαν εδώ. το site πλεον δε δουλεύει. ξέρετε που μπορώ να τις βρω; μήπως κάποιος τα είχε κάνει save; επίσης έχει βγει νέο firmware 3.75. το έχει βάλει κανείς; τι αλλαγές έχει; αν το βάλω υπάρχει περίπτωση να κλειδώσει το usb; εφοσον το μελικονι ειναι ηδη σεταρισμενο¨.... 2°) Press 3 seconds on "TV" + "OK" and enter code 255 3. When asked for password enter this password: 0000 After you entered the service menu go to Tool Option 3 as shown below 4. After you've entered Tool Option3, change these values EMF (JPEG,MP3) to 1 Divx to HD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα